Tuesday, July 06, 2010

ΑΛΛΗ ΜΙΑ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ-ΚΟΡΟΪΔΙΑ

ΑΛΛΗ ΜΙΑ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ-ΚΟΡΟΪΔΙΑ

ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-ΠΑΜΕ -Άλλη μια 24ωρη απεργία κοροϊδία, στις 8 Ιούλη, με ακόμα μικρότερη συμμετοχή. Και μετά οι λέρες-εργατοπατέρες, που κουράζουν και εσκεμμένα απογοητεύουν τον κόσμο με τις αδιέξοδες 24ωρες, που στραγγαλίζουν τραμπούκικα την μαχητικότητα του λαού, με τα ανούσια αρχαία συνθήματα τους, θα ρθουν μετά με θράσος να ρίξουν ευθύνες στο λαό, που σκύβει τάχα το κεφάλι, και αρνείται να παίξει τα βρώμικα, εκτονωτικά παιχνίδια τους.

Νομίζουν ότι με τις τεχνικές τους θα εξουδετερώσουν τη λαϊκή θέληση για αντίσταση στην πείνα και την καταστροφή. Την αντίσταση στην βαρβαρότητα, που θέλουν να επιβάλουν οι ξένοι τοκογλύφοι σε συνεργασία με τους ντόπιους προδότες και υποτελείς τους.

Το μόνο που θα πετύχουν έτσι, είναι ότι θα βγουν οι ίδιοι στο περιθώριο των κοινωνικών κινημάτων. Ο λαός θα βγει μόνος του στους δρόμους, θα βγει θέλοντας και μη γιατί δεν έχει επιλογή, και θα βρει νέους ηγέτες. Θα τους γεννήσει μέσα απ’ τα σπλάχνα του. Έτσι συνέβαινε πάντα σε μεγάλες ιστορικές στιγμές, έτσι θα συμβεί και τώρα.

No comments: