Friday, July 23, 2010

Που Ειταν οι Λαθρομεταναστες στις Πορειες κατα του ΔΝΤ?




















Ενω εγιναν αμετρητες πορειες κατα του ΔΝΤ γιατι απουσιαζαν εξ'ολοκληρου οι λαθρομεταναστες? Ουτε μια τετοια ερωτηση δεν εκαναν οι νεοταξιτες αριστεριστες και ΚΚΕεδες? Γιατι?

Ενω η οικοδομικη δραστηριοτητα εχει πεσει 55% απο τοτε που ειταν πριν 3 χρονια, τωρα δεν βλεπουμε πορεις αλβανων οικοδομων. 20 χρονια παρουσια στην χωρα και το μονο που σκεφτονται ειναι πως να την κανουν πισω. Πως εξυγηται αυτο το φαινομενο δεν θα μας πει κανεις?

Με μισος κοιτανε οι λαθρομεταναστες τον ελληνικο λαο. Θελει να πεινασει, να περασει εξ'ολοκληρου στην μαζικη ανεργια και να εχει την ιδια μοιρα που εχουν οι ιδιοι αφου γι'αυτους τα αφεντικα παντα εχουν δικιο και ο λαος αδικος.

9 μηνες ανθελληνικης προπαγανδας παγκοσμιος και οι νεοταξιτες αριστεριστες ουτε λεξη. Αντιθετως γελαγε ο Ευροβουλευτης του ΚΚΕ που χαρακτηριζαν την Ελλαδα και τους Ελληνες 'γουρουνια' τα διεθνη ΜΜΕ.
Ουτε μια τυπικη καταδικη της ρατσιστικης συμπεριφορας πολιτικων και ΜΜΕ του εξωτερικου. Αλλα που να το κανουν αυτο.

Εδω και μια δεκαετια και βαλε βριζουν τον ελληνα εργατη για ρατσισμο. Τωρα που βριζουν την χωρα ολοκληρη για να δικαιολογησουν το περασμα της χωρας κατω απ'την χουντα του ΔΝΤ και της ΕΕ, εγινε το εργο τους πραγματικοτητα.

Κοντρα λοιπον στους πολιτικους, στα ΜΜΕ, στην λαθρομεταναστευτικη λαιλαιπα και στην νεα κατοχη ο ελληνικος λαος θα αγωνιστη. Και οταν αρχισουν απελασεις δεν θα μεινη τιποτα ορθιο.

No comments: