Sunday, June 26, 2011

Με «Ευρώ ή τανκς» μας απειλεί ο προδότης καταδότης Πάγκαλος

Με «Ευρώ ή τανκς» μας απειλεί ο προδότης καταδότης Πάγκαλος

Ως «τεράστια βλακεία» χαρακτήρισε τις προτάσεις περί εξόδου της χώρας από το ευρώ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα El Mundo. «Μπορεί αυτά να τα λένε Πανεπιστημιακοί και οικονομολόγοι αλλά και μόνο που αναφέρουν αυτό το ενδεχόμενο συνιστά μεγάλη βλακεία» πρόσθεσε ο κ.Πάγκαλος.

«Εάν δεν έχουμε πάρει μέχρι τις 12 Ιουλίου τα χρήματα (ποια χρήματα μωρή σκατοσα/ούλα παίρνουμε; Λογιστική πράξη για πληρωμή των τοκοχρεολυσίων είναι τα οποία δεν επαρκούν και γίνονται περικοπές μισθών ,συντάξεων, και άγριας φορολογίας για τους συμπληρώσουμε το ετήσιο τοκο-ληστρικό ποσό και να αυξηθή το χρέος μωρή πατσοκοι*ιά) τότε θα βρεθούμε αντιμέτωποι με ένα τρομερό σενάριο. Η επιστροφή στη δραχμή σημαίνει ότι την επόμενη ημέρα οι τράπεζες θα κατακλυστούν από τρομαγμένο πλήθος που θα θέλει να αποσύρει τα χρήματά του».

«Αυτό θα σήμαινε ότι την επομένη ημέρα ο στρατός θα αναγκαζόταν να βγάλει τα τάνκς στους δρόμους για την προστασία των τραπεζών (και πώς τολμάς ρε κάθαρμα να απειλείς τον λαό με τα τάνκς), καθώς δεν θα υπήρχε αστυνομία».

«Αν δεν ψηφιστεί όμως το Μεσοπρόθεσμο σε αυτό το σημείο θα φτάσουμε» πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στην ισπανική εφημερίδα.

Με αυτό το μυαλό να κοιμάσαι γουρούνι, καταδότη και προδότη βολευτή. Αν έρθουν αυτή την φορά τα τάνκς Πάγκαλε χονδρό σαλάμι αέρος, δεν τα τα έχουν οι συνταγματάρχες, αλλά ο λαός για να ξαποστείλει «στον Περαία, στο λιμάνι το βαθύ αφού θα έχει ξεβρακώσει και γαμί*σει τον κάθε προδότη βουλευτή που μπροστάρης θα 'σαι Πάγκαλε εσύ».

ΟΕ-ΟΕ-ΟΕΟΕΕΕ..

No comments: