Friday, July 17, 2009

Ο Βηχος και το Αμερικανικο Γκεττο






















Παρακατω τον κυνηγαει τωρα η Χρυση Αυγη.
Προηγουμενα η ΓΑΔΑ.
Τον σχολασαν απ'ολα τα νυχτερινα κεντρα για τον αγωνα που εκανε κοντρα σε κατι μαστροπους σε ενα μακρινο νησι.

Συνεχιζει ομως να τον εχει στο προσοπικο ο Δημαρχος της Αθηνας.
Περιεργω και αυτο...

Φαινεται ομως καθαρα οτι το ΠολιτικοΓΑΔΑφονειο ειναι τελικα επιδοτουμενο απ'το Δημαρχειο της Αθηνας για να εχει νεοταξικη προπαγανδα εκ μερους τμημα των μουσικων που ζουν απ'τα κρατικα ταμεια για να κανουν πολυπολιτισμικη προπαγανδα.

Τοσο καιρο το επαιζε 'φτωχος' 'κυνηγημενος' και 'αρρωστος' αλλα τελικα ολα αυτα ειναι μια βιτρινα, μια εικονικη πραγματικοτητα οπως τα αβαταρ που χρησιμοποιη στο ιντερνετ.

Ολοι του εδιναν καλυψη, το Χαφιεδομυντια, το Ρεσαλτο, οι αριστεριστες, αλλα τωρα που βγηκε καθαρα κοντρα στους ελληνες κατοικους της Αθηνας βριζοντας του σαν φασιστες ολους, βλεπουμε το παλιο ρητο οτι οποιος πληρωνει αυτος κανονιζει και τις δουλειες.

Το ΄αντι-ρατσιστικο' προσοπειο του Βηχου πεφτει μια για παντα. Δεν προκειται να αναστηθει. Μονο για τους ναρκο-εμπορους δοσιλογους ενδιαφερεται των πολεμικων επεμβασεων της Αμερικης και ουτε καν ενδιαφερεται για την Ελληνικη νεολαια που βουλιαζει κατω απ'τον πολεμο του οπιου που εχουν εξαπολυσει οι κυβερνωντες.

Δεν εχει προβλημα να γινει ολη η Ελλαδα χαβουζα ο λεγομενος κυριος αφου απο εκει τροφοδοτηται παχυλα και εχει και την καλυψη της 'αριστερας'. Δεν θα τον αφησει ομως ο ελληνικος λαος και ουτε εχει κοτσια να κανει συναυλια με τα ΜΑΤ στις απελευθερωμενες πλατειες του κεντρου. Κατοχικη μουσικη δεν θελει κανεις...


Μόλις με ειδοποίησαν ότι κάποια «κυρία» Παπαδάκη από τη Χρυσή Αυγή - όπως η ίδια διευκρίνησε - τηλεφωνάει συνέχεια στο δημαρχείο της Αθήνας και απειλεί να μη τολμήσουν να μου δώσουν καμία Συναυλία γιατί θα την τινάξουν στον αέρα!!! Φοβούνται τη Συναυλία που θα γίνει στις 20 Ιουλίου στον Αγ. Παντελεήμονα και θέλουν να την ακυρώσουν και αυτή!!! Η εν λόγω "κυρία" ανέφερε και το όνομα της γυναίκας μου η οποία δεν έχει σχέση με όλες αυτές τις ιστορίες.

Προειδοποιώ λοιπόν αυτή την "κυρία" και όποιο άλλο παρακρατικό κατακάθι βρίσκεται πίσω της να μην τολμήσει να ξανά απειλήσει και να αναφέρει το όνομά μου γιατί θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα. Αρκετά με τον υπόκοσμο των υπονόμων που αναδύθηκε να σπείρει τον τρόμο και παλιές μνήμες. Μαζί μου μη τα βάζουν. Ούτε την οικογένειά μου μην ανακατεύουν γιατί θα της κόψω τα πόδια της εν λόγω "κυρίας" που ούτε την ξέρω ούτε θέλω να την μάθω. ΤΕΛΟΣ.
_________________
Υπεύθυνος Υλης και Συντακτικής Επιτροπής του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ και Admin του forum.
Μουσικοσυνθέτης - Καθηγητής Μουσικής - Πιανίστας

No comments: