Tuesday, October 26, 2010

ΠΑΣΟΚ ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Δίλημμα εκλογών έθεσε ο Tζέφρυ.
Βέβαιη η παραίτηση του Τζέφρυ μετά τις δημοτικές εκλογές για να διευκολύνει μια κυβέρνηση νεοταξίτικων προσωπικοτήτων καθώς ο καταποντισμός του Πασόκ είναι παραπάνω από βέβαιος.

Στήν σημερινή διαδικτυακή συνέντευξη του το επιβεβαίωσε.

«Δεν είναι στόχος μου να οδηγήσω τη χώρα σε εκλογές» ήταν η ξεκάθαρη απάντηση του Γιώργου Παπανδρέου στην ερώτηση της Όλγας Τρέμη αν το «όχι στον Καλλικράτη» θα είναι και «όχι στην κυβέρνηση».

Ο Τζέφρυ είπε ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα αξιώματα..και όλα θα συναθροιστούν. «Αν δω ότι υπάρχει αδιέξοδο στη χώρα, υπάρχει κυρίαρχος λαός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιωργάκης.

Ίδια ήταν η απάντηση του Γιώργου Παπανδρέου και στη διευκρινιστική ερώτηση της Όλγας Τρέμη, επιμένοντας ότι «δεν θέλω να προχωρήσω σε εκλογές αλλά αν δεν μπορώ να εφαρμόσω τις αλλαγές τότε υπάρχει ο λαός».


Ο "κυρίαρχος λαός" ξέρει πως θα τόν μαυρίσει, οπότε προαναγγέλλει την παραίτηση του αφού προηγουμένως θα έχει κάνει την βρώμικη δουλειά της Τρόικας. Να στραγγαλίσει των ελληνικό λαό με την φοροαφαίμαξη και τις περικοπές στους μισθούς συντάξεις και απολύσεις των εργαζομένων

No comments: