Wednesday, January 25, 2012

Θόδωρος Αγγελόπουλος: Ένα ακόμα "τροχαίο";

Ο γνωστός σκηνοθέτης (της διάσημης "αριστερής κουλτούρας") Θόδωρος Αγγελόπουλος παρασύρθηκε εχτές, λίγο πριν τις 7μμ. στον περιφερειακό της Δραπετσώνας από ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ που οδηγούσε ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ("εκτός υπηρεσίας"). Μεταφέρθηκε στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Metropolitan, όπου και υπέκυψε. Την είδηση μετέδωσε (μεταξύ άλλων) το MEGA σε έκτακτο δελτίο. (Θα έκοβα το κεφάλι μου ότι στο δελτίο αυτό ειπώθηκε πως ο Αγγελόπουλος βρισκόταν ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ όταν συνέβη αυτό που συνέβη, αλλά μπορεί και να παράκουσα...)

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ 1

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ 2

Λίγο μετά το MEGA μετέδωσε άλλο "έκτακτο γεγονός", στο οποίο γινόταν λόγος για "ανταρσία" 40 (άλλοι μιλούν για 50) βουλευτών του ΠΑΣΟΚ" (ανάμεσά τους οι Λ. Κατσέλη, Π. Ζούμη, Δ. Κρεμαστινός, Μ. Κατρίνης, Χ. Καστανίδης, Χ Αράπογλου, Ε. Καϊλη, Γ. Διαμαντίδης, Γ. Αμοιρίδης, Χ. Μαγκούφης, Τ. Αντωνίου, Β. Παπανδρέου, Χ Πρωτόπαπας, και ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Π. Μπεγλίτης) οι οποίοι καταψήφισαν ορισμένα άρθρα του "πολυνομοσχεδίου" του Υπ. Οικονομικών. Ιδιαίτερα η "τροπολογία Λοβέρδου" για το ωράριο των φαρμακείων (ουσιαστικά καταργούσε τον Φαρμακευτικό Σύλλογο) ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΟΛΩΣΔΙΟΛΟΥ, καθώς και οι βουλευτές της ΝΔ ψήφισαν "παρών" σε αυτήν, ενώ υπήρξαν και 15 απόντες.

ΑΝΤΑΡΣΙΑ 1

ΑΝΤΑΡΣΙΑ 2

Αυτό που συνέβη στον Θόδωρο Αγγελόπουλο έρχεται ακριβώς απάνω σε μια περίοδο όπου όλα δείχνουν να επίκεινται τεράστιες αναταραχές, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως. Μια περίοδο όπου αναμενόμενο είναι το 4ο Ράιχ να επιχειρήσει (ή να σκεφτεί, απλά) την "σκλήρυνση" της στάσης του και της στάσης των ρουφιάνων του. Και με αυτή την προοπτική αναμενόμενες είναι οι ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ (κάθε άλλο παρά πρωτοφανείς).

Πράγματι, η περίπτωση Αγγελόπουλου αφενός φέρνει στον νου τα πολυθρύλητα "τροχαία ατυχήματα" (Σαράφης, Λαμπράκης, Παναγούλης) που τόσο είχαν αξιοποιηθεί από τους μηχανισμούς που σήμερα βρίσκονται σε ψυχορράγημα...Ίσως να θυμίζει κάπως και την περίπτωση Αλέξη Γρηγορόπουλου. ΤΙ ΠΡΕΠΙ να υποθέσουμε; Πως οι ωσάνω μηχανισμοί ετοιμάζουν έναν νέο "Δεκέμβρη του 2008" με αφορμή το "ατύχημα" του γνωστού σκηνοθέτη; Πως ο Αγγελόπουλος στοχοποιήθηκε προειδοποιητικά, για παραδειγματισμό εκείνων που σηκώνουν - ή σκέπτονται να σηκώσουν - κεφάλι στη Νέα Τάξη; (Όχι πως ο ίδιος ανήκε σε αυτήν την κατηγορία, αλλά ο εκφοβισμός δεν κολάει σε τέτοιες λεπτομέρειες...)

Πολλά τα ενδεχόμενα...Μόνο που ό,τι έγινε άλλοτε ως τραγωδία έχει πλέον δώσει τη θέση του στην φάρσα.
_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!

Ο Αγγελόπουλος σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων μιας ταινίας που θα είχε ως θέμα την οικονομική συμφορά που έχει βρεί τον κόσμο.
Παράξενο...

Ιδιαίτερα αν μάλιστα λάβει κανείς υπ' όψιν του και την εκκωφαντική για τέτοιες ζοφερές εποχές σιωπή του υπόλοιπου -μπουκωμένου- λεγόμενου "πνευματικού κόσμου"...

H Ελλάδα είναι φανερό πως είναι στο μάτι του νεοταξίτικου «κυκλώνα»

Τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιείται ο λαός της ως πειραματόζωο για να δοκιμάσουν τις ανοχές του απέναντι στην πρωτοφανή οικονομική κρίση. Η χώρα και ο Ελληνικός λαός βάλλεται από μια απίθανη νεοταξίτικη προπαγάνδα σε όλα τα επίπεδα. Και τι δεν σούρει τα νεοταξίτικα σκουπίδια κατά των Ελλήνων. Πως είναι τεμπέληδες άχρηστοι, ανίκανοι, χωρίς κανένα πολιτισμό που το μόνο που ξέρουν είναι να ζούνε από τα δανεικά των κουτόφραγκων ευρωπαίων που τους κατέκλεβαν παρουσιάζοντας τους ψευδή στοιχείεα.
Ε! ένας τέτοιος τιποτένιος και άθλιος λαός δεν είναι δυνατόν να έχει σκηνοθέτες διεθνούς βεληνεκούς όπως και οτιδήποτε άλλο που θα τους χαλάει την ανθελληνική προπαγάνδα, πόσο μάλλον και αν σκηνοθετούνται έργα που προβάλουν τα αποτελέσματα τις κρίσης του συστήματος.

Γ΄αυτό και έβγαλαν από την μέση τους παγκόσμιους πρωταθλητές τον Κώστα Κεντέρι την Κατερίνα Θάνου στα 100 και 200 μ. και τους αρσιβαρίστες σαν ντοπαρισμένους την στιγμή που οι Αμερικανοί αθλητές ήταν κάργα ντοπαρισμένοι. Αλλά και Ρώσοι και Κινέζοι.

Μα μήπως με τον Χριστόδουλο που τα έβαζε με την «Νέα Τάξη» τά ίδια δεν έπρατταν; Δεν υπήρχε μέρα που να μην του την πέσουν μέχρι που τον «έβγαλαν» από την μέση. Τώρα γιατί να μην «φάνε» και τον Θόδωρο Αγγελόπουλό;

No comments: