Wednesday, July 16, 2008

Παει για Κλεισιμο το Ιndy(ΣΟΡΟΣ)media;

Πως εξυγηται το φαινομενο να εχουν ολοι την ΙΔΙΑ πολιτικη και να τσακωνονται ετσι στο Χαφιεδομυντια? Δεν τους φτανει το γεγονος οτι ειναι διαφημιστικο υλικο για καθε τι ανθελληνικο και καθε τι νεοταξικο στον χωρο της Αριστερας, τωρα υποτιθεται οτι οι πρωσοπικες κοντρες θα κλεισουν το μεσο. Κατι αλλο παιζεται. Εχουν παρει πολλοι χαμπαρι οτι οι λεγομενοι 'αναρχικοι' που ληστευουν τραπεζες, σουπερμαρκετ και καινε βιβλιοπολεια υπο την προστασια στης ιδιας της αστυνομιας ειναι τελικα οι ΙΔΙΟΙ.

Επειδη ομως αλλαζη το πολιτικο σκηνικο και η 'ακρα' αριστερα παει ολοζουπιτη στο Συνασπισμο το μεσον ισως εφτασε τελικα στα ορια του και βρηκαν την ωρα να το σφραγισουν? Ο Βηχος ομως επιτηδες ρωτησε εαν ειναι 'αριστερο' το μεσο, για να καλυφτουν οι Συνασπισμενοι νεοταξιτες και δημιουργηθηκε η πλαστη κοντρα για να φανει οτι κατι γινεται στο Ιντυμυντια...
--------------------------------------------------------------------------------------


"Τον τελευταίο χρόνο το athens.indymedia δέχεται συνεχόμενες και συντονισμένες επιθέσεις από μέλη του που έχουν αποχωρήσει με προσωπική τους επιλογή από τη συλλογικότητα όταν είδαν ότι δεν καταφέρνουν να τη διαβρώσουν και να τη διαλύσουν. Αποκορύφωμα αυτής της επίθεσης είναι η κλιμάκωση μιας συντονισμένης προσπάθειας με αποκλειστικό σκοπό τον άμεσο τερματισμό της λειτουργίας του με κάθε τρόπο".

Και αυτό: "Οι απλές προσωπικές επιθέσεις ύβρεων που δέχονται εδώ και ένα χρόνο μέλη της ΔΟ με σκοπό την κατασυκοφάντηση τους, αλλά κυρίως την υποβάθμιση του ίδιου του μέσου (ακόμα και διαδικτυακά μέσω συγκεκριμένου blog και άλλων site) έδωσαν τη θέση τους σε «ανοικτές εκδηλώσεις» και επιδίδονται σε δημόσια λασπολογία και κατασυκοφάντηση με μοναδικό σκοπό να χτυπήσουν το μέσο και την αντιπληροφόρηση"

Και αυτό: "Θα θέλαμε λοιπόν να ενημερώσουμε πως αν τις επόμενες ημέρες το indymedia βρεθεί εκτός δικτύου, η ευθύνη γι΄ αυτό θα βαραίνει αποκλειστικά και μόνο τους παραπάνω και τους συνοδοιπόρους τους".



"Προς συμπαράστασή τους έσπευσε, όπως ήταν φυσικό όλος ο πολύχρωμος κόσμος της πολυφωνίας. Επαγγελματίες υπερασπιστές των αδυνάτων, παραγνωρισμένες (κατα φαντασίαν) μεγαλοφυίες, τροτσκιστικά ζόμπι, αριστεροί με μεζονέτα στην Πεντέλη, μπλόγκερς με IQ ραδικιού, χειροκροτητές του Κιμ Ιλ Σουνγκ, "αναρχικοί" της χαζοχαρούμενης ξεγνοιασιάς και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις.

Όλος αυτός ο εσμός (ο οποίος φυσικά στα δικά του μέσα δείχνει μηδενική ανοχή στην πολυφωνία) ανακάλυψε ότι στο ιντυ η μεταφορά των τρολλαρισμάτων στα κρυμμένα αποτελεί "λογοκρισία" και οι συνεχείς ανώνυμες επιθέσεις ενάντια στη ΣΟ "ελεύθερη έκφραση".

ΟΜΩΣ

Το Athens Indymedia δεν έγινε αυτό που είναι σήμερα από τους τυχάρπαστους και όσους ονειρεύονται να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη."

Πόλεμος Χαλίφηδων της ΣΟ για την κατοχή του Μέσου. Και εφευρίσκουν ανύπαρκτους εχθρούς. Κατάντησε κουραστική αυτή η ιστορία. Τρεις μέρες τώρα αδυνατούν να βγάλουν μια ανακοίνωση. Μην ασχολείστε άλλο με δαύτους. Εχει καταλάβει πια ο κόσμος. Αστε τους στα χάλια τους.

No comments: