Thursday, June 16, 2011

ΜΑΤ και Παρακρατικοι Προσπαθουν να Διαλυσουν το Κεντρο...

Σχεδιο με φοντο το κεντρο και τις ταραχες χρησιμοποιουν οι πολιτικοι για να διαλυσουν τους συγκεντρωμενους στο κεντρο.

Προσπαθεια της αστυνομιας να διαλυσουν το κεντρο. Σπανε ολα οσα υπαρχουν στο κεντρο και ο κοσμος τωρα εχει μαζευτει στο μισο της Πλατειας Συνταγματος. Τα καπνογονα ειναι συνεφο και προφανως το σχεδιο ειναι να σπρωξουν τους μονιμους διαδηλωτες ολοτελα εξω απ'την πλατεια.

Παραλληλα ενω καταστραφουν το κεντρο θα πουνε τωρα οτι χρειαζεται να αδειασει η πλατεια για να ξαναφτιαχτει. Σκοπος προφανως ειναι να φυγει ο λαος απ'το κεντρο.

Anonymous έγραψε:

Αναρχικοι και Ματ τα λενε ειρηνικα και κανονιζουν πως θα διεξαχθουν οι επιχειρησεις προβοκατσιας για να διαλυσουν το κινημα! Να φερουμε καφεδακια στα παιδια?

Φίλε "Anonymous" δεν είναι αναρχικοί αλλά παρακρατικοί χαφιέδες. Είναι αυτοί που τον Δεκέμβρη του 2008 με αφορμή την "δολοφονία" του Αλέξη έκαναν γυαλιά καρφιά την Αθήνα και δίπλα τους διαδήλωναν αγέρωχοι οι Συριζαίοι, οι συνιστώσες τους, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, και ΣΙΑ. Οι επιδοτούμενοι από τον Σόρος "αντιρατσιστές", ΜΚΟ, αριστεριστές όλοι τους ξεπουλημένοι νεοταξίτες που παίζουν τον ρόλο της ασφάλειας και του κράτους.

Και ενώ ξέρουν πολύ καλά τους κουκουλοφόρους και τον ρόλο τους ποτέ ο Αλαβάνος, ο Τσίπρας και οι συνοδοιπόροι του, όχι μόνο δεν καταγγέλλουν τους παρακρατικούς, τις καταστροφές, τις φωτιές, και το σπάσιμο των μικροκαταστημάτων που προβαίνουν, όχι μόνο δεν δέχονται την περιφρούρηση εναντίων τους, αλλά τους παρέχουν πλήρη κάλυψη βαπτίζοντας τις καταστροφές σαν δίκαιη οργή και εξέγερση της νεολαίας.

Είναι πολύ γνωστό το σύνθημα που φωνάζουν, «εμείς μιλάμε για ζωές, εσείς για τις βιτρίνες», με το οποίο τους παρέχουν πλήρη κάλυψη.

Αλλά μήπως και στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης τον ίδιο ρόλο δεν παίζουν; Η Βίλα Αμαλίας στην οδό Χέυδεν και Αχαρνών, που είναι κρατική ιδιοκτησία, είναι το στέκι των «γνωστών-αγνώστων», με δωρεάν ΔΕΗ και νερό. Το έχουν σαν παρακρατικό ορμητήριο και από εκεί προβαίνουν όλοι μαζί και με την λαθρομεταναστευτική λουμπεναρία, σε αντισυγκεντρώσεις και βίαιες ενέργειες κατά των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα, της πλατείας Βικτωρίας, της πλατείας Αττικής, Αγίου Νικολάου και Αμερικής.

Αλλο βέβαια αν δεν τους έχει βγεί και έχουν σπάσει τα μούτρα τους, καθώς οι κάτοικοι τους έχουν πάρει στο κυνήγι όπως και τον νεοταξίτη "αντιρατσιστή" Αλαβάνο (και όχι μόνο αυτόν), που έφαγε τα γιαούρτια της ζωής του.

Ε! όλο αυτό το σκυλολόι είναι δυνατόν να το ενδιαφέρει η τύχη του Ελλήνικού λού και να μην παίζει ή το βρώμικο και χαφιέδικο ρόλο του κράτους, που βάλει κατά του Εθνους και τον πολιτών του, για να προωθήσει την παγκόσμια διακυβέρνηση από της πολυεθνικές, ή αλλιώς την παγκοσμιοποίηση των ανοικτών συνόρων της ελεύθερης διακίνησης των εμπορευμάτων, του κεφαλαίου, και της εργατικής δύναμης.

Γ΄αυτό και στο Σύνταγμα έχουν δημιουργήσει την δήθεν λαϊκή συνέλευση και βάλλουν κατά όσων κρατούν την Ελληνική σημαία και τραγουδούν τον «Εθνικό Υμνο», βρίζοντας τους σαν φασίστες, ακροδεξιούς και εθνικιστές

Να και γιατί και στο Σύνταγμα, ταυτίζονται με τους παρακρατικούς (ο Αντωνόπουλος της ΑΝΤΑΡΥΑ τους καθοδηγεί - υπάρχει και το σχετικό βίνταιο), έχουν αφηνιάσει κατά των «αγανακτισμένων», όταν φωνάζουν η «Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες», οι «προδότες στο ΓΟΥΔΙ και ο λαός στην ΒΟΥΛΗ» και έχουν βαλθεί να κάνουν τα πάντα, με προβοκάτσιες και επεισόδια, για να δώσουν το πρόσχημα στην αστυνομία για να τους επιτεθεί και να τους διώξει.

Άξιος ο χαφιεδομισθός τους. Να ξέρουν όμως πως λίγα είναι τα ψωμιά τους.

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/249720_2136663014533_1184821314_32643636_3423302_n.jpg

Αναρχικοι και Ματ τα λενε ειρηνικα και κανονιζουν πως θα διεξαχθουν οι επιχειρησεις προβοκατσιας για να διαλυσουν το κινημα! Να φερουμε καφεδακια στα παιδια?
Αυτα ειναι τα χαλια που ζουμε! Ο κοσμος πρεπει να μεινει δυνατος και ενωμενος!

No comments: