Sunday, December 07, 2008

Αληθινη η Προ-Σχεδιαζμενη Δολοφονια 15χρονου?

Γιατι τα ξενα ΜΜΕ δινουν τοση εμφαση στην δολοφονια ενος 15χρονου οταν πριν 23 χρονια ουτε καν την ειχαν αναφερει?

Τι παιζεται και τι σχεδιο εξελισσεται? Πριν ενα-δυο μηνες ο πρωην Ιταλος Προεδρος Κοσσιγκα της υποθεσης Γλαντιο ειχε δηλωσει να αφησει ο Μπερλουσκονι τους νεους να κανουν λιμα τα κεντρα των πολεων για να δημιουργηθει κλιμα που θα το χρησιμοποιησουν εναντιων τους μετα.

Παιζεται το αλλο στην Ελλαδα. Δημιουργουν το απαιτουμενο κλιμα για να προοθησουν σχεδιο ανατροπης της κυβερνησης με στοχο την ανοδο ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ?

Η πανε να καλυψουν τον μεταναστευτικο κατακλυσμο στα νησια αφου εχτες μιλαγαν ξανα για τον ρατσισμο των Ελληνων στο BBC?

Ποιος ειναι ο μαθητης που δολοφονηθηκε και απο που ειναι 'αναρχικος'?

-------------------------------------------------------------------------------------

Τωρα βγαινουν αυτα στην φορα...

Οι φίλοι του Αλέξανδρου λένε ότι δεν είχε καμία σχέση με τον αντιεξουσιαστικό χώρο. Ήταν ένα παιδί με τα ενδιαφέροντα των συνομήλικών του και πολλές από τις παρέες του ήταν από το ιδιωτικό σχολείο των Βορείων προαστίων όπου φοιτούσε.


http://www.zougla.gr/news.php?id=16021

Τωρα τα ΜΜΕ λενε οτι δεν ειταν αναρχικος και οτι δεν ειχε καμμια σχεση με τον αντιεξουσιαστικο χωρο?

Δημοσιευσαν μετα λενε τα ονοματα των μπατσων που τον δολοφονησαν στην Ιταλια.
Πως τα βρηκαν εκει τα ονοματα πριν απ'την Ελλαδα?

Επειδή κανένας δεν έχει πει με το όνομά τους, τους δύο Ειδικούς Φρουρούς, εκ των οποίων ο ένας δολοφόνησε εν ψυχρώ τον Αλέξανδρο, οι δύο αστυνομικοί είναι: Επαμεινώντας Κορκονέας, 37 χρόνων (αυτός που πυροβόλησε) και Βασίλης Σαραλιώτης, 31 ετών. Καθόλου νεαροί δηλαδή.

http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=127681#127681

Δολοφονηθηκε απο μπατσους πραγματικα η κατι αλλο παιζεται?

-------------------------------------------------------------------------------------

Μεγαλη εμφαση δινουν τα ξενα ΜΜΕ?
Τι παιζεται?

Μεγαλυτερες ταραχες ειχαμε στο παρελθον με μεγαλυτερες επιπτωσεις και τετοια εμφαση δεν εχει δωθει ποτε. Η δεν εχουν ειδησεις να καλυψουν η εχει δωθει γραμμη με καποιο αποωτερο σκοπο.


http://www.zougla.gr/news.php?id=16010

3 comments:

vngelis said...

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2918

ΕΛΑ ΝΤΕ, ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΤΕ:

"Η Νέα Δημοκρατία δεν πρέπει να είναι άλλο κυβέρνηση της χώρας"

Α. Αλαβάνος 7-12-2008


Τώρα μπήκε κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Και αφήστε στην πάντα τα "αντικαπιταλιστικά" και τα "αντιδεξιά". Η Νέα Δημοκρατία είναι "το πρόβλημα". Και όχι η κάθε κυβέρνηση ή κάθε "Εξουσία" όπως κι εσείς λέτε. Εσείς είστε λοιπόν κατά του συστήματος που το μόνο που ζητάτε είναι αλλάγή διαχείρισης;;

Επιτέλους, βρήκατε το θάρρος να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Ο Στρατούλης μάλιστα έκανε λόγο μέχρι και για Πέτρουλα!!! Οι εργολαβίες και οι υπερωρίες στα κανάλια έχουν πάρει φωτιά. Ο αντίλογός τους για να καταλάβετε είναι οι άλλοι μόνιμοι θαμώνες (Κύρτσος, Βερύκιος κλπ.) που σε στυλ "διαφωνίας" τους κάνουν τις εντυπωσιακότερες πάσες για να ξανοιχτούνε χωρίς αντίπαλο.

Βρε, "πολυφωνικοί" μου, ως πότε θα παραμένει ατσαλάκωτη η μονοφωνία σας;; Ποιός Πέτρουλας; τί σχέση έχει ο Πέτρουλας με τις κομματικές σας επιδιώξεις; Για τόσο αμερικανάκια μας περνάτε βρέ;



Εμπρός, ας αναφωνίσουμε όλοι ενωμένοι ΖΗΤΩ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ!!

Ουζερί: Ο Μπελαμής

vngelis said...

Συνέντευξη του επίτιμου στον Andrea Cangini για το "Quotidiano nazionale" (Il Giorno/Il Resto del Carlino/La Nazione), 23/10/2008. Ζητώ συγνώμη για τις αδυναμίες της μετάφρασης, που είναι πρόχειρη και από δεύτερο χέρι (αγγλικά). Κείμενο βασισμένο στη συνέντευξη δημοσιεύτηκε, με καθυστέρηση, στη γαλλική Libération της 21/11/2008.

Πρόεδρε Cossiga, νομίζετε οτι ο Berlusconi το παρατράβηξε με την απειλή χρήσης δύναμης των μονάδων Δημόσιας Τάξης εναντίον των φοιτητών;

Εξαρτάται: αν πιστεύει οτι είναι ο Πρωθυπουργός ενός δυνατού Κράτους, τότε όχι, είχε δίκιο. Αλλά καθώς η Ιταλία είναι ένα Κράτος αδύναμο, καθώς η αντιπολίτευση δεν είναι πλέον μονολιθική όπως ήταν κάποτε το Ιταλικό ΚΚ, αλλά το ψόφιο Δημοκρατικό Κόμμα, φοβάμαι οτι τα λόγια του δεν θα συνοδευθούν από πράξεις και οτι Berlusconi απλώς θα καταλήξει με αυγά στα μούτρα.

Τι θα έπρεπε να γίνει τώρα;

Εδώ που φτάσαμε, ο Maroni θα έπρεπε να κάνει ο,τι εγώ όταν ήμουν υπουργός Εσωτερικών.

Τι δηλαδή;

Καταρχήν, ν'αφήσει ήσυχους τους μαθητές του Γυμνάσιου... φαντάζεστε τι θα συμβεί αν ένα δεκάχρονο παιδί σκοτωθεί ή τραυματιστεί σοβαρά...

Ενώ οι φοιτητές;

Αφήστε τους να κάνουν ο,τι θέλουν. Αποσύρετε την αστυνομία από τους δρόμους και τα πανεπιστήμια, διαβρώστε το κίνημα βάζοντας προβοκάτορες έτοιμους για τα πάντα, και αφήστε τους διαδηλωτές για καμμιά βδομάδα, να σπάνε καταστήματα, να καίνε αυτοκίνητα και να δημιουργούν χαμό στους δρόμους.

Και μετά;

Τότε, με την κοινή γνώμη στο πλευρό σας, ο ήχος των σειρήνων των ασθενοφόρων θα πνίξει τις σειρήνες της αστυνομίας και των καραμπινιέρων.

Με ποιά έννοια;

Με την έννοια οτι οι δυνάμεις του νόμου και τις τάξης θα σφαγιάσουν τους διαδηλωτές ανελέητα και θα τους στείλουν στο νοσοκομείο. Μην τους συλλάβετε - οι δικαστές θα τους απελευθερώσουν αμέσως σε κάθε περίπτωση... βαράτε τους αλύπητα και ξυλοφορτώστε και τους δασκάλους τους που τους ξεσηκώνουν μαζί.

Και τους δασκάλους;

Πάνω απ'όλα τους δασκάλους. Όχι τους γηραιότερους βέβαια, τα νέα κορίτσια όμως ναι, και αυτά. Έχετε ιδέα της σοβαρότητας αυτού που συμβαίνει; Υπάρχουν δάσκαλοι που προσηλυτίζουν τα παιδιά και τα ενθαρρύνουν να διαδηλώνουν - αυτό είναι εγκληματική συμπεριφορά!

Αλλά συνειδητοποιείτε τι θα πουν στην Ευώπη αν γίνει κάτι σαν αυτό που προτείνετε; "Ο φασισμός επιστρέφει στην Ιταλία", θα πουν.

Τριχες, αυτός είναι ο δημοκρατικός δρόμος - να σβηστεί η φλόγα πριν απλωθεί η πυρκαγιά.

Ποιά πυρκαγιά;

Δεν υπερβάλλω όταν λέω οτι πραγματικά πιστεύω οτι η τρομοκρατία θα επιστρέψει να αιματοκυλίσει τους δρόμους της χώρας. Και δεν θέλω ο κόσμος να ξεχνά οτι οι Ερυθρές Ταξιαρχίες δε γεννήθηκαν στα εργοστάσια, αλλά στα πανεπιστήμια. Και οτι τα συνθήματα που χρησιμοποιούσαν, είχαν χρησιμοποιηθεί προηγουμένως από το φοιτητικό κίνημα και τα συνδικάτα της αριστεράς.

Οπότε πιστεύετε οτι η ιστορία είναι δυνατόν να επαναληφθεί;

Δεν είναι απλώς δυνατόν είναι πιθανόν. Γι αυτό λέω: ας μην ξεχνάμε οτι οι Ε.Τ. γεννήθηκαν γιατί η φλόγα δεν έσβησε στην ώρα της.


Ο ηγέτης του ΔΚ Veltroni είναι με τους διαδηλωτές.

Κοιτάξτε, ειλικρινά δε βλέπω τον Veltroni να βγαίνει στους δρόμους και να ρισκάρει να σπάσει το κεφάλι του. Είναι πιθανότερο να τον δείτε σε κανένα ιδιωτικό κλαμπ στο Σικάγο, να χειροκροτεί τον Obama.

Βέβαια, δε θα πάρει τους δρόμους με κανένα ραβδί στα χέρια, αλλά πολιτικά...

Πολιτικά, κάνει το ίδιο λάθος που έκανε το Ιταλικό ΚΚ όταν είχαν αρχίσει οι φασαρίες: υποστήριξε το κίνημα, αυταπατώμενος οτι θα μπορέσει να το ελέγξει, αλλά όταν έγινε κι ο ίδιος στόχος, όπως αναμενόταν να συμβεί, μετάνοιωσε. Η λεγόμενη σκληρή γραμμή που υιοθέτησε ο
Andreotti, ο Zaccagnini κι εγώ είχε προταθεί από τον Berlinguer... Αλλά σήμερα έχουμε το ΔΚ, ένα εκτόπλασμα που καθοδηγείται από άλλο εκτόπλασμα. Κι αυτός είναι ένας άλλος λόγος για τον οποίον ο Berlusconi θάπρεπε να είναι πιό προσεκτικός.

vngelis said...

Σύμφωνα με μαρτυρία συγγενικού μου προσώπου, φαίνεται πως τα ΜΜΕ στην Αγγλία συνέδεσαν, σε κάποιο βαθμός, τις χτεσινές ταραχές με κινητοποιήσεις που έγιναν(;) υπέρ τις πολιτογράφησης των Μεταναστών. (Θυμάμαι πως ήταν να γίνει μία τέτοια, αλλά έγινε ήδη; Ή είναι για τις επόμενες μέρες;)

Αν είναι έτσι, η εικόνα που δίνουν τα εκεί ΜΜΕ είναι πως στην Ελλάδα η Αστυνομία σκτώνει τους "αντιρατσιστές".

Σε άλλες χώρες οι ταραχές συνδέθηκαν με την οικονομική κρίση, με τις κινητοποιήσεις των φοιτητών κλπ.

Πολλοί "αυτόπτες μάρτυρες" δεν εμφανίστηκαν στις οθόνες; Όλοι πνέοντας τα μένεα κατά τις αστυνομίας, χαρακτηρίζοντας το γεγονός "δολοφονία", δίνοντας σχεδόν ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ. Πότε άλλωτε έγινε αυτό; Μερικοί μάλιστα ΕΠΩΝΥΜΑ - δεν φοβήθηκαν "τα αντίποινα των Μπάτσων";

Επίσης: Τεράστιας έκτασης φωτιές, εκατοντάδες αυτοκίνητα κάηκαν...ΛΑΜΠΑΔΙΑΣΑΝ. Κτήρια ολόκληρα (ΤΕΤΡΑΟΡΟΦΑ) μαζί με 4 - 5 αυτοκίνητα εμφανίζονταν στις οθόνες να γίνονται ΠΑΡΑΝΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ, από ισόγειο μέχρι οροφή...Είναι δυνατόν να το κάνουν αυτό οι "Μολότωφ"; Αυτά τα κτήρια είτε πρέπει να κάηκαν σε άλλη περίσταση και να εμφανίστηκαν εχτές, ή να είχαν ΥΠΟΝΟΜΕΥΘΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. Μερικές "Μολότωφ" δεν είναι δυνατόν να προκαλέσουν τέτοια κόλαση φωτιάς, και μάλιστα σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΦΟΥΣ, αφήνοντας τελικά απανθρακωμένα ερείπια που κάπνιζαν (έτσι εμφανίστηκαν την άλλη μέρα στα δελτία ειδήσεων). Τα κτήρια αυτά πρέπει να είχαν μέσα τους ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ, ή άλλου εύφλεκτου υλικού, τοποθετημένες εκεί εκ των προτέρων ώστε να καούν κατ' αυτόν τον τρόπο.

Μία αντιπροσωπία της FORD εμφανίστηκε στις οθόνες να έχει λαμπδιάσει μαζί με ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ που ήταν μέσα. Όλα καίγονταν με μεγαλόπρεπες βρυχώμενες φλόγες...Από..."Μολότωφ" και αυτό;

Αν λάβει κανείς υπ' όψη πως όλα αυτά συνέβησαν ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (από Εξάρχεια μέχρι...Μοναστηράκι!) αντιλαμβάνεται πως πρόκειται για ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ. (Τα ΜΜΕ περιορίζονται να ισχυριστούν πως "η διαδήλωση διασπάστηκε σε μικρότερα τμήματα, κλπ.)

Το λιγώτερο που επτυγχάνεται είναι να τρομοκρατηθούν οι Αθηναίοι από το ενδεχόμενο διαδηλώσεων. Αυτό δε, σε περίοδο που οι τελευταίες είναι αναμενόμενες από τη στιγμή που οι απολύσεις έχουν αρχίσει να πηγαίνουν σύννεφο και οι τράπεζες να κατάσχουν σπίτια και αυτοκίνητα σωρηδόν.

Obelix