Monday, February 05, 2007

Συνεργασια Βρεττ. Μυστικων Υπηρεσιων σε Δολοφονιες Ιρλανδια

Χτυπηματα στην Βορειο Ιρλανδια.

Ενω απ'τις αρχες τις δεκαετιας του 1970 ειχε υποθει απο αριστερους και ιρλανδους αντιστασιακους οτι οι Βρεττανικες αρχες εστηναν ομαδες τρομοκρατικες με οργανωμενες ληστειες και βαζοντας βομβες, δολοφονοντας ιρλανδους οπαδους του Σιν Φειν, επισημως εχθες αναγνωρισε και η Βρεττανικη κυβερνηση την συνεργασια των μυστικων της υπηρεσιων με τους αποικους της Ιρλανδιας.

Στις μερες μας μονο 'αριστεροι τρομοκρατες' υπαρχουν στην Ελλαδα και Αλ Καιντα οπουδηποτε αλλου. Οργανωσεις φαντασματα φυτρωνουν μονιμως αλλα ποτε δεν εχουν σχεση με της οργανωμενες μυστικες υπηρεσιες των κρατων.

Στο Ιρακ σημερα σφαζονται οι Ιρακινοι επειδη ειναι Σιιτες, Σουνιτες και Κουρδοι. Ενω πριν που ειταν γιατι δεν σφαζοντουσαν? Το οτι ο Αμερικανικος στρατος κατοχης χρησιμοποιη την παλαι ποτε πολιτικη της διαλυμενης τωρα Βρεττανικης Αυτοκρατοριας, δεν προκειται να το ακουσεις απ'την καθεστωτικη δημοσιογραφια, ιδιαιτερα αυτης που πληρωνεται για να γραψει. Με το μονο που δεν ενδιαφερονται ειναι η αληθεια.

Να που ομως η ιστορια καταγραφει θελει δεν θελει αλλες εποχες που εζησε ο καταπιεζομενος Ιρλανδικος λαος. Τα θυματα των προβοκατσιων του Αγγλικου ιμπεριαλισμου δεν προκειται φυσικα να κερδισουν τιποτα, ουτε να αλλαξη και τιποτα ουσιαστηκο χωρις την πληρη αποχωρηση των Βρεττανικων στρατευματων και των αποικων του απ'τη Βορεια Ιρλανδια, αλλα τουλαχιστον εχει βγει δημοσιως αυτο που ηξεραν ολοι.

Οι Βρεττανοι ειναι γκαγκστες πρωτης ταξεως. Δικιο εχουν οι Ιρανοι που τους ονομαζουν αλεπουδες. Ισως γι'αυτο ο Μπλαιρ ασχοληθηκε με τα ζωα αυτα και ταχα ηθελε να τα προστατεψει απ'τους κυνηγους. Ποιος θα προστατεψει τους λαους απ'τις συνεχιζομενες προβοκατσιες των μυστικων υπηρεσιων ειναι το ζητουμενο. Εκει ειναι που υπαρχει η ελλειψη.

No comments: