Saturday, June 12, 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ
για την 08.06.2010 και την Πρωινή Γραμμή στην ΝΕΤ

Την τρίτη 08.06.2010 στις 11 το βράδυ, ομάδα Ρουμάνων επιτέθηκε σε Αφγανό έξω από μαγαζί ΙNTERNET Αφγανών επί της οδού Αλκιβιάδου στον Άγιο Παντελεήμονα. Μετά από 10 λεπτά ήρθε στο σημείο του συμβάντος ο Θανάσης Κουρκουλας από το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών και κάλεσε ασθενοφόρο στο οποίο αρνήθηκε να επιβιβαστεί ο τραυματίας ο οποίος απομακρύνθηκε από το σημείο που έλαβε χώρα το συμβάν τηλεφωνώντας . Το πλήρωμα του ασθενοφόρου τους είπε ότι πρέπει να φύγουν και δεν μπορούν να ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ τον “τραυματία” Αφγανό και το ασθενοφόρο έφυγε. Μετά από λίγο εμφανίστηκε στο σημείο και η κα Ιωάννα Κούρτοβικ δικηγόρος και κάλεσαν εκ νέου το ασθενοφόρο το οποίο ήρθε για 2η φορά . Το πλήρωμα του ασθενοφόρου διαμαρτυρήθηκε ότι δεν μπορεί να τους καλούν και να τους διώχνουν και να τους ξανακαλούν μιας και έχουν πολλές κλήσεις να ανταποκριθούν. Ο « βαριά τραυματισμένος» Αφγανός που έκοβε όλη αυτή την ώρα βόλτες, μιλώντας στο τηλέφωνο και έπαιζε’ με το EKAB και με την ζωή κάποιου άλλου που πραγματικά κινδύνευε , αποφάσισε με την παρουσία της κας Κούρτοβικ και του κου Κούρκουλα να επιβιβαστεί τελικά στο ασθενοφόρο στις 1 τα ξημερώματα περίπου.

Όλοι οι κάτοικοι που παρακολουθούσαν το περιστατικό και έμειναν άγρυπνοι, από τις 11 έως τις 1 μετά τα μεσάνυχτα ,κατέβηκαν στο δρόμο και άρχισαν να διαμαρτύρονται για την κοροϊδία του «δήθεν τραυματισμένου» και την άσκοπη κλήση του ΕΚΑΒ 2 φορές , την στιγμή που όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση με τα ασθενοφόρα και πόσο εγκληματικό είναι να το φωνάζεις για « ΠΛΑΚΑ».
Πόσο μάλλον, εν μέσω κρίσης και κάτω από την απειλή της χρεοκοπίας και μετά την μείωση μισθών και συντάξεων για τους Έλληνες φορολογούμενους, ένας ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ , που δεν πληρώνει ούτε ένα ευρω για την νοσηλεία του και με την υποστήριξη του κου ΘΑΝΑΣΗ ΚΟΥΡΚΟΥΛΑ εκπροσώπου μιας οργάνωσης(;) του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών και μιας δικηγόρου της κας ΙΩΑΝΝΑΣ ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ , που τελευταία , υπερασπίζεται μόνιμα ΜΟΝΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ χρησιμοποιεί και εμπαίζει
-το αγαθό της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ και ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ και
-την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ που εμείς πληρώνουμε και ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ , μιας και στο περιστατικό προσήλθαν τουλάχιστον 8 μηχανές της Δύναμης ΔΕΛΤΑ και 2 περιπολικά της Άμεσης Δράσης .
ΟΛΗ Αυτή Η ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ Έναν ΑΦΓΑΝΟ ΜΟΝΟ.

Θεωρούμε απαράδεκτη και προσβλητική την αναμετάδοση του συμβάντος με ψευδή στοιχεία από την εκπομπή ΠΡΩΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ της ΝΕΤ, από την κα Μ.Μπεκιάρη καθώς και το ντροπιαστικό σχόλιο του κου Αρβανίτη για το ότι « πολλά τέτοια γεγονότα συμβαίνουν σε αυτήν την περιοχή» .

Να υπενθυμίσουμε , αν και είναι υποχρεωμένοι , λόγω ιδιότητας και επαγγέλματος, να γνωρίζουν ότι ,στην περιοχή βρίσκεται ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑθΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ , ομάδες οι οποίες ξεκαθαρίζουν τους λογαριασμούς τους μεταξύ τους καθημερινά με μαχαιρώματα, ξυλοδαρμούς αλλά και βιασμούς και ληστείες μεταξύ τους αλλά και εναντίον των ελλήνων κατοίκων, για αυτό και οι κάτοικοι δεν κυκλοφορούν τα βράδια και για αυτό έχουμε κάνει 4 συγκεντρώσεις διαμαρτυρίες για αυτήν την ανυπόφορη κατάσταση.

Η ΝΕΤ , ο κος Αρβανίτης και η κα Μπεκιάρη οφείλουν και επιβάλλεται να αποκαταστήσουν την αλήθεια για τα πραγματικά γεγονότα και να μάθουν να κάνουν την δουλειά τους . Όσον αφορά την προπαγάνδα που γίνεται μέσα από την ΝΕΤ, που και αυτήν ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, θέλουμε δεν θέλουμε , είτε με την αποσιώπηση γεγονότων η με την ολική διαστρέβλωση τους , να την κρατήσουν για τον εαυτό τους.
Δεν φτάνει που οι γειτονιές της Αθήνας υποφέρουν από την κατ εξακολούθηση πολιτική αλητεία, έχουμε και τα μισθοδοτούμενα φερέφωνα , κατ΄ εντολή της κυβέρνησης, άσχετους δημοσιογράφους να σχολιάζουν και τις ανοησίες τους πάνω σε ψευδή στοιχεία, στοχοποιώντας ανθρώπους, επιχειρήσεις και συνοικίες.

Αναμένουμε την άμεση διάψευση των γεγονότων καθώς και του σχολιασμού , των απαράδεκτων δημοσιογράφων της ΠΡΩΙΝΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ της ΝΕΤ.

Οι Κάτοικοι του ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ , 6930 304 442

No comments: