Thursday, March 08, 2012

ΜΟΝΟ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΜΟΝΟ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Ο Ελληνικός λαός έχει ξεπεράσει πλέον τα όρια της απόγνωσης. Το ότι δεν έχει επαναστατήσει ακόμα, οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στο αναμφισβήτητο πλέον γεγονός, ότι δεν έχει μια ηγεσία άξια να τον οδηγήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Και πρέπει να τρέφει μεγάλη ευγνωμοσύνη όλο το νεοταξίτικο σκυλολόϊ στην ηγεσία του «Κ»ΚΕ που κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να κρατήσει τον κόσμο, για να μην ….φτάσει στα άκρα. Τουλάχιστον προς το παρόν, γιατί η «Κ»ΚΕ Α.Ε, δεν θα είναι σε θέση μέσα στις σημερινές συνθήκες να το καταφέρνει αυτό επ’άπειρον…..

Η οικονομική και πολιτική κρίσι του καπιταλισμού κορυφώνεται μέρα με την μέρα, κάτι που σημαίνει ότι εδώ στην χώρα μας βρισκόμαστε πλέον μισό βήμα πριν απο την οριστική διάλυση. Και τα γελοία άτομα που κυβερνούν(;) ψελλίζοντας συνέχεια σαν τρομαγμένα ποντίκια το γνωστό πλέον παραμυθάκι ότι τάχα «πασχίζουν να μας σώσουν» τρέχουν πανικόβλητα σκοντάφτοντας ο ένας πάνω στον άλλον μη ξέροντας τί ακριβώς να κάνουν, καθώς βλέπουν ότι όλες οι «προβλέψεις κι έτσι και τα προτεινόμενα γιατρικά» των ξένων αφεντικών τους πέφτουν στο κενό. Μαζί μ’αυτούς, τα έχουν χαμένα και τα θλιβερά παπαγαλάκια τους. Οι δημοσιογράφοι. Οι οποίοι τον τελευταίο καιρό εμφανίζονται στο «γιαλί» μ’ένα μονίμως ηλίθιο όσο και αμήχανο βλέμμα, αδυνατώντας πλέον να καταλάβουν τι συμβαίνει τριγύρω τους…..

Όλοι αυτοί που «βάλθηκαν να μας σώσουν λοιπόν, τον τελευταίο καιρό δεν νοώθουν καθόλου καλά. Θα ήθελαν ευχαρίστως να ξεκαβαλίσουν απο την εξουσία και να πάνε να κρυφτούν μακριά. Κάτι τέτοιο λένε άλλωστε οι κακές γλώσσες ότι είναι ήδη έτοιμος να κάνει ο Τζεφρύνος.

Αλλοίμονό τους όμως. Αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο. Έχουν πλέον αναλάβει «ρητές δεσμεύσεις» έναντι των ξένων νταβάδων τους. Δεν είναι και τόσο εύκολο να την…..κοπανήσουν. Θα μείνουν ….εκτεθειμένοι. Θα θυμώσουν τ’ αφεντικά. Κι’ όταν τ’ αφεντικά θυμώνουν….( όπως κάποτε έγραψε το «Βήμα» λίγες μέρες πριν καεί ολόκληρη η Πελοπόννησος) είναι ικανά για τα πάντα. Από το να κυκλοφορήσουν όσα κρατούν στα χέρια τους (και είναι σίγουρα πολλά) για τον καθένα τους, μέχρι να στείλουν τους περισσότερους ολοζούπητους στην πυρά. Και δεν είναι μόνο ο Τζέφρυ και τα απομεινάρια του ΠΑΣΟΚ, αλλά και ο Αντωνάκης με ότι έχει απομείνει απο την Νουδούλα, και ο Παπαδήμιος, και όλοι όσοι έχουν βάλει το χεράκι τους μέχρι τώρα για να φτάσει σ’ αυτή την κατάσταση η χώρα.

Κι’ απο την άλλη ελλοχεύει ο κίνδυνος της εξέγερσης. Και μόνο στην σκέψη μιας τέτοιας εξέλιξης τους κόβει κρύος ιδρώτας. Όσο ηλίθιοι κι’αν είναι, καταλαβαίνουν ότι δεν είναι δυνατόν να κρατάνε την λαϊκή οργή αιωνίως τα ΜΑΤ και το «Κ»ΚΕ. Κάποια στιγμή οι «προστάτες τους» θα λυγίσουν. Θα αποδειχτούν λίγοι και ανίκανοι να κρατήσουν την εξεγερσιακή λάβα. Και τότε;

Έτσι λοιπόν κυριολεκτικά «δειλοί και προδότες και μοιραίοι και άβουλοι αντάμα» προσμένουν το θαύμα το οποίο (το ξέρουν κατά βάθος) ότι δεν πρόκειται να έρθει. Εξακολουθούν λοιπόν να παραμένουν θλιβερές μαριονέτες στα χέρια των ξένων τοκογλύφων (οι οποίοι επίσης έχουν χάσει τ’αυγά και τα πασχάλια) καταστρέφοντας μέρα με την μέρα όλο και περισσότερο την χώρα και τον Ελληνικό λαό.. Και γελοιοποιούνται καθημερινά με τις αμέτρητες γκάφες τους. Ωστόσο είναι τόσο τραγικές οι στιγμές που περνά η χώρα, που δεν βγαίνει γέλιο με τα καμώματά τους. Το γέλιο δηλαδή που έβγαζε η χούντα με τα δικά της καμώματα. Τώρα βρισκόμαστε σε άλλες εποχές. Αντί οι γκάφες να βγάλουν γέλιο, το μόνο που κάνουν, είναι να πολλαπλασιάζουν την οργή και το μίσος εναντίον τους…

Κάθε φορά που πάνε στις Βρυξέλες οι ηλίθιοι, γυρίζουν πίσω πανηγυρίζοντας. Πανηγύρισαν τον Ιούλη. Με τις εξελίξεις που ακολούθησαν μετά απο 2 μέρες τα χαμόγελα είχαν παγώσει στα χείλια τους. Το ίδιο έγινε και τον Οκτώβρη, τον Φλεβάρη, αλλά και τώρα με το περίφημο PSI. Η προθεσμία που έχουν δώσει για την εθελοντική ανταλλαγή των ομολόγων (των λεγόμενων ιδιωτών, δηλαδή των διάφορων τραπεζών ντόπιων και ξένων) κοντεύει να τελειώσει,κι’απ’ότι φαίνεται τα πράγματα δεν φαίνεται να πηγαίνουν όπως τα περίμεναν. Εχθές κυκλοφόρησαν φήμες ότι θα δώσουν παράταση. Σήμερα αυτό το διέψευσαν. Όπως και νάχει, η Πέμπτη είναι πολύ κοντά. Θα δούμε.

Το χαράτσι πηγαίνει κατά διαβόλου μεριά. Από τα 9,5 εκατ. παροχών, μόνο τα 5,5 πλήρωσαν την πρώτη δόση. Από εχθές η ΔΕΗ δεχόταν να πληρώνει ο κόσμος μόνο τον λογαριασμό του ρεύματος. Σήμερα το βράδυ ο γελοίος ο Μπένι ή Μπενίτο, έβγαλε ανακοίνωση λέγοντας πως όσοι πλήρωσαν για το ρεύμα, «γελάστηκαν». Πλήρωσαν-λέει- μόνο τμήμα του χαρατσιού, κάτι που σημαίνει ότι το ρεύμα είναι απλήρωτο, άρα η ΔΕΗ έχει το δικαίωμα να προβεί σε διακοπές των παροχών. Ο κόσμος όμως έχει απόδειξη στα χέρια του (απόδειξη καθ’όλα νόμιμη) ότι έχει πληρώσει το ρεύμα. Σίγουρα ούτε η χούντα είχε φτάσει σε τέτοιο βαθμό γελοιότητας…

Αυτά τα γελοία ανθρωπάκια, που λένε ότι μας….έσωσαν, έκαναν 4 ολόκληρες μέρες ν’αντικαταστήσουν τον Παπουτσή που παραιτήθηκε απο το Υπουργείο του. Λένε- ο Μπενίτο το είπε και αυτό- ότι υπάρχει περίπτωση οταν γίνουν εκλογές να έρθει πρώτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ!!! Ο Αντωνάκης πάλι πιστεύει ότι η Ν.Δ θα πάρει αυτοδυναμία!!!. Ο δε Λοβέρδος βλέπει απο τώρα συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ….

Αυτά τα ηλίθια και θλιβερά σκουλίκια, αυτοί οι βλάκες είναι που μας κυβερνούν, σπρώχνοντας κάθε μέρα όλο και περισσότερο την χώρα στην απόλυτη καταστροφή.

Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΗ

No comments: