Tuesday, September 21, 2010

ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΚΕ?





















Στις τελευταιες γενικες απεργιες κκε'εδες και αριστεριστες κυνηγουσαν εργατες με ελληνικες σημαιες χαρακτηριζοντας τους σαν φασιστες. Το ιδιο γινεται και τωρα με τους φορτηγατζηδες. Οταν πριν μια δεκαετια οι Αργεντινοι κατεβηκαν με δικες τους σημαιες κατα του ΔΝΤ και την δολλαροποιηση τους ειχαν αποθεωση οι επισημοι αριστεροι. Τωρα που τα ιδια που χτυπανε την πορτα τους ειναι με τους Αμερικανους.

Νομιζουν οτι η κοντρα με το ΔΝΤ ειναι ιδεολογικα αντιπαραθεση αναμεσα στους κακους και τους καλους οχι λογου ανακγης. Χαρακτηριστικο ειναι οτι η επισημη αριστερα ειναι επιδοτουμενη. Δεν προκειται να παει κοντρα με το καθεστως που την χρηματοδοτει. Δεν ειναι τετοια αριστερα. Γι'αυτο απουσιαζει απ'τις διαδηλωσεις των φορτηγατζηδων. Εαν νικησουν προβλεπουν οτι θα χασουν οι ιδιοι τα ποστα που εχουν στο κατεστημενο.

Το γεγονος οτι κανουν τωρα πορειες απ'το πεζοδρομιο και προηγουμενα πηγαν στο Θυσειο για βολτα δειχνη οτι ακομα και η επαναστατικη τους γυμναστικη στο τελος εφτασε και αυτη στα ορια της. Εχουν πει οτι θα κατεβουν οχι την ημερα που ψυφιζεται το νομοσχεδιο για την διαλυση των επαγγελματων αλλα την ...επομενη. Μια ζωη στη κομπινα, τωρα που φτανει ο κομπος στο χτενι το παρακαναν.

No comments: