Monday, December 04, 2006

Αληθευη η Ειδηση για την Βουλγαρα-Θυμα 'Βιασμου'..

Παράθεση:
ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ:ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ??ΑΝ ΝΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΣΤΑ ΕΞΗΣ~
1-ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ?

2-ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΜΙΣΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΑΝΕ ΜΑΘΗΜΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ Η ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΑΠΕΧΟΥΝ ΜΟΛΙΣ 10ΜΕΤΡΑ ΑΠ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ???

3-ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΟΥΤΕ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΒΡΗΚΑΝ ΕΠΑΡΚΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΙΑΣΜΟΥ?

4-ΓΙΑΤΙ,ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ Η ΚΟΠΕΛΑ ΓΥΡΙΣΕ ΑΠ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΡΑΚΟΣ,ΠΗΓΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ???

5-ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑ 18ΧΡΟΝΩΝ???

6-ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΛΥΚΕΙΑΡΧΗ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ??

7-ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΠΡΩΤΟΕΡΘΕΙ ΑΠ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ???ΠΑΡΑ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΤΙ ΚΑΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ......ΓΙΑΤΙ,ΓΙΑΤΙ,ΓΙΑΤΙ?????????ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ,Η ΚΟΠΕΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΕ ΣΤΗ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΚΑΚΕΤΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ,ΤΡΩΕΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.!!!!!!!!!!!!!!!



Παλιοτερα εαν θυμαμε καλα ειχαμε την περιπτωση του Τσεναι και φυσικα το πιο τωρινο του μικρου Αλεξ?

Ο Τσεναι πηρε υποτροφη στην Αμερικη και οι κολλητοι του ειταν συγγενης της μυστικης αστυνομιας του Χοτζα και μετα συνεργαστηκαν με τους Αμερικανους?

Εαν η πιο πανω καταγγελια αληθευει τοτε δεν εχουμε απλως να κανουμε με ιστοριες για αγριους, αλλα ιστοριες σε στυλ 'τρομοθεατρου' με πλαστες καταγγελιες, πληρωμενους κομπαρσους, και κακαουνακηδες 'ακροαριστερους'. Εν παλιοτερα υπηρχαν τα παραθυριακας της τηλεωρασης τωρα υπαρχουν τα ελεγχομενα παραθυριακα του Χαφιεδομυντια και του ΠΚ.

Αντε να αποδειξης στην εν τελει οτι δεν εισαι ελεφαντας, οτι δεν εισαι ρατσιστης η οτι δεν βιασες και κανεναν. Τι τα χρειαζεται κανεις τα στοιχεια, οταν εχεις ισχυρες πλατες, πολιτκους, ΜΜΕ, κατεστημενο.

Η εποχη του Οργουελλ ειναι ηδη εδω.

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=893&highlight=

No comments: