Thursday, October 07, 2010

Βιλλα Αμαλιας=Παρακρατικο Κεντρο κατα Ελληνων?

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ

Το κράτος των δωσίλογων του ΔΝΤ οργανώνει τάγματα εφόδου από την ξένη λουμπεναρία υπό την εποπτεία των Ελλήνων παρακρατικών καθαρμάτων. Στέκι τους η Βίλλα Αμαλίας που το Κράτος τους, παρότι περιουσία του, τούς την παρέχει δωρεάν υπό την μορφή της "κατάληψης".

Δεν πληρώνουν ρεύμα ούτε νερό και η ΔΕΗ και η ΕΥΔΑΠ δεν τους το έχουν κόψει.(διαπιστωμένο από τους απλήρωτους λογαριασμούς στην ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ ).
Στην Βίλλα Αμαλίας συναντιούνται Αφγανοί και Πακιστανοί λούμπεν αλήτες και εκπαιδεύονται στο πώς πρέπει να χρησιμοποιούν μολότωφ ρόπαλα και μαχαίρια κατά των Ελλήνων πολιτών καθώς και την κατασκευή μολότωφ από παρακρατικούς έλληνες εκπαιδευτές.

Όλα αυτά μπροστά στα μάτια της αστυνομίας και των πολιτών. Εκατοντάδες μπουκάλια μπιτόνια με βενζίνη και καδρόνια μπαινοβγαίνουν παραμάσχαλα από όλους τους αλήτες, ντόπιους και ξένους.

Σε αλλεπάλληλες καταγγελίες πολιτών στο δήμο Αθηνών και σε όλα τα κόμματα γιατί η Βίλλα Αμαλίας δεν έχει γίνει σχολείο όπως είχε προγραμματιστεί εδώ και χρόνια και επιτρέπεται να διατηρείται αυτή η κατάσταση με τους κουκουλοφόρους και να δρούν σαν κράτος εν κράτει όλοι νίπτουν τα χέρια τους πετώντας το μπαλάκι ο ένας οργανισμός στον άλλον.

Αυτή η παρακρατική-κρατική συμμορία μοίραζε φυλλάδια υπό την συνοδεία των μοτοσικλετιστών της ΔΙΑΣ για την συγκέντρωση που έχουν προγραμματίσει την Παρασκευή στής 6μμ. στήν πλατεία Αττικής για να διώξουν τους Ελληνες κατοίκους και να επιβάλουν καθεστώς του απαρτχάιντ των λούμπεν ξένων συμμοριών.

Ο ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ
«Αντιρατσιστές» και ΜΚΟ σε ρόλο Γκαιμπελίσκων προπαγανδιστών και οργανωτών του νεοταξίτικου φασισμού.

No comments: