Tuesday, June 28, 2011

Επι ωρες δακρυγονα & κροτου λαμψης χωρις διαλυση κοσμου

Τα ΠΑΜΕ ηταν στην πανω πλατεια του Συνταγματος με το φορτηγακι τους με τα 20 ηχεια και κατα τις 8μμ την εκανε. Ο κοσμος τους γιουχαρισε απιστευτα και τους πηρε απο πισω. Εγιναν και λιγοι διαπλικτισμοι. Ειταν τρομερα συγχισμενοι και δεν ηξεραν τη να πουν για την σταση τους ουτε γιατι ηρθαν στο Συνταγμα αφου παντα ειναι πλειοψηφια και κανουν δικες τους συγκεντρωσεις και μιλανε στον εαυτο τους.

Αφου μετα ηρθε η μηχανοκινητη πορεια μοτοσικλετιστων και ο κοσμος αρχισε να φωναζει συνθηματα, οι μπατσοι αρχισαν επι ωρες να ριχνουν χυμικα προσπαθωντας να διαλυσει τον κοσμο. Επι ωρες ο κοσμος υποχωρουσε και ξαναγυρναγε πισω, γερα με συνθηματα παρα τις απιστευτες ποσοτητες δακρυγονων που εριξαν, προφανως δεν αρκουσαν αλλο τα προσχυματα των γνωστων-αγνωστων και εκαναν ανοιχτα τωρα την δουλεια τους.

Πολλες φορες διαφοροι εκαναν γενναιες κινησεις περαν τον αστυνομικο κλοιο. Ενας κυριος ειχε σκαρφαλωσει και ειχε περασει και προσπαθουσε να μιλησει μονος τους με τον αστυνομικο υπηρεσιας. Μετα απο λιγο εριξαν. Ενα αλλο παιδι σκαρφαλωσει μονος τους με την σημαια την αριστερη παντα του τοιχου προς το κοινοβουλιο και εφτασε πολυ ψυλα. Τα ΜΑΤ τον επιασαν χωρις ομως να πιασουν την σημαια και ο κοσμος ετρεξε προς αυτους και ξανα εριξαν δακρυγονα.

Το απογευμα εριξαν και στις δυο εισοδους του Μετρου επισης. Η πολιτικη τους προφανως ειναι να εκφωβισουν τον κοσμο για να διαλυθει αλλα οι διαθεσεις του κοσμου δεν φαινονται καθολου ετσι.
Το κατα ποσο ο κοσμος θα μεινει αλλο ειρηνικα ειναι το μεγαλο ερωτημα, που θα απαντηθει συντομα.

No comments: