Wednesday, February 06, 2013

ΠΝΟ-Ξεπουλημα της Απεργιας απ'τον Ντελακογιοργα

Με αυτά τα καθάρματα πράκτορες του κεφαλαίου μέσα στο εργατικό κίνημα οι εργαζόμενοι μόνο ξεπουλήματα μπορούν να έχουν

Το ότι ο Αντώνης Νταλακογιώργος και η κλίκα του δεν έκαναν το παραμικρό για να διευρύνουν την απεργία τους. Nα συντονιστούν με τους άλλους κλάδους, πχ αγρότες, αλλά και να μπουν μπροστά όχι μόνο για τα δικά τους αιτήματα, αλλά, για όλον τον λαό, καλώντας τους χιλιάδες άνεργους του Πειραιά και του Περάματος για να ανατρέψουν την δωσίλογη κυβέρνηση. Αποδείχτηκε το πόσο λίγος είναι για να φέρει σε πέρας (διευθύνει) τον αγώνα των ναυτεργατών, μπροστά στην καθολική άρνηση της κοινοβουλευτικής χούντας του ΔΝΤ και ΕΚΤ, να ικανοποιήσουν ακόμα και τα στοιχειώδη αίτημα των ναυτεργατών (να πάρουν τα δεδουλευμένα -είναι απλήρωτοι μέχρι 7 μήνες) και προδίκαζε η στάση του το ξεπούλημα των ναυτεργατών, στα πρότυπα της απεργίας του Μετρό των άλλων λεχριτών συνδικαλιστών, Σταματόπουλου & ΣΙΑ.

Και αφού ξεπούλησαν την απεργία οι Νταλακογιώργοι, ήρθαν και οι ΠΑΜίτες του ΚΚΕ, για την γνωστή τους επαναστατική τους γυμναστική. Κατέβαλαν την μία προβλήτα για το "θεαθήναι" ενώ από την αφύλαχτη προβλήτα ΕΙ τα πλοία στο άνετο εκτελούσαν με απεργοσπάστες τα δρομολόγια τους.

Καμία περιφρούρηση της γενικής εισόδου του λιμανιού για να εμποδίσουν τα πλοία να φορτώνουν, εμπορεύματα και επιβάτες. Αντί αυτό, παρέλαση, βολευτάδες του ΚΚΕ, (Παπαρηδιά) και ΣΥΡΙΖΑ, (Λαφαζάνης) για «συμπαράσταση-κηδεία» (η απεργία είχε πουληθεί) βγάζοντας κοινοβουλευτικούς λόγους, -η κυβέρνηση είναι κοινοβουλευτική χούντα (Λαφαζάνης)- είναι αυταρχική (Παπαρήγα) και άκουσον –άκουσον, να δηλώνουν πως οι ναυτεργάτες νίκησαν στην πράξη, ενώ η απεργία είχε πουληθεί και τα δρομολόγια γίνονταν κανονικά.

Μεγάλη πουστιά του ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ, που αυτή την φορά ήταν παρεούλα. Φυσικά όχι για να παλέψουν ενωμένοι για τα δίκαια των εργαζομένων αλλά για να περιφρουρήσουν το υπουργείο ναυτιλίας να μην το καταλάβουν οι εξαγριωμένοι ναυτεργάτες και άλλοι εργαζόμενοι που είχαν έρθει σε συμπαράσταση.

Αποτέλεσμα να έχουν κάνει φρουρά του ΠΑΜΕ στο γεφυράκι, 300 μέτρα μακριά από το υπουργείο για να μην κινηθεί ο κόσμος εναντίον του και το καταλάβει, και το μόνο που έγινε ήταν να βγάλουν μια αντιπροσωπεία ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ- Νταλακογιώργο, για να ανακοινώσει ο τελευταίος πως ο αγώνας δεν τελείωσε και θα μας ξαναβρεί στο κοντινό μέλλον η κυβέρνηση μπροστά της.

Και γ*μώ την συνδικαλιστική και κομματική μαφία λακέδων του κεφαλαίου μέσα στο εργατικό κίνημα.


http://tinyurl.com/b83xkbm

No comments: