Friday, July 16, 2010

ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑΝΑΣΗ;


Ο Βήχος, πότε σαν "e.h.", πότε με το όνομα του, δίνει πάσες στον εαυτό του σε ένα απίστευτο ρεσιτάλ ατιμίας. Δεν χρειάζεται να το περιγράψω. Όποιος έχει γερό στομάχι μπορεί να χρησιμοποιήσει το παρακάτω λινκ και να πάρει μια ιδέα ενός οχετού απερίγραπτου.

http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=177222#177222

Παραθέτω μόνο ένα μικρό δήγμα. Συντάκτης ο "e.h.-Βήχος":

e.h. έγραψε:
Νομιζω οτι το να παραθετωνται ξερατα των ναζιστων χρυσαυγιτων και των τουμπανιεων ναζιστικων πτωματων που συμπορευονται μαζι τους, υποτιμα το μεσο. Ο λογος που γραφω δεν ειναι αυτος ομως. Ειναι γιατι το ναζιστικο τυμπανιαιο κτηνος μαζι με τα φασιστικα τσιρακια του, ο σκατοχαφιες της χουντας 67-74, τολμαει και πιανει στο βρωθροστομα του το ονομα της ΚΔΕ, και το βρωμιζει. Οποιος γνωριζε τη ΚΔΕ ξερει πολυ καλα πως δεν εχει καμια σχεση με αυτα τα ναζιστικα χρυσαυγιτικα κτηνη.
Το να αφηνεται αυτα τα γουρουνια να βρωμιζουν το ονομα της ΚΔΕ, οσο και αν εχετε ιδεολογικες διαφορες μαζι της, και ασχετως πως ειναι μια οργανωση που εχει διαλυθει απο το 1995, στο ονομα της αντιπαραθεσης με τα ναζιστικα εκτρωματα του στυλ του Τουμπανη και των αλλων, φανερωνει τουλαχιστον αυτο που μπορω να πω, μικροτητα και ελαχιστο επιπεδο συνειδησης.
Κανονικα πρεπει τα ναζιστομουτρα να κρυβονται και να εξαφανιζονται, και οχι να τα βγαζουμε εμεις οι ιδιοι φατσα φορα, κανοντας εμεις οι ιδιοι διαφημιση στα αισχρα ψεματα τους, και στις αθλιες κωλοφατσες τους.


Δυστυχώς είμαι απ’ τα πράγματα υποχρεωμένος να κάνω, ενδεικτικά, χρήση μιας σελίδας απ’ την παραπομπή μου με τον αναγκαστικό νόμο 509 του 1947 στο στρατοδικείο της χούντας, το οποίο και με καταδίκασε ερήμην, μαζί με τον Γιάννη Τσίκη, συνάδελφο μου μηχανουργό, τον Χρήστο Τζουρντό, εφαρμοστή τότε και τον Σπύρο Βάβαλη, οικοδόμο, ο οποίος προστέθηκε αργότερα απ’ τις διωκτικές αρχές στην ίδια τροτσκιστική ομάδα. Υπό άλλες συνθήκες δεν θα το έκανα, αλλά εδώ έχουμε μια εκστρατεία συκοφαντίας και προβοκάτσιας του νεοταξίτικου κράτους και των "αριστερών" υποστυλωμάτων του. Εκστρατεία συκοφαντίας που δεν στρέφεται απλά εναντίον μου, και εναντίον των συντρόφων της ομάδας μας, ο πραγματικός της στόχος είναι η καθυπόταξη και σταθερή στοίχιση του εργατικού και λαϊκού κινήματος της χώρας, πίσω απ’ τις "μυαλωμένες" και "υπεύθυνες" συνδικαλιστικές και πολιτικές ηγεσίες, οι οποίες είναι ικανές μόνο για προδοσία και καταστροφή.



Κάτω απ’ την δικτατορία καταφέραμε να δημιουργήσουμε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όπου διαφύγαμε οι τρείς, (εκτός του σ. Βάβαλη Σπύρο, που συνελήφθει μετά από αιφνιδιαστική εισβολή της αστυνομίας στο σπίτι του), μία απ’ τις ισχυρότερες, αν όχι την ισχυρότερη αντιδικτατορική-τροτσκιστική οργάνωση με παράνομο τυπογραφείο που στήθηκε στην Αγγλία και μεταφέρθηκε στην Ελλάδα, επί της οδού Γράμμου, στην Καλλιθέα. Αυτοί που απετέλεσαν την ηγετική ομάδα του ΕΕΚ στρατολογήθηκαν εκείνη την περίοδο και για κάποιους απ’ αυτούς ο υποφαινόμενος έφτιαχνε πλαστά διαβατήρια, εργασία στην οποία είχε αναπτύξει ειδικότητα, ακόμα και φοιτητικές ταυτότητες για να ταξιδεύουν με φτηνό εισιτήριο. Ποιοι είναι; Το ξέρουν οι ίδιοι όσο κι εγώ, μα δεν υπάρχει λόγος ν’ αναφέρουμε τα ονόματα τους.

Στο εξωτερικό βγάλαμε μηνιάτικη εφημερίδα, την "Ώρα της Αλλαγής", προς το τέλος δεκαπενθήμερη, την οποία μετά την κατάρρευση της δικτατορίας κυκλοφορήσαμε στην Ελλάδα βδομαδιάτικη, με τον τίτλο "Σοσιαλιστική Αλλαγή".

Δεν θεωρούμε ότι κάναμε κάτι σπουδαίο. Τι έκανες εσύ Βήχο στα χρόνια της δικτατορίας, εκτός από χρέη εξαπτέρυγου στον παπα-Πυρουνάκη και συνεργάτη του Νίκου Ψαρουδάκη, της Χριστιανικής Δημοκρατίας; Γιατί δεν μας λες; Φλεγόμαστε από ενδιαφέρον να μάθουμε για τους αντιφασιστικούς "αγώνες" σου.

No comments: