Wednesday, July 08, 2009

Βατερλό για τα πρακτόρια της Νέας Τάξης ο Αγ.Παντελεήμονας

Βατερλό για τα πρακτόρια της Νέας Τάξης ο Αγ. Παντελεήμονας

Στον Αγ. Παντελεήμονα οι κάτοικοι έχουν πραγματοποιήσει δύο συγκεντρώσεις με δηλωμένη νομότυπα την πρόθεση τους να πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας στη Βουλή. Και στις δύο αντιμετώπισαν αντι-συγκεντρώσεις της νεοταξίτικης «αριστεράς». Η αστυνομία είχε υποχρέωση να τις απαγορεύσει για να προστατεύσει το νόμιμο και συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα των πολιτών να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά. Δεν το έκανε. Εκτελώντας εντολές της καραμανλικής κυβέρνησης, η οποία έχει την κύρια ευθύνη για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα. Για να μην πάρει την ευθύνη η ίδια απαγορεύοντας την πορεία των πολιτών, την οποία έχει καταστήσει παράνομη εντάσσοντας τον λεγόμενο «ρατσισμό» στα εγκλήματα που τιμωρούνται με τον «αντί-τρομοκρατικό» νόμο, έβαλε τις νεοταξίτικες ορδές αφιονισμένων μικροαστών να την καταστείλουν. Η αστυνομία, με τα ΜΑΤ και τις κλούβες, στάθηκε στη μέση σαν τον Πόντιο Πιλάτο, απλά για να αποτρέψει την σύγκρουση.

Η κυβέρνηση ήλπιζε ότι μετά τις δύο αποτυχημένες απόπειρες τους, οι κάτοικοι θα περνούσαν στην απογοήτευση και θα εγκατέλειπαν τις προσπάθειες. Έπεσε έξω. Υπήρχαν κάποιοι που εκτιμούσαν ότι οι γενικότερες οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας, αλλά και διεθνώς, θα αναδείκνυαν το λαθρο-μεταναστευτικό σε εκρηκτικό πρόβλημα πρώτης γραμμής. Επέμειναν, επέμειναν και επέμειναν για να καταλήξει η όλη προσπάθεια στην κατάληψη της Πλατείας και τις παιδικής χαράς, απ’ όπου οι Έλληνες πολίτες είχαν εκ των πραγμάτων αποκλιστεί, μαζί και οι μαγαζάτορες που είχαν πάψει χρόνια τώρα να βγάζουν τραπέζια στην πλατεία.

Μη τολμώντας η κυβέρνηση να καταστείλει την κατάληψη με την αστυνομία προσέφυγε ακόμα μια φορά στις επιδοτούμενες ορδές της νεοταξίτικης «αριστεράς». Η επιχείρηση στήθηκε βάση σχεδίου, όπως αποκάλυπταν οι κινήσεις της αστυνομίας. Οι άντρες του τοπικού τμήματος που σταθμεύουν μόνιμα στην πλατεία, είκοσι άτομα περίπου, ξαφνικά παίρνουν εντολή να επιστρέψουν στο τμήμα και εξαφανίζονται. Τα επίδοξα «τάγματα εφόδου» του νέου φασισμού ξεκινούν απ’ στην Ομόνοια και πορεύονται μέσω 3ης Σεπτεμβρίου προς τον Άγ. Παντελεήμονα. Δεν υπάρχουν αυτή τη φορά κλούβες για να δημιουργήσουν φράγμα μεταξύ των δύο στρατοπέδων. Της πορείας 2000 διαδηλωτών προηγούνται μόνο δύο διμοιρίες ματατζήδων, ίσα για να τους ανοίγουν τον δρόμο!

Οι κάτοικοι έχουν πλέον συνειδητοποιήσει ότι η αστυνομία είναι συνεργός στην επίθεση. Ξαφνικά εμφανίζεται απ’ τα νότα των κατοίκων μια διμοιρία ματατζήδων που παίρνει θέση μπροστά απ’ τους πολίτες στην «παιδική χαρά». Προσπαθεί τους να πείσει να αποχωρήσουν ή τουλάχιστον να αποφύγουν (αν είναι δυνατό!) την σύγκρουση. Φυσικά δεν διανοούνται να επιχειρήσουν οι ίδιοι την έξωση των κατοίκων. Παίρνουν την απάντηση: «Δεν μας ενδιαφέρει πόσοι είναι αυτοί που έρχονται. Δεν θα ανοίξουμε τα πόδια μας να μας γ***σουν. Όποιοι πέσουν στα χέρια μας θα τους τσακίσουμε. Εσείς αν θέλετε κάντε το καθήκον σας. Αν όχι σηκωθείτε αμέσως και φύγετε». Και αυτό έκαναν τα αδιάντροπα ανδρείκελα! Εις φάλαγγα κατ’ άνδρα αποχώρησαν αμέσως και χάθηκαν προς την κατεύθυνση του Αστ. Τμήματος.

Μετά από λίγη ώρα κάνουν την εμφάνιση τους οι διαδηλωτές. Απ’ την 3η Σεπτεμβρίου έχουν μπει στη Κορδικτώνος. Είναι δρόμος με δυο λουρίδες μονής κατευθύνσεως που οδηγεί τουφέκι στην «παιδική χαρά». Στον στόχο των επίδοξων τραμπούκων. Οι δύο διμοιρίες των ΜΑΤ που προηγούνται προχωρούν και ελευθερώνουν τον δρόμο των επιτιθέμενων τοποθετούμενες στα πεζοδρόμια της Αχαρνών, η μία αριστερά και η άλλη δεξιά της Κορδικτώνος. Πριν αρχίσει η επίθεση, αξιωματικός των ΜΑΤ με συνοδεία μερικών ανδρών έρχεται και ζητάει απ’ τους κατοίκους να υποχωρήσουν στο εσωτερικό της πλατείας. Οι κάτοικοι είναι μαζί με τις γυναίκες και τους ηλικιωμένους 200 περίπου άτομα που αψήφησαν όλες τις απειλές και τις προειδοποιήσεις, αποφασισμένα να δώσουν τη μάχη με συμφωνία ότι θα τραβούσαν όλοι μπροστά και κανείς δεν θα έκανε πίσω! Και ξαφνικά έγινε αυτό ακριβώς που δεν περίμεναν οι ματατζήδες και όλοι όσοι σχεδιάσει την επιχείρηση συνεργίας νεοταξίτικης αλητείας και αστυνομίας. Με αλαλαγμούς οι επίδοξοι τραμπούκοι ορμούν προς την πλατεία με χειρομβοβίδες κρότου-λάμψης, πέτρες και φωτοβολίδες, βόμβες μολότοφ! Κατευθείαν όμως δέχονται θυελλώδη αντεπίθεση με στειλιάρια, κάθε λογής ρόπαλα και βόμβες μολότοφ, ενώ απ’ τον τηλεβόα των κατοίκων ακούγονται συνθήματα: «Πίσω ρουφιάνοι του Παυλόπουλου», «Πίσω ρουφιάνοι της νέας τάξης», «Δεν θα γίνουμε Παλαιστίνιοι των Βαλκανίων», «Πίσω αναρχοφασίστες». Ήταν τέτοια η ορμή της αντεπίθεσης ώστε έπεσε γενικός πανικός και πανζουρλισμός στις γραμμές των φλώρων. Ακριβώς εκείνη της στιγμή τα ΜΑΤ, που παρακολουθούσαν αμέτοχα, επεμβαίνουν με βροχή δακρυγόνων και αναγκάζουν τους κατοίκους να σταματήσουν, ενώ οι επιτιθέμενοι, πατείς με πατώ σε έχουν φτάσει σε χρόνο μηδέν στην 3η Σεπτεμβρίου!

Μετά απ’ αυτή την εξέλιξη οι κάτοικοι καταλαμβάνουν τον δρόμο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την στάση της αστυνομίας η οποία καταγγέλλεται ότι δεν πείρε κανένα μέτρο για ν’ αποτρέψει την σύγκρουση και ότι έγινε προπομπός των επιτιθέμενων. Αφού τους έφερε σε απόσταση αναπνοής απ’ την πλατεία παραμέρισε και ελευθέρωσε τον δρόμο για να ορμίσουν. Ο αξιωματικός των ΜΑΤ υποχρεώθηκε να ψελλίσει: «Αυτές τις εντολές είχαμε, αυτές εφαρμόσαμε.»!

Τώρα οι κάτοικοι ετοιμάζονται να αποκρούσουν την νέα επίθεση που οργανώνει η ελεγχόμενη απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ και τους εξωκοινοβουλευτικούς ΟΛΜΕ, η οποία θα ηγείται οργανώσεων Αλλοδαπών.

Ας κοπιάσουν! Προβλέπεται η τελευταία πράξη να παιχτεί στη Βίλλα Αμαλίας και στην Κουμουνδούρου!


http://patari.org/forum/viewtopic.php?p=3118

Λες να φωναξαν απο κοινου με τις μυστικες υπηρεσιες του Πακισταν το συνθημα 'Ειμαστε Ολοι Πακιστανοι' ...ξανα.

Οι νεοταξικες συμμοριες που νομιζουν οτι θα κυριαρχησουν στην λαθρομεταναστευτικη λαιλαιπα επειδη ο Λατσης νικησε στα καραβια του ανθελληνιζοντας τα πληρωματα ξεχασαν το ουσιωδης.

Οποιος ειναι απο εδω του ανηκει η χωρα. Δεν ανηκει ουτε στους εποικους, ουτε στους δοσιλογους, ουτε στο υπερεθνικο κεφαλαιο.

Θα ειναι πολυ αργα να το καταλαβουν αυτο η πιστη 'αντιπολιτευση' του Καραμανλη που κανει συνεχως πορειες προς τον Αγ Παντελεημονα και μια ζωη λεει οτι η αστυνομια δεν τους αφηνει παραπερα...


Τι έγινε στο αγ. Παντελεήμονα σύντροφε;;;
Που είναι οι φωτογραφίες από την επιτυχία σας;;;
Πως φτάσατε στον αγ Παντελεήμονα;
Πως φύγατε από τον αγ. Παντελεήμονα;

Να σου απαντήσω εγώ παλιόκοτα… χαφιέ

Ήρθατε με την κάλυψη των ματ, τα οποία στείλατε να μας διώξουν…
Όταν είδαν τα ματ ότι δεν φεύγουμε σας άνοιξαν διάδρομο και επιτεθήκατε με φωτοβολίδες μολότοφ και πέτρες στη πλατεία που έπαιζαν μικρά παιδιά.
Οι χαφιέδες που στείλατε να μας φωτογραφίσουν συνελήφθησαν και παραδόθηκαν στην αστυνομία, αφού πήραμε τα στοιχεία των αστυνομικών για ευνόητους λόγους.
Ο ένας χαφιές μάλιστα μένει στο Χολαργό και το όνομα του αρχίζει από Μ

Πάμε παρακάτω παλιοκότα.
Φάγατε τόσο ξύλο και τόσο γρήγορα που και οι προστάτες σας δεν πρόλαβαν να σας σώσουν, όταν σας πήγαμε γ…….. ως την τρίτη Σεπτεμβρίου τοτε τα ματ ηρθαν και σας έσωσαν και από το ξύλο και από τις συλλήψεις (τι ειρωνεία) που πραγματοποίησαν Αλβανοί… ναι όπως ακριβώς το γράφω τρία αδέλφια Αλβανοί συνέλαβαν δυο από εσάς και σας έσωσαν τα ματ… παλιολινάτσες

Συνοδεία ματ ήρθατε, φάγατε τις μάπες σας και συνοδεία ματ φύγατε και κλειστήκατε στην ΑΣΟΕ

Ρε κότες γιατί λέτε τέτοιες χοντρές βλακείες αν δεν είχατε μαζέψει μάπες θα είχατε ανέβει στη πλατεία και θα είχατε και φωτογραφίες.
Και αν τα ματ δεν σας κάνουν πλάτες πως φτάσατε στην Αχαρνών ρε κότες;
Απλά να πείτε στα αφεντικά σας ότι και η Αχαρνών είναι σαν την Αμάρυνθο, χρειαζόσαστε ποιο πολλές διμοιρίες για να πατήσετε εκεί.

Θρασύδειλοι κοπρίτες των βορείων προαστίων και της συγκεκαλυμένης χρηματοδότησης,
Κυπριακή βίλλα σας υποσχεθήκαμε και σας δώσαμε και κυπριακή βίλλα και ελληνική αλλά…και αλβανική…
Ξαναελάτε και θα έχει και γεύση κεράσι και μπανάνα

No comments: