Monday, February 05, 2007

Γριπη των Πτηνων, Σκανδαλα, Το Τελος του Μπλαιρ?

Ενω εχουμε τη μια 'τρομοκρατικη' αποκαλυψη μετα την αλλη, ενω εχουμε ξεσπασμα τωρα της υποτιθεμενης γριπης των πτηνων, εχουμε και επισης το ενα σκανδαλο μετα το αλλο με αστυνομικες ερευνες στον κολλητο κυκλωμα του Μπλαιρ, ακομα και ερωτησεις προς το πρωσοπο του?

Τι παιζεται και που το πανε το παιχνιδι? Ειναι ακομα νωρις να ειπωθει. Αλλα οι εφημεριδες μιλησαν το Σαββατοκυριακο για δυο σημαντικα ψυφισματα στα τελη του Φεβρουαριου στον ΟΗΕ. Το ενα αφορα το Κοσοβο το αλλο το Ιραν. Και στα δυο οι Αμερικανοι θα κρατησουν της γνωστες πλεον θεσεις τους. Το σημαντικο στην υποθεση ειναι οτι ολλες σχεδον οι εφημεριδες εγραψαν αρθρα κατα του Πουτιν.

Παραλληλα σημερα το BBC πληρωσε να ερθη Αμερικανος να πει σενα πολιτικο προγραμμα που το βλεπουν πολλοι την Κυριακη οτι ο Πουτιν ειταν υπευθηνος στην τιναξη κατι κτιριων στη Μοσχα οπου πεθαναν 300 ατομα και ειπαν οτι φτανε Τσετσενοι τρομοκρατες.

Δεν ειναι δυνατον οι Βρεττανοι ανοιχτα πλεον να λενε οτι οι μυστικες υπηρεσιες του Γιελτσιν βαζουν βομβες και παραλληλα να μην που το ιδιο οι Ρωσοι για την Αμερικη.

Την ιδια στιγμη ειπωθηκε οτι οι Ταλιμπαν στους επομενους δυο μηνες ετοιμαζουν γενικη επιθεση κατα των ξενων στρατευματων και οτι η κατασταση αυτη θα ειναι η χειροτερη που ερχεται απο τοτε που αρχισε εκει ο πολεμος.

Ολα φαινοντα λοιπον οτι πριν μπει η ανοιξη προκειται να εχουμε τεραστιες αλλαγες στην παγκοσμια κατασταση. Η θα ξηλωσουν τον Μπλαιρ πριν οι Αμερικανοι κανουν ντου στο Ιραν, η θα κανουν ντου και θα αναγκαστουν να τον κρατησουν, η θα κανουν ντου μονοι τους με κανα Ισραηλ, οπως φαινεται να εχει αρχισει.

Ολα ομως δειχνουν οτι πιεζουν αφανταστα οι Αμερικανοι να γινει κατι με το Ιραν. Που αποσκοπουν ολες αυτες οι κινησεις ισως ειναι νωρις ακομα να ξερουμε...

No comments: