Thursday, January 27, 2011

Κατάληψη Νομικής = Συμπαιγνία Δικτύου Μεταναστών-Κυβέρνησης κατά Ασύλου και όχι μόνον.

ΟΙ συνασπισμένοι και τα λοιπά "αριστερίστικα" ερπετά, έμπασαν σαν καλά αμερικάνικα πρακτόρια που είναι στο κτήριο της Νομικής λαθρομετανάστες αμερικανόδουλους και ποιός ξέρει τί άλλα κουμάσια για να καταντήσει ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ η δημόσια Παιδεία ένας αχανής τεκές και καμπινές και να γίνει τόπος να αλωνίζει ελεύθερη και αποκλειστική η "ιδιωτική πρωτοβουλία" της Ιδιωτικής "Παιδείας" της κυρίας Αννούλας Διαμαντοπούλου.

Οι συνασπισμένοι "αντιρατσιστικοί" κόπροι, δεν έχουν κανένα πρόβλημα γιατί ο μπαμπάκας τους είναι πάμπλουτο ρεμάλι της Εκάλης ή του Ψυχικού που άμα λάχει θα τους στήλει στα καλλίτερα πανεπιστήμια του Εξωτερικού για να μάς τους επιστρέψει "σπουδαγμένους" πολιτευτάδες "αντιρατσισταράδες" βολευτάδες να μάς κυβερνήσουν με το βιογραφικούλι που τώρα χτίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ και την ΑνταρCIA.


Η δήθεν "κατάληψη" της Νομικής από λαθρομετανάστες (στην ουσία τους έμπασαν μέσα τα συνασπισμένα ψευτοαριστερά σκατά που ο Σημίτης και ο Καραμανλής κι ο Μητσοτακούλης τούς παρέδωσαν τα εκπαιδευτικά ιδρύματα ως τσιφλίκια προκειμένου να τα απαξιώσουν και να γίνει η δουλειά της Δεξιάς από τα "αριστερά" και με την κάλυψη του "Ασύλου") είναι μια υπόθεση τόσο βρώμικη που ακόμη και το "αντιρατσιστικό" ΚΚΕ φρόντισε να κρατήσει αποστάσεις και να διαφωνήσει.


Το Αμέρικα καταρρέει και τα πρακτόρια του κάνουν εργολαβίες διάσωσης.


Ενω η μεταναστευση εγινε τωρα ξανα της μοδας για την Ελληνικη νεολαια, μονο για τους δοσιλογους απ'το Αφγανισταν, αυτους που οι Ταλιμπαν κυνηγανε ριχνουν δακρυα οι συνεργαζομενοι της καταρρεουσας Αμερικανικης πολυπολιτισμικης πρωην-αυτοκρατοριας.

Με κειμενα κομμενα και ραμμενα για την ελληνικη κατασταση προσπαθουν να αντιγραψουν το τι ειχαν κανει οι Ιρανοι απ'την Καλιφορνια που ειχαν καταλαβει τα προπυλαια και ετρεχαν Συριζαιοι/Συνασπισμενοι νεοταξιτες να τους προοθησουν κατα τις εκλογες οπου ο ελληνικος λαος εκανε αποχη.

Το μονο καλο με την κινηση ειναι οτι θα πανε ακομα και πιο πολλα τμηματα της νεολαιας εναντια στους δοσιλογους. Τα κροκοδειλα δακρυα περι φτωχειας και φταιξιμο της Ευρωπης (πολυεθνικων και εργατων) φαινεται απ'την πλαστη προκυρηξη που εξεδωσαν.

Η Κυβέρνηση ήξερε και τα στελέχη της το ομολογούν. Οι φοιτητικές παρατάξεις (όλες) της Νομικής το ήξεραν τέσσερεις μέρες πριν. Ο πρύτανης το ήξερε. Οι εισαγγελείς και φαρισαίοι ήξεραν, η αστυνομία ήξερε, οι επιδοτούμενοι του Δικτύου Πολιτικών και Κοινωνικών Δικαιωμάτων και ο Νίκος Γιαννόπουλος ήξεραν ότι η κυβέρνηση και όλες οι αρμόδιες αρχές επίσης ήξεραν και ότι στον Πειραιά δεν θα τους περίμεναν τα ΜΑΤ όπως περίμεναν τους Αγρότες της Κρήτης, ούτε στην Νομική θα τους περίμεναν, θα έβρισκαν όμως κλειστές τις πόρτες (ανοιχτές θα ήταν εντελώς ξεφτίλα) και θα έπρεπε να μπουν στον κόπο να τις σπάσουν. Αν είχαν διαφορετικά τα πράγματα δεν θα έκαναν όλη αυτή την πολυέξοδη επιχείρηση. Είχαν όμως εγγυήσεις. Και χρησιμοποίησαν οι επιδοτούμενοι «αντιρατσιστές» σαν πιόνια του «αγαπημένους» τους λαθρομετανάστες για να παίξουν βρώμικα παιχνίδια με την κυβέρνηση, να υπάρξουν τα αναγκαία προσχήματα για την κατάργηση του πανεπιστημιακού Ασύλου, μια και φοβούνται ότι σε λίγο θα φτάσουμε σε σοβαρές καταλήψεις σχολών αλλά και άλλων δημόσιων κτηρίων, αλλά και για να δημαγωγήσει η κυβέρνηση ότι θέλει τάχα να βάλει τάξη στο λαθρομεταναστευτικό χάος για το οποίο έχει την κύρια ευθύνη.

No comments: