Thursday, January 13, 2011

ΣΠΙΘΑ: ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ.

ΣΠΙΘΑ: ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ.

150 περίπου φίλοι της Σπίθας -Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών- ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Μίκη Θεοδωράκη συναντήθηκαν στην δημοτική καφετέρια «Τεχνόπολη» στον Ν. Κόσμο. Γνωρίστηκαν, συζήτησαν, και μεταξύ άλλων αποφάσισαν να συναντηθούν την Κυριακή στις 10:45 έξω από τον σταθμό του ΜΕΤΡΟ του Ν. Κόσμου για να πάνε με πορεία αυτοκινήτων στην Κερατέα για να συμπαρασταθούν στους κάτοικους που βάλλονται από την δωσίλογη κυβέρνηση της Τρόικας η οποία θέλει να καταστρέψει την περιοχή της Κερατέας με την κατασκευή του ΧΥ-ΤΑ, χωρίς τήρηση ουδεμίας οικολογικής προδιαγραφής και επί πλέον θέλει να πάρει τις περιουσίες των κατοίκων στον χώρο κατασκευής χωρίς καμία αποζημίωση.

Η αστυνομία των ειδικών επιλεγμένων δυνάμεων καταστολής, που είναι ότι το χειρότερο στο αστυνομικό σώμα, φέρεται με κτηνωδία στους κατοίκους για να κάμψει τις αντιστάσεις τους και να επιβάλει δια της βίας τις εντολές του μνημονίου. Με όρους κοινοβουλευτικής δικτατορίας θέλει να επιβάλει και την κατασκευή του ΧΥ-ΤΑ μη υπολογίζοντας την υγεία των κατοίκων και την οικονομική ζημιά τους από την υποβάθμιση της περιοχής τους.

Η παρουσία όλων μας των ανεξάρτητων πολιτών φίλων της ΣΠΙΘΑΣ είναι αναγκαία για την σφυρηλάτηση της ενότητας όλων των κατοίκων του λεκανοπέδιου της Αττικής και ολόκληρου τους Ελληνικού λαού, απέναντι στην κυβέρνηση των δωσίλογων και λακέδων της Τρόικας. Ενότητα όλων ενάντια στα μέτρα του μνημονίου, των περικοπών μισθών συντάξεων, και της άγριας φοροληστείας, για να τα ακουμπήσουν οι δωσίλογοι στο ΔΝΤ. Μας έχουν φέρει σα λαό στο χείλος της αβύσσου, ενώ έχουν υπογράψει και το κατάπτυστο άρθρο 14 παρ.5 της σύμβασης του μνημονίου που λέει ότι η Ελλάδα παραιτείται ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ και ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ από κάθε δικαίωμα Εθνικής της κυριαρχίας.

Ολοι μαζί με το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών ΣΠΙΘΑ για συμπαράσταση στους κάτοικους της ΚΕΡΑΤΕΑΣ.

No comments: