Monday, December 04, 2006

'Επαγγελματα' Αχρειων Νεοταξιτων...

Αφιερωση...ο καθενας τους γνωριζει.

Ιατροι που απαρτιζουν γνωστη εξωκοινοβουλευτικη οργανωση της νεοταξικης αριστερας παραλληλα φτυνουν καταμουτρα το επαγγελμα τους οταν ανεχονται να εξυγηται οτι εγινε βιασμος οταν εκαναν της κοπελιτσας της Αμαρυνθου εξεταση και δεν βρηκαν ιχνος... βιασμου.

Δικηγοροι
των αριστεριστικων οργανωσεων που ανεχτηκαν την δομη των δικων καταδικων των Ελληνικων Γκουανταναμο και δεν εβαλαν αιτηση στον δικηγορικο συλλογο για καταδικη τετοιων δικων αλλα αντιθετως υπερασπισαν το 'επαγγελμα' των δικηγορων και το σθενος του που υπερασπιζαν ταχα τα θυματα και τους προβοκατορες των γελιων αυτων δικων.

Δημοσιογραφοι των κυριων εφημεριδων που υποστηριζουν με σθενος την πολυπολιτισμικοτητα και τον αντιρατσισμο των διεθνων ολιγαρχων του ιμπεριαλισμου μελοι σχεδον ολλων των αριστεριστικων οργανωσεων.


Επιστημονες μελοι ολων των κυριων αριστεριστικων οργανωσεων που αναπαραγουν τα μυθιστορηματα των αφεντικων οτι η υπερπαραγωγη σε εργατικα χερια δεν οδηγει σε διαλυση των μισθων αφου οι μισθοι προφανως και η πολυπολιτισμικοτητα εξαιρηται απ'τους νομους της προσφορας και ζητησης.

Καθηγητες
μελοι αριστεριστικων οργανωσεων που ειναι εναντια στην μαθηση και στην ιστορια, που υποστηριζουν την ισωπεδωση της γνωσης σ'εαν νεοταξικο αχταρμα και οι οπιοι πιστευουν οτι το μονο μοντελο προς μιμηση ειναι η Αμερικη και τα πολυπολιτισμικα της γκεττο.

Ολη η μοντερνη φαρα της 'διανοησης' στην υπηρεσια των αφεντικων, διανοητικα, σωματικα και ψυχικα. Εμπρος στον δρομο που χαραξε ο Κωνσταντοπουλος. Γλυψτε κι'αλλο. Στη χαβουζα που εισαστε μονο πιο βαθια θα πατε.


ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ Βαγγέλη.

Αυτό το "αριστερό" και "αριστερίστικο" Ιερατείο αποτελεί σήμερα τους ΟΡΓΑΝΙΚΟΥΣ διανοούμενους του μεγάλου κεφαλαίου.

Και κοίτα θράσος αδελφέ μου, ο Πολύς Κωνσταντόπουλος.

Πρόεδρος δήθεν αριστερού κόμματος και ταυτόχρονα νομικός σύμβουλάτορας κέντρων διαπολοκής:ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ και ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΥ. Βρίσκεται μέσα στο πλέον επιθετικό νεοταξικό κεφάλαιο, που διάθέτει και συγκροτήματα Τύπου και καναλιών και το παίζει και "αριστερός"!!!

Αλλά το θράσος του δεν έχει ΟΡΙΑ, ούτε σύνορα, ούτε αναστολές.
Μιλάει σήμερα (που ξεμπροστιάστηκε) για διάβρωση θεσμών και του δημόσιου βίου, για κινδύνους που απειλούν τη δημοκρατία και ΖΗΤΑ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ μέτρα, δηλαδή να μην τολμά κανείς να αποκαλύψει ΤΙΠΟΤΑ!!!
Όταν όμως έσερνε στα δικαστήρια τον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ της χώρας, για κλάφτη, ΤΟΤΕ δεν υπήρχε ξεπεσμός του δημόοσιου βίου, Υπάρχει σήμερα που θίγεται ο ίδιο.

ΤΙ ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!!!


Παντελής

No comments: