Saturday, July 28, 2012

London Olympics=Νεοταξικο σοου για τα παγκοσμια μονοπολια...




Ενω αντεγραψαν εξ'ολοκληρου το ελληνικο παραδειγμα ιστοριογραφησης του εθνους, οι Αγγλοι παρουσιασαν την καταγωγη τους αλλα αρχιζωντας απ'την βιομηχανικη επανασταση με εμφαση λορδους, αγροτες και χαλυβδουργους.

Απεκρυψαν την ιστορια της παγκοσμιας αυτοκρατοριας που κατειχαν και αντισταση προς αυτην εδιξαν ομως το πολεμικο ναυτικο. Ειχαν ομως του αγωνες των γυναικων για την ψυφο και τις πορειες για την ανεργια του 1930.

Το δευτερο τμημα της παρουσιασης ασχοληθηκε με την ανοδο του Αγγλικου ΕΣΥ αλλα το ανακατεψαν με τις νεοταξικες αρλουμπες του Χαρρι Ποττερ, τον Τζειμς Μποντ, τον Μπεκαμ και την 'ραπ' μουσικη που ειχε γινει το αντιθετο της εκθειαζοντας τα ναρκωτικα, την βια, και τα 'μοντελα'. Η ολη παρουσιαση ειχε παρα πολλους μαυρους περαν και ξεχωρα απο την εμφανιση τους στην Αγγλικη κοινωνια (προσφατη δημοσιευση εχει δειξη οτι το BBC πρεπει να εχει τουλαχιστον το 1/3 σε ξενους για να γινει συνειδηση στο λαο οτι εχουμε πολυπολιτισμικο παραδεισο) και τα αστερια της βραδυας ειταν ενα ζευγαρι ο ενας μαυρος και η αλλη... μιγας.

Ηθελαν να πουλησαν τα μοντερνα ινδαλματα της νεας ταξης, Μπεκχαμ, Χαρρι Ποττερ, πολυπολιτισμο και την σαπια μουσικης που εξαγουν διεθνως...

Ξεχασαν τους τραπεζιτες, την χρεοκοπια, τις φυλετικες συγρουσεις, τα γκεττο, την τσαμπα ηρωινη απ'το Αφγανισταν και τους πολεμους που διεξαγουνε...Οχι και οτι περιμενε και κανεις τιποτα παραπερα απ'τους Ολυμπιακους της πολυπολιτισμικης Κοκα Κολα...

Και για οσους δεν το εχουν δει ειναι απ'το 1971
http://www.youtube.com/watch?v=Q8H5263jCGg

No comments: