Sunday, February 03, 2013

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ-ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΔουλειά για όλους. Αξιοπρεπείς μισθοί και συντάξεις για όλους. Δεν χρωστάμε σε κανένα. Δεν δεχόμαστε, ούτε μπορούμε να πληρώνουμε χαράτσια σε ΔΕΗ και Εφορίες.

Σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ οι άνεργοι είναι 1.345.000. Στην πραγματικότητα είναι διπλάσιοι. Και εκτός από τους μεροκαματιάρηδες και μισθωτούς έχουμε και εκατοντάδες χιλιάδες χρεοκοπημένους επαγγελματίες, χωρίς στο ήλιο μοίρα. Ο πραγματικός αριθμός των συνανθρώπων μας με μηδενικό εισόδημα είναι διπλάσιος από τον επίσημο. Και οι διεστραμμένοι που παριστάνουν την νόμιμη κυβέρνηση, απαιτούν φόρους από άνεργους, άστεγους και πεινασμένους, που ψάχνουν τροφή στα σκουπίδια!

Ενώ βλέπουν ότι η απόγνωση σπρώχνει χιλιάδες συμπολίτες μας στην αυτοκτονία, ενώ διαπιστώνουν την αδυναμία των πολιτών να πληρώσουν «χαράτσια» για το δικό τους σπίτι, προχωρούν στην φορολόγηση οικοπέδων εκτός σχεδίου και χέρσας αγροτικής γης, όταν δεν αποδίδουν δεκάρα στους ιδιοκτήτες τους, και τους εκβιάζουν με κατασχέσεις!

Αφού επέβαλαν τόσο πιο βαρείς φόρους όσο περισσότερα παιδιά έχει μια οικογένεια και τόσο πιο ακριβό ηλεκτρικό ρεύμα όσο λιγότερα κιλοβάτ καταναλώνει, αποφάσισαν νέες περικοπές στις συντάξεις όπως δήλωσε ο υπουργός Ανεργίας, Γιάννης Βρούτσης: «ανακαλύψαμε δυστυχώς -είπε- ότι δύο νόμοι οι οποίοι είχαν ψηφιστεί από το 2010 και από το 2012, ο Ν. 3863 και ο 4051 που μιλούσε για περικοπή συντάξεων, δεν είχαν εφαρμοστεί, με αποτέλεσμα να υπάρχει μία αδικία.» Πάρε μας και τα σώβρακα λοιπόν Βρούτση! Αυτό θα πει δικαιοσύνη!

Και σα να μην έφταναν τα προηγούμενα οι Κυβερνήσεις από το 2008 με συστηματική παραγωγή νόμων βάσει ολοκληρωμένης στρατηγικής, διέθεσαν σε Τράπεζες δημόσιο χρήμα (ομόλογα και εγγυήσεις) με πρόσχημα την ανάπτυξη 163 δις ευρώ, και η Κυβέρνηση Λ. Παπαδήμου, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ), και (ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ), επιπλέον 140 δις ευρώ. Ήτοι δημιούργησαν συνολικά 303 δις ευρώ οικονομικά βάρη στους Έλληνες Πολίτες, εκτός από το υπόλοιπο δημόσιο χρέος.

Δώρα και επιδόματα αδείας καταργήθηκαν, μισθοί και συντάξεις, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, καρατομήθηκαν και τώρα έχουν δρομολογηθεί χιλιάδες νέες «μετατάξεις», «διαθεσιμότητες» και απολύσεις.

Αποτέλεσμα: Η πολιτική των περικοπών σε μισθούς και θέσεις εργασίας βυθίζει την οικονομία σε ύφεση και ωφελεί μόνο τους διεθνείς τοκογλύφους. Το Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν συρρικνώνεται, το χρέος μεγαλώνει, και ο ελληνικός λαός λιμοκτονεί, κυρίως για χάριν των ξένων τοκογλύφων.

Μην περιμένετε λοιπόν έλεος από τους διεστραμμένους που έχουν καθίσει στο σβέρκο μας με νόθες διαδικασίες. Έχοντας αποτύχει με τους εκβιασμούς μέσω ΔΕΗ, απειλούν τώρα κατασχέσεις με την εφορία οικιακού εξοπλισμού, κατοικιών, έγγειας ιδιοκτησίας, μισθών και συντάξεων κατευθείαν από τις τράπεζες! Καμιά ανάπτυξη, κανένα φως στο τούνελ. Αντίθετα θα μετράμε Μνημόνια το ένα πίσω απ’ το άλλο, μέχρι τελικής εξοντώσεως, αν δεν ανατρέψουμε τους λακέδες ξένων δυνάμεων, που παριστάνουν την ελληνική κυβέρνηση.

Ας το συνειδητοποιήσουμε, κάνεις δεν θα σώσει ραγιάδες αν οι ίδιοι δεν σωθούν ενωμένοι στον αγώνα. Ας σταθούμε ο ένας στο πλευρό του άλλου αν απειληθεί από την εφορία. Χέρια που απλώνονται στην στέγη μας και απειλούν τις οικογένειες μας να κόβονται. Μπορούμε; Ναι, εμείς ο λαός ενωμένος μπορεί τα πάντα!

Χωρίς αυταπάτες. Καμία εμπιστοσύνη στους πουλημένους εργατοπατέρες. Απ’ αυτούς δεν έχουμε να ελπίζουμε τίποτε. Μόνο προδοσίες.
Μπορούμε να ανατρέψουμε την σάπια τρικομματική τώρα, εργάτες, αγρότες, επαγγελματίες με Γενική Απεργία Διαρκείας, ως την νίκη.
Αυτός είναι ο δικός μας αγώνας και προσδοκούμε την υποστήριξη όλων των αποφασισμένων αγωνιστών και πραγματικών δημοκρατών. Ιδρύστε Επιτροπές Πρωτοβουλίας σε κάθε γειτονιά. Συντονιστείτε. Θα μας βρείτε στα Τηλέφωνα: 698 5753543 & 698 6619143

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ-ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

No comments: