Tuesday, October 26, 2010

Ιρανοι 'Πολιτικοι Προσφυγες' = Δουλεια των Αμερικανων

Οποιος τυχαινει να περασει μπροστα απ'το κιοσκι με τα λαπτοπ και το ρευμα δωρεαν που εχουν προμηθευτει απ' το κρατος το θεατρο-σκηνη στο παλιο Πανεπιστημιο επι της Πανεπιστημιου ουτε εναν δεν θα δει σε απεργια πεινας ουτε την κυρια με το στομα το ραμμενο.

Γιατι τωρα ξαφνικα σε 'προεκλογικη' περιοδο εμφανιστηκε το κιοσκι του Σορος? Ποιος ο λογος? Δεινουν ταχα 'επιχερηματα' στην νεοταξικη αριστερα να μας πει οτι υπαρχουν και ...'πολιτικοι προσφυγες' εκτος των αλλων που εχουν κατακλυσει την χωρα με βαση νουμερα κρατικα (100,000 μονο το πρωτο εξαμηνο του 2010).

Πως γινεται να ειναι μονο Ιρανοι πολιτικοι προσφυγες?
Εδω και δυο χρονια ολος ο ξενος τυπος εχει βουησει για τα λεφτα που εχει δωσει ο Σορος για την αντι-ιρανικη καμπανια στο ιδιο το Ιραν.

Πως εξυγειται τωρα το γεγονος οτι εκανε και ο Βηχος του ΠΚ συζητηση με την κυρια με το ραμενο στομα; Ειναι ενα απ' τα μυστηρια της συγχρονης εποχης, οπως το γεγονος οτι εχουν βγαλει ολους τους πλανοδιους απ'το κεντρο (Συνταγμα) τους εχουν παει στο πανεπιστημιο μαζί με το κιοσκι των 'Ιρανων' και των Συν-Συριζαιων που επισης θελουν ...'ανοιχτη πολη' για τους Αμερικανους και τους εισαγωμενους δοσιλογους φίλους τους...

No comments: