Thursday, April 15, 2010

Κλεινουν Αεροδρομια για Τρομοκρατια η Κλιματικες Αλλαγες

Καθε φορα που τα σχολεια ειναι κλειστα το καλοκαιρι, χριστουγεννα η πασχα κατι γινεται στα Βρετανικα αεροδρομια. Βρισκουν αιτια να κλεινουν αεροδρομια. Το τελευταιο παραμυθι δεν ειναι του βομβιστη με τα εκρηκτικα στις σολες των παπουτσιων του η των βομβιστων με το μπουκαλακι του νερου αλλα μιας εκρηξης υφαιστιου στην μακρινη Ισλανδια.

Μετα το δημοψυφισμα κατα των τραπεζιτων απατεωνων εγινε εκρηξη υφαιστιου. Αυτο αναγκασε να κλεισουν τα ολα τα αερδρομια της Βρεττανιας!
Εδω φωτογραφιες με χαρτες
http://www.pprune.org/rumours-news/412103-ash-clouds-threaten-air-traffic.html

Ειχαμε τον πολεμο κατα της τρομορατιας τωρα εχουμε την τρομοκρατια των κλιματικων αλλαγων. Το οτι κανενας δεν ειδε καν συνεφα απο κανενα υφαιστειο και σχεδον ολο το απογευμα ειχε ηλιο ειναι αλλη ιστορια. Μετα το απογευμα τα ΜΜΕ αρχισαν νεο παραμυθι. Δεν φαινεται η σκονη απ'το υφαιστειο γι'αυτο δεν την βλεπει κανεις.

Η νεοταξικη προπαγανδα για να εχουν συγκεντρωτικο ελεγχο στην κυκλοφορια και να περνουν δρακοντεια μετρα με το ετσι θελω καπου σκοπευουν. Μονο που τα παραμυθια τους ειναι τοσο εξωπραγματικα που γελαει και το τελευταιο παρδαλο κατσικι

No comments: