Friday, January 28, 2011

Επαναστασεις στα ΑμερικανοΑραβικα Καθεστωτα, απο Τυνισα, Αιγυπτο κτλ


Με βαση αρθρο των Ταιμς απ'τις Ινδιες εφυγε ο γιος του Μουμπαρακ προς Λονδινο ο Γκεμαλ.

Ενα απ'τα συνθημταα απευθυνονται στον γιο οταν του λενε πες στο γερο σου δεν τον θελουμε...

Καηκε επισης κυβερνητικο κτηριο στο Σουεζ λενε τωρα και η εξεργεση φαινεται να εξαπλωνεται....



Εκλεισε το χρηματιστιριο του Καιρο αφου επεσεν οι μετοχες ραγδαια...

http://www.911forum.org.uk/board/viewtopic.php?t=20234&highlight=



Ζωτικής σημασίας η ανατροπή των αμερικανόδουλων καθεστώτων στις Αραβικές Χώρες, και η εγκατάσταση ανεξάρτητων δημοκρατιών και - γιατί όχι; - και προχωρημένων καθεστώτων τύπου Τσάβες ή ακόμα και Κούβας, αν όχι σε πρώτο χρόνο τουλάχιστον σε δεύτερο. Ζωτικής τόσο για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, όσο και για τις χώρες του Νότου της Ε.Ε. (Ιταλία, Ισπανία Πορτογαλία). Ή και άλλες, όπως η Ιρλανδία.

Με την τρέχουσα κατάσταση της κατάρρευσης του ΕΥΡΩ και της επικείμενης διάλυσης της Ε.Ε., η μόνη λύση για την Ελλάδα και τις άλλες χώρες τις ευρισκόμενες υπό την κατοχή του ΔΝΤ, ή τις απειλούμενες από κάτι τέτοιο είναι η αποχώρηση από το ΕΥΡΩ, η κατάργηση του εξωτερικού χρέους, και η πλέον δραστήρια οικονομική συνεργασία τους με τις χώρες της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής. Πρωτίστως με τις Αραβικές Χώρες οι οποίες δεν θα μπορούσαν να διαλέξουν καταλληλότερη στιγμή για να εξεγερθούν!

Αυτή είναι Η ΛΥΣΗ. Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Τυνησία, Αλγερία, Αίγυπτος, Παλαιστίνη, Ιράν, Ιράκ, και - ναι! - και Τουρκία, όλες μαζί σε μια μεγάλη Μεσογειακή Οικονομική Κοινότητα και ένα Μεσογειακό Αμυντικό Σύμφωνο! Για πρώτη φορά ανεξάρτητες από τους Αμερικανούς και Δυτικοευρωπαίους επικυριάρχους. Με τεράστια αποθέματα πετρελαίου (ανακαλυφθέντα και "άγνωστα") φυσικών αερίων, πολλών άλλων ορυκτών, αγροτικών προιόντων, τεράστιας παράδοσης πολιτισμού και ιστορίας. Σε συμμαχία με την Ρωσία και όποια άλλη χώρα αντιπαλεύει το 4ο Ράιχ. Η εξέγερση στις Αραβικές Χώρες ΠΡΕΠΕΙ να είναι η αρχή για αυτό και τίποτα λιγώτερο!

2 comments:

Unknown said...

Την Κύπρο την ξέχασες ή σκόπιμα δεν την συμπεριέλαβες;
Διαφωνώ με την συνεργασία με τους ισλαμοφασίστες και την Τουρκία. Συμφωνώ μόνο με τον ευρωπαϊκό νότο.
Επίσης, ο εχθρός του εχθρού μου δεν είναι απαραίτητα φίλος μου (και δεν το λέω για τη Ρωσία, γενικά μιλάω).

vngelis said...

Δεν νομιζω ο κυριος που το εγραψε να την εβγαλε την Κυπρο απ'εξω. Απλως επειδη ειναι μικρη οντοτητα και τμημα της Ελλαδας εννοει και την Κυπρο αφου ειναι εναντια στους ΔυτικοΕυρωπαιους ιμπεριαλιστες και τους Αμερικανους αρα ειναι εναντια στις βασεις της Κυπρου και τις Κρητης, απλως σε ενα σημειωμα για την κατασταση ειναι δυσκολο να τα συμπεριλαμβανεις και ολα.

Την ομιλια του Θεωδορακη που αναρτησαμε την ειδες και ιδιαιτερα της αναφορες στα ελληνοτουρκικα? Η μηπως το ζητημα ειναι οτι αφου χαρακτηριζεις τους Αραβες και Ιρανους σαν ισλαμοφασιστες θεωρεις οτι παντα πρεπει να ανηκουμε στην Δυση και να εχουμε πολιτικη δοσιλογων?