Tuesday, September 02, 2008

Οταν η Νεα Ταξη γινεται Πρασινη...

Μαθαμε ξαφνικα οτι εγινε 'τυφωνας' νεος στην Νεα Ορλεανη.
Ετσι δεν πηγε ο Μπους και ο Τσευνη στο Συνεδριο των Ρεμπουμπλικανων.

Περιεργο και αυτο...




Οταν η Νεα Ταξη γινεται Πρασινη...

ΔημοσίευσηΑπό vngelis στις: Τετ 09 Ιούλ, 2008 1:14 pm
Εικόνα

Μια μερα δεν περναει που δεν εχουμε μια δηλωση για το περιβαλλον. Το 'κλιμα' δεν ειναι αλλο ευθυνη των πολυεθνικων, των εργασιων τους και το πως καταστρεφουν το περιβαλλον με το κυνηγι του κερδους, αλλα ευθυνη ολλων μας και βλεπουμε πως το πρασινο γινεται η νεα σημαια ολλων των κομματων.

Μεχρι στιγμης ειχαμε τον Ψυχρο Πολεμο και τον στυγνο αντικομμουνισμο που αντικαταστηθηκε στο ενδιαμεσο απ'τον 'αγωνα για τα ανθρωπινα δικαιωματα' που ολοκληρωθηκε με τον πολεμο της Νεας Ταξης στην Γιουγκοσλαβια. Μετα την προβοκατσια των Διδυμων Πυργων μια νεα περιοδος εγκαινιαστηκε επι Μπους. Ο περιβοητος 'πολεμος κατα της τρομοκρατιας'. Ο κυκλος αυτος σβηνει. Το νεο που εχει τις ριζες του στην Γερμανια του 1970 και στην Καλιφορνια σημερα ειναι ο οικολογικος νεο-φασισμος.

Ο σκοπος της νεας οικολογικης νεας ταξης ειναι να μπορεσει να αντικαταστησει της εχθροτητα των εθνων που εφτασε παγκοσμια επιπεδα με τις πολεμικες επεμβασεις της Αμερικης τοσο στο Ιρακ οσο και στο Αφγανισταν, με τις την συνειδηση των λαων οτι καταστρεφονται ολα. Βασιζομενοι στα αισθηματα της νεολαιας που εγκανιασε ενα αγωνα κατα των πολυεθνικων και την παγκοσμιοποιηση οταν εκαναν σφοδρες κριτικες για τις δρασεις των εταιριων, ολες σχεδον οι εταιριες στα χαρτια εγιναν πρασινες. Συνδεουν την παραγωγη του ανθρακα, με την αυξηση της θερμοκρασιας, και μιλανε για την μειωση της παραγωγης στους τομεις που αυτοι διαλεγουν.

Οι πλαστες καταγγελιες για υποτιθεμενα παραπτωματα των μειονοτητων στην πρωην Γιουγκοσλαβια χρησιμοποιηθηκαν για τον διαμελισμο αυτης της χωρας (τωρα εμφανιζονται αυτα και για την Ελλαδα) τωρα θα μετατραπουν σε οικολογικες καταγγελιες απ'τους ισχυρους του πλανητη. Το τι αποκρυβεται στην ολη υποθεση ειναι οτι πολλες απ΄τις οικολογικες κατστροφες ενισχυουνται απ'τους ισχυρους του πλανητη με τα νεα οπλα καιρικου πολεμου που διαθετουν.

Καθολου τυχαια δημιουργησαν το 'αριστερο' προφιλ του Τσιπρα σαν οικολογου ακτιβιστη κοντρα στις φωτιες που διαλυσαν την Ελλαδα περσυ. Ουδεμια αναλυση για το ποιος εβαλε τις φωτιες ακομα σε βουνοπλαγιες εκτως απ'το συνιθησμενο των υποτιθεμενων ...οικοπεδοφαγων. Ουδεμια αναλυση το πως γινεται οι Αμερικανοι να θεωρουν την Κινα σαν χωρα που παραγει ανθρακα ενω οι εταιριες που οι ιδια εχει εκει που αποτελουν το 30% της παραγωγης της ειναι ...κινεζικες. Τα οικολογικα μετρα που περνουν οι Αμερικανοι ειναι προστατευτισμος για των εταιριων τους, προσπαθουν να φτιαξουν παγκοσμιο στανταρ και τα οικονομικα ρητρα που ελπιζουν να επιβαλλουν σε χωρες που σπανε συμφωνιες ειναι απλως ο παλιος τυπου εμπορικος πολεμος που απλως φορεσε πρασινη στολη.
Τελευταία επεξεργασία

No comments: