Sunday, November 13, 2011

Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΗΚΕ Η ΧΩΡΑ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ.

Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΗΚΕ Η ΧΩΡΑ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ.

Από σήμερα έχουμε πλέον και επίσημα κυβέρνηση με επικεφαλής τον έμπιστο άνθρωπο της διεθνούς τοκογλυφίας, τον έμπιστο άνθρωπο του 4ου ΡΑΪΧ, τον έμπιστο άνθρωπο της παγκόσμιας φασιστικής αντίδρασης.

Η προπαγάνδα που προηγήθηκε πριν του «αναθέσουν» την πρωθυπουργία (πιο σωστά πριν τα πέρα του Ατλαντικού αφεντικά τους ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΘΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ) δεν έχει προηγούμενο στην πολιτική ιστορία της χώρας. Τα σε απόλυτο βαθμό πλέον διεφθαρμένα ΜΜΕ ξεπέρασαν κάθε όριο βλακείας, δουλικότητας και χαμέρπειας.

Τα πολιτικά απολιθώματα των παλιών αστικών κομμάτων σαν αποστραγγισμένοι νεοταξίτικοι μηχανισμοί, φτάνοντας στο τέλος του ζημιογόνου βίου τους, προχώρησαν στο τελευταίο και πιο αποφασιστικό βήμα προδοσίας αυτής της χώρας. Κι’αυτό το τελευταίο βήμα το έχουν χρεωθεί πλέον ξεκάθαρα όλοι τους. Πολιτικοί λακέδες, καθεστωτικά ΜΜΕ, και δημοσιογράφοι. Είναι ένα χρέος που όταν έρθει η στιγμή θα πληρωθεί μέχρι και την τελευταία δεκάρα….

Παρουσίασαν τον Παπαδήμο σαν μεσσία. Ποιόν; Αυτόν τον Αμερικανογενίτσαρο. Που κατόπιν προτροπής των αφεντικών του, σαν διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κάνοντας διάφορες αλχημείες μαζί με τον Σημίτη, έκαναν το μεγάλο έγκλημα να βάλουν την χώρα στην ΟΝΕ. Που έχει τεράστιες ευθύνες, για το μεγάλο σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, και που σε τελευταία ανάλυση (κάτι που είναι και το σημαντικότερο) σαν οικονομικός σύμβουλος του ανεκδιήγητου Τζέφρυ, έχει την απόλυτη ευθύνη για την πολιτική η οποία τα δύο τελευταία χρόνια, κατέστρεψε την ζωή του Ελληνικού λαού. Κι’ αυτό τον άνθρωπο τον έκαναν τώρα πρωθυπουργό…

Ωστόσο το ειδεχθέστερο των εγκλημάτων που διέπραξε ο νέος πρωθυπουργός «μας», είναι η συνειδητή συνέργειά του, στην πρωτοφανή αλλοίωση των στοιχείων που έγινε για το δημοσιονομικό έλλειμμα του 2009. Είναι φύση αδύνατον ο Παπαδήμος σαν αντιπρόεδρος της Ε.Κ.Τ, να μην αντιλήφθηκε ότι η Eurostat, με πρωτοβουλία του Προέδρου της Ράντερμάχερ προχώρησε συνεργαζόμενος με τον Παπακωνσταντίνου και τον Πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ (Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας) Ανδρέα Γεωργίου στην πλήρη αλλοίωση των στοιχείων για το έλλειμμα του 2009, ώστε να δοθεί το έναυσμα με την βοήθεια της εγχώριας και διεθνούς προπαγάνδας, να δικαιολογηθεί η είσοδος της χώρας μέσα στο ΔΝΤ…


ΤΑ ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

Αμέσως μετά τις εκλογές του 2009, (μετά απο 15 ημέρες ) ο τότε Υπουργός Οικονομικών Παπακωνσταντίνου, άφησε να διαρρεύσει στα ΜΜΕ, ότι το έλλειμμα του 2009, ήταν πολύ περισσότερο απ’ ότι υπολογιζόταν μέχρι τότε, κάτι που «έφερνε ξαφνικά την κυβέρνηση μπροστά σε απρόοπτες εξελίξεις». Ήταν η στιγμή που απο το «λεφτά υπάρχουν», περάσαμε ξαφνικά στο «βοήθεια πνιγόμαστε»

Αυτό ήταν. Τα ξεπουλημένα ΜΜΕ, «έπιασαν δουλειά». Οι υστερικές κραυγές προπαγάνδας κάλυψαν απ’ άκρη σ’άκρη όλη την Ελλάδα. Ο Τζέφρυ άρχισε τις «περιοδείες» του σ’ όλο τον κόσμο διαλαλώντας την ….δυστυχία που τον είχε βρει, να είναι πρωθυπουργός σε μια χώρα της οποίας ο λαός είναι…διεφθαρμένος. Δεν πέρασε πολυς καιρός, και απο το Καστελόριζο ανακοινώθηκε επίσημα ότι «αναγκαστήκαμε» να μπούμε στο ΔΝΤ…..

Η ανακοίνωση για την «ξαφνική» διόγκωση του δημοσιονομικού ελλείμματος μπορεί να ανακοινώθηκε αυθαίρετα, ωστόσο έπρεπε να «κοπούν και να ραφτούν» ανάλογα και τα στοιχεία. Από τον Φλεβάρη του 2010,στην ΕΛΣΤΑΤ συμμετέχει επίσημα και μόνιμα, εκπρόσωπος της EUROSTAT, όπως επίσης κι’ ένας εκπρόσωπος απο κράτος-μέλος της Ε.Ε. Άρχιζε το μαγείρεμα.

Η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Ζωή Γεωργαντά μαζί με τα υπόλοιπα 5 μέλη του 7μελούς Δ.Σ της ΕΛΣΤΑΤ δεν άργησαν να ….παρατηρήσουν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το έλλειμμα του 2009. Μέσα σε μια νύκτα, μπήκαν στον αριθμό του ελλείμματος διάφορες… ΔΕΚΟ. Μετατέθηκαν πληρωμές του 2010, στο 2009, όπως πχ πληρωμές χρεών στα νοσοκομεία. Την ίδια στιγμή, εισπράξεις του 2009, πέρασαν αντίστροφα στα έσοδα του 2010….

Η κυρία Ζωή Γεωργαντά, συνεπικουρούμενη απο τους υπόλοιπους συναδέλφους της μέσα στο Δ.Σ, παρουσίασαν τα στοιχεία που βρήκαν στον Πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου. Τότε διαπίστωσαν ότι ο ….Πρόεδρος έκανε ότι περνούσε απο το χέρι του να εμποδίσει με κάθε τρόπο την διαρροή των όποιων ανακαλύψεών τους. Λεπτομέρεια; Ο κύριος Γεωργίου σύμφωνα με καταγγελία της βουλευτού της Ν.Δ Σοφίας Βούλτεψη, ήταν στέλεχος του Δ.Ν.Τ απο το 1989…. Το ίδιο διαπίστωσαν ότι συνέβαινε και με τον Υπουργό Οικονομίας Παπακωνσταντίνου. Ο οποίος μάλιστα σε κάποια στιγμή της είπε: «Εδώ δεν είναι πανεπιστήμιο για να κάνεις διακίνηση ιδεών. Εδώ είναι κρατικός οργανισμός, και θα κάνεις ότι σου λένε». Ο Πρόεδρος της Eurostat Ράντερμάχερ στον οποίο απευθύνθηκε της είπε: «Μην μιλάς καθόλου, η χώρα σου βρίσκεται κάτω απο πίεση και θα πρέπει να κάνεις ότι λέει ο Πρόεδρος της Στατιστικής αρχής»….

Η προσπάθεια να κουκουλωθεί η τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος συνεχίστηκε απεγνωσμένα απο την κυβέρνηση, και όχι μόνο. Όταν η Γεωργαντά απευθύνθηκε στο «Έθνος» για να καταχωρήσει μια ανακοίνωση για το επίμαχο θέμα, οι υπεύθυνοι τής εφημερίδας πήραν τηλέφωνο τον Παπακωνσταντίνου. Εκείνος απαγόρευσε την δημοσίευση. Σύσσωμα τα μέλη του Δ.Σ της ΕΛΣΤΑΤ ζήτησαν ακρόαση απο την μόνιμη επιτροπή οικονομικών υποθέσεων της βουλής, της οποίας πρόεδρος ήταν η Βάσω Παπανδρέου. Η επιτροπή ζήτησε ν’ ακούσει μόνο τον πρόεδρο Γεωργίου. Αυτό το τελευταίο, έχει τεράστια σημασία αφού στην επιτροπή της βουλής, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!!

Κάποια στιγμή, τον περασμένο Σεπτέμβρη η καταγγελία έφτασε στο ραδιόφωνο, με συνέντευξη στον Χατζηνικολάου. Την επόμενη μέρα (17-9) όλα τα μέλη της επιτροπής απολύθηκαν απο τον Βενιζέλο. Όσοι γνωρίζουν καλά τα πράγματα λένε ότι σ’ αυτή την συνέντευξη οφείλεται η αρον-αρον επιστροφή του Τζέφρυ απο το Λονδίνο στις 19-9 αναβάλλοντας την τελευταία στιγμή το προγραμματισμένο ταξίδι του για τις ΗΠΑ….

Μ, αυτόν τον γκαγκστερικό τρόπο, με προτροπή των Αμερικάνων μέσω της Ε.Ε, η Ελλάδα βρέθηκε ξαφνικά στο μάτι του κυκλώνα. Το δημοσιονομικό έλλειμμα της χώρας, απο 12%, έφτασε στο 15,4%. Το παρουσίασαν επίτηδες μεγαλύτερο κι’ απ’ αυτό της Ιρλανδίας(14%) για να εμφανιστεί η Ελλάδα πρώτη σε ολόκληρη την Ευρώπη….

Οι Αμερικάνοι πάνω στις πλάτες του Ελληνικού λαού, άρχισαν να κατασκευάζουν την βόμβα που χρειάζονταν για ν’ ανατινάξουν το Ευρώ που ήταν πλέον αγκάθι στο μάτι του δολλάριου, το οποίο εξακολουθεί να «πνέει τα λοίσθια» σαν παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα. Οι πρόσφατες εξελίξεις με την απόπειρα δημοψηφίσματος του Τζέφρυ, κρύβουν απο πίσω τους αυτή την αλήθεια.

Για χάρη των οικονομικοχρηματιστικών παιχνιδιών που παίζονται έξω απο την χώρα λοιπόν, και σε μια περίοδο ανεξέλεγκτης πλέον οικονομικής κρίσης του καπιταλισμού, μια τσογλανοπαρέα αμερικανοσπουδαγμένων κολεγιόπαιδων ανέλαβε την διατεταγμένη υπηρεσία, να καταστρέψει αυτή την χώρα και τον λαό της. Η επιλογή του Παπαδήμου, έγινε για να συνεχιστεί αυτό το καταστροφικό έργο σε ανώτερο επίπεδο, και κάτω απο την άμεση εποπτεία και διεύθυνση της διεθνούς τοκογλυφίας, κάτω απο την άμεση επίβλεψη και διεύθυνση του 4ου παγκόσμιου φασιστικού Ράϊχ…….

http://www.youtube.com/watch?v=xV7bll_9Z4c

http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=639421

http://www.va-portal.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=9779:-------qq---&catid=43:economy&Ite

ΤΟ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΡΟ
…ούτε Γη είναι, ούτε ήλιος. Αυτά είναι τα μόνα απαραίτητα για να ζήσει ο άνθρωπος. Ξάφνου βρεθήκαμε να έχουμε μετατραπεί σε ευρωανθρώπους.

Πειστήκαμε ότι δεν υπάρχει ζωή μετά το ευρώ. Ότι χωρίς το ευρώ η ζωή τελειώνει.

Κι όμως, το ευρώ αντικατέστησε τη δραχμή το 2001 (σε φυσική μορφή το 2002). Δηλαδή ζούμε με το ευρώ μια δεκαετία μόνο. Τόσο είναι, ούτε μέρα παραπάνω. Κι όμως, ίσως φανεί απίστευτο σε κάποιους, αλλά και πριν το 2001 ζούσαμε κανονικά, αγοράζαμε ρούχα, αυτοκίνητα, ερωτευόμασταν, γεννούσαμε παιδιά, δουλεύαμε, πληρωνόμασταν, ταξιδεύαμε και, κυρίως, γελούσαμε!

Από την ημέρα που μπήκαμε στο ευρώ, συνεχίσαμε μεν να ζούμε, αλλά πλέον η τσίχλα στοιχίζει 340 δραχμές, το μισό ψωμί 300 δραχμές, το ένα κουτί τσιγάρα 1.300 δραχμές και το κουλούρι, αυτή η τρύπα με λίγο ψωμάκι γύρω – γύρω, 340 δραχμές.

Από την ημέρα που μπήκαμε στο ευρώ, ξέραμε ότι μπήκαμε με τη βρωμιά του Σημίτη που έκανε απάτη σε συνεργασία με την Goldman Sachs κι έτσι συνηθίσαμε να μας αποκαλούν «μαύρο πρόβατο», «βάρος της ευρωζώνης», «φτωχούς συγγενείς».

Χαρήκαμε όταν μπήκαμε στο ευρώ και καλά κάναμε. Χαρήκαμε κι όταν πήραμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και καλά κάναμε. Η λανθάνουσα άποψη περί εθνικής υπερηφάνειας δεν αφήνει περιθώρια για ορθή σκέψη. Ούτε καν για σκέψη.

Ταπεινωμένοι και με χαρακτηριστικό μας γνώρισμα το σύμπλεγμα κατωτερότητας, νιώσαμε ότι πλέον με το ευρώ γινόμαστε ίδιοι με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους. Κι ας παίρναμε το 1/3 των δικών τους μισθών. Κι ας βασίλευε η φοροδιαφυγή. Κι ας απαντούσε το πιτσιρίκι ότι όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει «λαμόγιο» ή «κουμπάρος», αντί αεροπόρος ή αστροναύτης, όπως απαντούσαν παλιότερα τα παιδάκια.

Το ευρώ ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τη μετάλλαξή μας. Νιώσαμε Ευρωπαίοι «καθαροί». Απεγκλωβιστήκαμε από το στίγμα της Ανατολής που μας κυνηγούσε. Επιτέλους, νιώσαμε τον Μπαχ και τον Σοπέν δικούς μας ανθρώπους, αγνοώντας τον Αριστοτέλη και τον Σωκράτη, τον πατροΚοσμά και τον Μακρυγιάννη.

Αυτά, όμως, είναι διαπιστώσεις. Το θέμα είναι τί γίνεται τώρα. Τώρα, που προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει ζωή χωρίς ευρώ. Τώρα που έχουν ταυτίσει τη δραχμή με τον εθνικό και προσωπικό μας θάνατο. Τώρα που μας εκβιάζουν ότι θα μας «πετάξουν έξω από το ευρώ».

Κι, όμως, αν είχαμε σοβαρούς ηγέτες και όχι αυτά τα τρισάθλια ανθρωπάκια να μας κυβερνούν, θα είχαμε πει στην κυρία Μέρκελ ότι «ευχαριστούμε για τη φιλοξενία στο ευρώ, αλλά δε μας άρεσε και φεύγουμε».

Διότι το ευρώ, σε όλα τα παιχνίδια ισοτιμίας με το δολάριο, μόνο μία χώρα ευνόησε. Τη Γερμανία, η οποία αύξησε ραγδαία τις εξαγωγές της. Τί θέλαμε εμείς μέσα σε αυτό το παιχνίδι της «υψηλής οικονομίας» και του ακραίου καπιταλισμού;

Το ήθελε ο Σημίτης και πέντε φίλοι του επιχειρηματίες. Το καταλάβαμε νωρίς. Είδαμε ποιοι ευνοήθηκαν. Ας τελειώνουμε με το θέμα. Δεν μπορώ να αντιληφθώ όλη την αγωνία για το ευρώ. Ίσως επειδή πλέον ανήκω στην τάξη των φτωχών. Όμως νομίζω ότι και οι περισσότεροι Έλληνες σε αυτή την τάξη ανήκουμε και διαρκώς εντάσσονται και άλλοι.

Για ποιο λόγο συνεχίζουμε να πουλάμε την πατρίδα μας, τη Δημοκρατία μας, τις ζωές μας για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα μίας μειοψηφίας που θα κατέρρεε έτσι και βγαίναμε από το ευρώ;

Δε μπορώ να λυπηθώ ούτε τους τραπεζίτες, ούτε τους μεγαλοεπενδυτές, ούτε τους πέντε βιομήχανους φίλους του Σημίτη. Άλλωστε, όλη αυτή η κλίκα κέρδισε τόσα, ώστε να ζήσουν μέχρι και τα τρισέγγονά της.

Γιατί εγώ, γιατί εμείς οι υπόλοιποι, πρέπει να ταπεινωνόμαστε και να αφυδατωνόμαστε από κάθε ελπίδα και όρεξη για ζωή, για να μη βγούμε από το ευρώ; Έχουν ζήσει κι έχουν ξαναστηθεί χώρες στα πόδια τους ύστερα από τεράστιες φυσικές καταστροφές, ύστερα από πολέμους που τις ισοπέδωσαν. Γιατί προσπαθούν να μας πείσουν ότι η Ελλάδα θα εξαφανιστεί από το χάρτη αν ζήσει χωρίς ευρώ;

Εγώ, εμείς, ζούμε το ακριβώς αντίθετο. Βλέπουμε την παραμονή μας στο ευρώ να κατατρώει τη χώρα και τις ζωές μας σαν καρκίνος που καλπάζει στην καθημερινότητά μας. Γιατί τον αφήνουμε να μας σκοτώσει;

Τόσοι οικονομολόγοι, τόσοι διάσημοι καθηγητές, τόσα μεγάλα μυαλά υπάρχουν στην Ελλάδα. Δε μπορεί όλοι τους να έχουν μάθει μόνο την οικονομία του ευρώ. Δεν είναι καθηγητές πανεπιστημίου μόνο τα τελευταία 10 χρόνια. Ξέρουν και για τη δραχμή. Πού είναι αυτοί; Γιατί τους κρύβουν τα ΜΜΕ; Γιατί μας μιλάνε μόνο οι υπερασπιστές του ευρώ; Γιατί αναζητούν για πρωθυπουργό αποκλειστικά κάποιον που είναι υπέρ της παραμονής μας στο ευρώ;

Αυτή η παραμονή μας στο ευρώ, αν δεν το έχουμε καταλάβει, έχει γίνει η αποκλειστική πολιτική της Ελλάδας. Καταργήθηκε η εξωτερική πολιτική, η κοινωνική πολιτική, η αγροτική πολιτική, η λεπτή πολιτική των ιδεολογιών και μείναμε με την πολιτική του ευρώ.

Πρέπει να δράσουμε τώρα. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να υπογραφεί η νέα δανειακή σύμβαση. Πρέπει να καταλάβουμε ότι το πρώτο Μνημόνιο ήταν η πρόβα της καταστροφής μας. Θέλουμε να πεθάνουμε; Ωμό το ερώτημα. Η δανειακή σύμβαση είναι ο θάνατός μας. Όχι ως χώρας μόνο. Θα είναι ο βιολογικός θάνατος πολλών ανθρώπων. Δεν κινδυνολογώ. Το καθεστώς και τα ΜΜΕ τρομοκρατούν για να κρύψουν τον μεγάλο κίνδυνο.

Είμαστε σε άμυνα. Όποιος το καταλαβαίνει έχει καλώς. Ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Αντώνης Σαμαράς κρατούν το όπλο και μας σημαδεύουν. Είμαστε κάποια εκατομμύρια κι όμως έχουμε σηκώσει τα χέρια ψηλά, αντί να τα στρέψουμε εναντίον τους. Μάλλον αυτό το πιστόλι που έχωσαν στο κεφάλι μας τα ΜΜΕ τελικά πυροβόλησε και σκότωσε κάθε εγκεφαλική λειτουργία μας. Δεν ξέρω πια αν το ζόμπι είναι ο Γιώργος Παπανδρέου ή εμείς.

Για όσους πλέον έχουν σταματήσει να σκέφτονται και μόνο ακούνε τις «εξελίξεις» τρομαγμένοι, μια συμβουλή: Όταν σε λίγο καιρό θα περνάνε τα πικρά νερά του Αχέροντα, ας μην ξεχάσουν να βάλουν κάτω από τη γλώσσα τους ένα ευρώ. Έτσι, για να έχουν τη χαρά ότι ψόφησαν από την πείνα, αλλά τουλάχιστον ψόφησαν Ευρωπαίοι.
http://kartesios.com/?p=64245

No comments: