Saturday, April 24, 2010

Ο ΝΕΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ-ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

Ο ΝΕΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ-ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

Μας ήρθε ο Πάουλ Τόμσεν ο αναπληρωτής διευθυντής του ΔΝΤ ειδικός αποσταλμένος για την Ευρώπη. Βλέπετε οι Γιάνκηδες έχουν φροντίσει για την επιτήρηση και πώς να τραβούν όταν χρειάζεται τα αυτάκια των ευρωπαίων υποτακτικών τους.

Προηγουμένως o εν λόγω κύριος πριν μας επισκεφτεί είχε ζητήσει από την Ρουμανία την απόλυση χιλιάδων δημόσιων υπαλλήλων, το κλείσιμο 200 δημόσιων νοσοκομείων και κλινικών της Βουλγαρίας, καθώς και το 40% περικοπών των δαπανών για την υγεία στην Ουκρανία.

Είναι ο άνθρωπος που διατάσει τους υποτακτικούς του, να αφήσουν τα τσαλιμάκια τους και τα όνειρά τους για ανταγωνιστικό ευρώ, όπως είχε αρχίσει να εξελίσσεται σε βάρος του δολαρίου, όνειρα για ευρωζώνες και κάθε σκέψη ανταγωνισμού με την μαμά Αμέρικα.

Η ψιλό-παραχωρήσεις της Αμερικής προς τους ευρωπαίους και λοιπές τσόντες τους τελείωσαν λόγω της πρωτοφανούς θανάσιμης κρίσης του καπιταλισμού. Κάθε μεταπολεμική παραχωρήση της Αμερικής προς την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο πρέπει μέχρι κεραίας να παρθεί πίσω.
Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί αντί να αντισταθούν γονατίζουν σαν την γκαμήλα μπροστά στο καμτσίκι του αφέντη τους και προσφέρονται να αφαιμάξουν τους λαούς τους για πάρτη της Αμερικής στην αγωνιώδη προσπάθεια της να αποφύγει την κατάρρευση του πληθωριστικού δολαρίου, που ασύστολα και χωρίς αντίκρισμα τυπώνουν και κυκλοφορούν ανά τον κόσμο καταληστεύοντας τον ιδρώτα και τον κόπο των λαών όλου του πλανήτη.

Το ΔΝΤ σε νέο ρόλο καθαρού υπερεθνικού φασιστικού φοροεισπράκτορα απαιτεί φορό-υποτέλειας, και αφαίμαξη των λαών και πλήρη υποταγή των εθνικών κρατών στο μεγάλο αδελφό του 4 ΡΑΪΧ της Αμερικής .

No comments: