Thursday, June 07, 2012

Χαος και Σφαλιαρες στον Παπαδακη-Κοψιμο Εκπομπης



Σφοδρη κοντρα απο Κασιδιαρη (ΧΑ) με Κανελλη (ΚΚΕ) και Δουρου (Συριζα) και κοπηκε στον αερα η εκπομπη.

Η τηλεοπτικη νεοταξικη σαβουρα που στριφογγηριζει στα πανελ νομιζει οτι εχει το δικαιωμα να λεει οτι θελει σε οποιον θελει οποτε θελει χωρις επιπτωσεις.

Αφου ξεβρακωσε την Κανελλη οτι το κομμα τις εχει μπροστα Μπαγκλατεσιανους σε πορειες και οτι υποστηριζει το μ...δελο τη Βουλη, η Δουρου του βγηκε για το δικαστηριο, και τις πεταξε νερο, αφου ειχε πει οτι εχουν μπει μαφιοζοι στη Βουλη!!!

Δηλαδη τα νεοταξικα ρεμαλια που κυβερνου εκ μερους του ΔΝΤ δεν ειναι μαφιοζοι.

Εχει προηγηθει το παρακατω
Video
http://youtu.be/hDtFmHvuH-o

----------------------------------------------------------------------------------
Άγρια κόντρα με εκατέρωθεν πυρά και απειλές σημειώθηκε στον «αέρα» το βράδυ της Τρίτης μεταξύ του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής και του επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΛΑΟΣ, Κωνσταντίνου Πλεύρη.

Όλα άρχισαν όταν ο υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ, είπε πως δεν συμφωνεί με τις πρακτικές της Χρυσής Αυγής και κατηγόρησε τον κ. Κασιδιάρη για επιθέσεις εναντίον βουλευτών.

«Εσύ ήσουν που χτύπησες με σιδερογροθιά το...γιο μου, τον Γεωργιάδη και τον Ζαφειρόπουλο» είπε ο κ. Πλεύρης χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι «αν και είναι εθνικιστής, σε καμία περίπτωση δεν....συμφωνεί με τις πρακτικές των μελών της Χρυσής Αυγής».

«Το να χτυπάς έναν φουκαρά Πακιστανό δεν θα λύσει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης», είπε χαρακτηριστικά.

Φανερά ενοχλημένος από όσα ακούστηκαν, ο κ. Κασιδιάρης του απάντησε: «Άκου να σου πω ανθρωπάκο, αλλά τι να σου πω μάλλον έχεις πρόβλημα με τ' αυτιά σου λόγω ηλικίας...
».

No comments: