Friday, July 11, 2008

Περι Κασετοφονου και αλλες ιστοριες ΠΚ(αθημερινης Τρελας)

Δεν τον καλεσαν αλλα πηγε. Πηγε με μαγνητοφονο που δεν το 'ειδαν' ολοι αλλα το ειδαν αρκετοι...

Και το συμπερασμα ποιο? Ο ενας νεοταξιτης γλυφτης του Σορος να κατηγορει τον αλλο οτι δεν γλυφει οσο θα επρεπε. Ο Βηχος ανεβαζει ως συνηθως μυνηματα αλλων, μετα λεει οτι τα ανεβαζουν οι ιδιοι και μετα λεει οτι το Χαφιεδομυντια ειναι σε κρυφη συμφωνια με εμενα, οταν ο ιδιος συννενοειται με το τηλεφωνο τοσο με το σαιτ του Ρεσαλτο, οσο με το Ιντυμυντια. Πως τον αφηνουν με κασετοφονο δηλαδη αφου ειναι απροσδεκτος?

Πριν λιγο δημοσιευτηκαν ολες οι IP που ο ιδιος χρησιμοποιη με πολλαπλα ονοματα για να φανει οτι υπαρχει κινηση στο μαγαζακι του. Η κινηση φυσικα ειναι για να εχει και καμμια δικαιολογια για τους ανωτερους με τους οποιους δουλευει αρμονικα. Πως τον αφησαν οι Ιντυμυντιαδες με το μικροφωνο ανοικτα να καταγραφει την υποτιθεμενη συνελευση τους? Να μια απορια. Τωρα εκαναν θεμα το μαγνητοφωνο οταν υποτιθεται ειναι ο ιδιος μπαναρισμενος και μηνες πριν τη "Δικη" του εγραφαν μυθιστορηματα γι'αυτον. Το ενα μεσο, Ιντυ, ΠΚ και Ρεσαλτο διαφημηζει το αλλο και ολα μαζυ με τον δικο τους τροπο εχουν καταμερισμο εργασιας να καλυψουν ολες τις αποψεις της 'ακρας'.

Το Ιντυ καλυπτει των 'αναρχικο' χωρο.
Το ΠΚ το 'τροτσκιστικο' χωρο (δηλαδη ΣΥΡιζα)
ΤΟ Ρεσαλτο το 'πατριωτικο' χωρο.

ΥΓ
Τωρα κλαψουριζουν οτι μια ομαδουλα πηγε ΣΥΝ... Οπως εχουμε πει και προηγουμενα δεν πηγε πουθενα. Εκει ηταν ολα αυτα τα χρονια. Τωρα απλως θα θελουν να βγαλουν και κανα φραγκο παιρνοντας και κανα ποστο. Η νεα ταξη εχει και τα εξοδα τις βλεπεις...

No comments: