Sunday, June 03, 2012

Σύρραξη Eλλήνων - Πακιστανών στο Bασιλικό

http://www.egnomi.gr/article.php?id=27203&category_id=61


ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ


Άνθρωπος που ήταν παρών στα επεισόδια, μας είπε τα εξής:

Αργά το απόγευμα της 24ης Μαϊου, Πακιστανοί χτύπησαν 2 Έλληνες ντόπιους. Τον έναν απο αυτούς, τον κυνήγησαν μέχρι το σπίτι του, το οποίο και πολιορκούσαν, αφού είχαν μαζευτεί καμιά 50αριά. Απελπισμένος ο αδελφός του βγήκε στην ταράτσα του σπιτιού φωνάζωντας, και ζητώντας βοήθεια απο τους Έλληνες της πόλης.

Απο κοντινή καφετέρια, νεαροί που άκουσαν τις φωνές, άρχισαν να καλούν φίλους τους απο τα κινητά, και σε χρόνο μηδέν μαζεύτηκαν με τα μηχανάκια καμιά 100σταριά νεαροί, που άρχισαν να δέρνουν τους Πακιστανούς, διαλύοντάς τους εντελώς.

Την επόμενη μέρα (στις 25 Μάη), συγκεντρώθηκαν καμιά 200αριά Πακιστανοί, και άρχισαν να διαδηλώνουν(!) στο κέντρο της πόλης, σπάζοντας μάλιστα το μπαρ-μπρίζ σταματημένου αυτοκινήτου οπου μέσα βρισκόταν ενα νεαρό ζευγάρι.

Τότε είναι που έγινε "ο πανικός" στο Βασιλικό. Μαζεύτηκαν ακόμα κι'απο τα γύρω χωριά, πάνω απο 500 νεαροί, με στυλιάρια οι οποίοι όχι μόνο τσάκισαν τους Πακιστανούς, αλλά εισέβαλαν και μέσα στα σπίτια τους. Ήταν τέτοιος ο φόβος τους, που δύο απ' αυτούς, έκαναν τρύπα στο πίσω μέρος του σπιτιού που έμεναν, για...να την κοπανήσουν.

Το επόμενο βήμα, ήταν το σπάσιμο καμιάς 20αριάς μαγαζιών που είχαν Πακιστανοί στο Βασιλικό. Κυριολεκτικά διαλύθηκαν.

Η Χρυσή Αυγή που ήρθε απο την Χαλκίδα, επενέβηκε "πυροσβεστικά" προσπαθώντας να εκτονώσει την οργή των ντόπιων κατοίκων. Και το τονίζουμε αυτό, γιατί ο άνθρωπος που μας τα διηγήθηκε όλα αυτά, έχει ψηφίσει Χρυσή Αυγή.......

No comments: