Tuesday, November 25, 2008

Περσονες του Βηχου-ΠΚ Βγαζουν τα Αποθυμενα τους

Ταδε εφη Βηχος,

Αυτός ο τύπος (O vngelis) συστηματικά και ασταμάτητα συκοφαντεί χωρίς απολύτως κανένα στοιχείο. Όταν κατηγορείς τους άλλους ότι είναι συνεργάτες του κράτους και των υπηρεσιών του κ.λπ χωρίς να προσκομίζεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανένα στοιχείο, ούτε καν μια ένδειξη πολιτική, ΤΟΤΕ είσαι όχι απλώς ένας ελεεινός ψεύτης και συκοφάντης, αλλά και συνειδητός προβοκάτορας.

Στη αρχή νόμιζα ότι αυτό το κάνουν από εμπάθεια και διαστροφή. Αλλά η συστηματική εμμονή τους με βάζει σε σκέψεις. Μόνο συνειδητοί εγκάθετοι κάποιας υπηρεσίας μπορεί να ασχολούμαι ΟΧΙ με τις ιδέες και τις απόψεις των διάφορων φόρουμ, αλλά με γκαιμπελικές μεθόδους συκοφάντησής τους: Με την οργίλη, επίμονη και επαγγελματικά συκοφαντική διασπορά υπονοιών και λάσπης.

Αυτές οι διεστραμμένες διαρκείς κακοήθειες που εκτοξεύονται ΜΟΝΟ εγκάθετοι προβοκάτορες μπορεί ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ να εκτελούν.
Αν υπήρχε και νότα πολιτικής υγείας θα κριτίκαρε και θα απέρριπτε απόψεις, θα προωθούσε μια ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ. Εδώ βλέπουμε αστυνομικά σενάρια για τις περσόνες (αυτές τους μάραναν) και πρακτορικές υπόνοιες κατά πάντων. Καθαρές πρακτορικές πρακτικές. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πώς θα κηλιδώσουν τα άτομα, με συστηματικό βομβαρδισμό φαιών σεναρίων.

Αρουραίοι των υπονόμων το παίζουν σαν να είναι αυτοί υπεράνω των πάντων και γνώστες ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ των άλλων. Αυτό-διορίστηκαν Ασφαλίτες: Τέτοιοι πράγματι είναι, γι’ αυτό λειτουργούν και τόσο προβοκατόρικα…

Στους υπονόμους τους θα μείνουν, μέσα στις προβοκατόρικες ακαθαρσίες τους, εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία…


Απ'τα ατομα που υποστηριζαν επι μια δεκαετια την λαθρομεταναστευση και την μαζικη μεταναστευση σαν προοδος και την δημιουργια μιας οικονομιας καταναλωτων τωρα κανουν τις εξυπνες πορδες οτι υπαρχει σοβαρη οικονομικη κριση και οτι βουλιαζη η Αμερικη τους με την οποια βασισαν ολη τους την προοπτικη σε σχεδον ολα τα καιρια ζητηματα της εποχης, απ'την Νεα Ταξη στην Γιουγκοσλαβια, τον πλαστο πολεμο κατα της τρομοκρατιας, τον πολεμο του Ιρακ, και τωρα με το νεο παραμυθι που πλασαρεται, τις 'κλιμακτικες αλλαγες' και το γλειψιμο που κανουν για τον Ομπαμα με πρωτο και καλυτερο το ΠΚ.

Οχι μονο ο Βηχος χρησιμοποιη πολλαπλες περσονες αλλα σηζηταει κυριως με τον εαυτο του και με μερικους που εχουν καβαληση το καλαμι απο πολυ καιρο πριν που του δινουν καποιο 'αριστερο' αλλοθι, οπως ο αλλος ετερος αδερφος του ο πραγματικος ο θυμιος Παπανικολαου του Ρεσαλτο, που σε ολα τα παραμυθια προτοστατει, οπως αυτο του Φουντουρη στην δικη του Βηχου με την ΓΑΔΑ...

Γραφουν μονοι τους στο σαιτ τους λενε οτι θελουν και μετα περιμενουν ολοι να τους χτυπανε και παλαμακια για τις ασυρνατισιες τους. Κλαινε ταχα για το λιμανι του Πειραια οταν υποστηριζαν την μαζικη επελαση μεταναστων και την καταστροφη επαγγελματων ολα ηταν ροδινα αρκει να βοηθαγαν τους μεταναστες να παρουν κανα δανειο της ΕΕ η να κανουν προπαγανδα κατα του Σανταμ και υπερ του Μπους. Τωρα μιλανε για υπονομους. Φυσικα και τους γνωριζουν εκει μεσα καπου ζουν, στον βοθρο που λεγεται Αμερικη. Ολος ο κοσμος γνωριζε απο παλια οτι ειταν μπουρδελο, τωρα το γνωριζουν και οι πετρες. Οι μονοι που κανουν τις αθωες περιστερες ειναι ο Βηχος και το κρυφο fan club του. Τοσο οι υποστηρικτες του Θυμιου, οσο και οι υποστηρικτες του Βηχου αυτοξεφτιλιζονται. Οι δυο αυτοι δεν εχουν ανακγη. Ειναι ξεφτιλα απο παλια, ρεμαλια της πολιτικης, αμερικανοι σχιζοφρενης που πουλανε ταχα τρελα σε οποιον τους γνωρισει απο κοντα, για να ξεφτιλιζουν οποια ιδεα ειχε ποτε κανεις για την αριστερα.

Ενα απ'τα σαιτ με 5,000,000 επισκεπτες ειναι το ΠΚ!!! Δηλαδη σε 7 χρονια λειτουργιας με 365 μερες το χρονο θα επρεπε με τα πλαστα νουμερα που παρουσιαζει να ειχε 2,000 επισκεπτες την ημερα. Κανενα σαιτ δεν χρησιμοποιη τα δικα του νουμερα αλλα ενωνεται με μετρητη. Δηλαδη ο Βηχος εχει μεγαλυτερη ακροαματικοτητα απο οποιαδηποτε αριστερο σαιτ σε ολο τον πλανητη με τα νουμερα που πλασαρει και νομιζει οτι ετσι αποφευγη τον χαρακτηρισμο του κλοουν.

Μονο θεατρινοι που αδερφιζουν και λιγο θα μπορουσαν να πουλανε πλαστοπροσωπιες, περσονες και οποιαδηποτε πουστια να φανταστει κανεις για να διαλυσουν οποιαδηποτε συζητηση και να την ξεφτυλισσουν. Τις προαλλες ο 'εχθρος' τους ταχα του ΛΑΟΣ πηγε Αμερικη και συναντηθηκε με Εβραιους και εγλυφε τον Ομπαμα και οταν ενας τους το ειπε εκαναν τα παν δυνατα να αποφυγουν το συγκεκριμενο και να αρχισουν να μιλαν αλλα ντι αλλον, μια συνηθισμενη νεοταξικη τακτικη των Αμερικανοπληκτων ανοικτων η κρυφων αδερφων. Μην ξεχναμε οτι με την ανοδο του Χιτλερ ολοι οι διεστραμμενοι πηγαν με το μερος του και οπως στις μερες μας ολοι οι διεστραμμενοι κυριαρχουν στα ΜΜΕ των πλαστων ειδησεων και της παραπληροφορησης. Τουλαχιστον σε αυτο τοσο ο Βηχος οσο και ο Θυμιος δεν ειναι εξαιρεση του κανονα αλλα τον επιβεβαιωνουν...

4 comments:

vngelis said...

Δεν συμφωνώ, λοιπόν, με τους άλλους χαρακτηρισμούς σου, για τον Παναγιώτη Βήχο και τον Θύμιο Παπανικολάου (χαφιές, ασφαλίτης, πράκτορες της Αμερικής κλπ), γιατί είναι αναπόδεικτοι.

Λες για τον Φουντούρη και ότι ο Π. Βήχος τον χρησιμοποίησε για μάρτυρα στην δίκη του, ενώ προηγουμένως τον αποκαλούσε χαφιέ. Την ιστορία αυτή, ομολογουμένως, δεν την ξέρω καλά, αλλά στον χώρο της κομμουνιστικής και της κομμουνιστογενούς αριστεράς, πάντοτε, οι χαρακτηρισμοί αυτοί ήσαν εύκολοι και με αυτούς γινόταν (και δυστυχώς ακόμα γίνεται) η πολιτική αντιπαράθεση.

Γι' αυτό και δεν τους λαμβάνω υπόψη μου, όταν δεν υπάρχουν σαφή ντοκουμέντα. Φυσικά ακούω τα όσα λές, με προβληματίζουν, αλλά δεν τα υιοθετώ, μέχρις αποδείξεώς τους. Και φυσικά εσύ αναλαμβάνεις και την ευθύνη των όσων λες, καθώς και το βάρος απόδειξής τους.

Στα άλλα έχεις, είπαμε, δίκιο. Προφανώς, ο Παναγιώτης Βήχος είναι σφόδρα πιθανό να ''πειράζει'' τους δείκτες αναγνωσιμότητας του ''ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ'', για να εμφανίσει κίνηση στο μαγαζί του.

Λες ότι αλλάζω γραμμή, γύρω από την ύπαρξη του Μπάμπη και την διαφωνία των δύο Βήχων. Δεν έχω γραμμή, γύρω από αυτά τα θέματα. Ψάχνω να βρω τι συμβαίνει, διότι δεν ξέρω.

Αυτά, που έγραψες, με προβλημάτισαν και η επιμονή σου με έκανε να αμφιβάλλω. Όσα μου είπε - μετά από το τελευταίο μου μήνυμα προς εσένα - ο mellon με έχουν οδηγήσει στο συμπέρασμα πως είναι υπαρκτός, αλλά αυτό δεν είναι αναγκαστικά και θέσφατο, μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα, που ενεπλάκην. Η λογική πάντως λέει ότι ο mellon είναι ο αδελφός του Παναγιώτη Βήχου, διότι προξένησε ανείπωτη ζημιά στο ίδιο τον Παναγιώτη Βήχο και στο ''ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ'' και μάλιστα απείρως μεγαλύτερη από την όποια αναγνωσιμότητα του ''ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ'', διότι με τις αποκαλύψεις του Μπάμπη ο Π. Βήχος διεσύρθη ανεπανόρθωτα και ο κόσμος γελάει, με τα καμώματά του.
Γι' αυτόν τον λόγο, με μισεί και διαπράττει το ένα λάθος πάνω στο άλλο, ακριβώς επειδή δεν είναι νηφάλιος, αφού πιστεύει ότι εγώ είμαι η .... πηγή όλων των δεινών του!!!

Πάντα φιλικά (διότι η πολιτική διαφωνία δεν σημαίνει - τουλάχιστον για μένα - και εχθρότητα, ή προσωπική αντιπαλότητα).

[Δες και τα σχετικά σχόλιά μου στο θέμα ‘‘''Ο «φιλικός και καλοπροαίρετος» κύριος Τάσος Αναστασόπουλος και ο κύριος Παναγιώτης Βήχος'' http://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2008/11/blog-post_25.html , που έχω ανοίξει στο μπλογκ μου].

Ταδε Εφη Τασσος Αναγνοστοπουλος...

Λες οτι υπαρχεις. Δικαιωμα σου οπως και δικαιωμα του Μπαμπη. Η υπαρξη ενος ατομου δεν κρινεται απ'τα λογια γι'αυτο δεν λυνεται ο γριφος ετσι με τα λογια. Οτι μπορει να μιλαω με εικονικη περσονα δεν με ενδιαφερει αφου θιγεις αλλα ζητηματα, οπως τα παραπανω.

Δεν εχει διαβασει τα λινκ που σου εστειλα για τον Βηχο και απλως απαντας στο οτι νομιζεις οτι τον λεμε χαφιε ετσι γενικα και αφηρημενα. Ο Βηχος υπαγεται στο πολιτικο σκεπτικο της 'πλαστης τρομοκρατιας', τον κυνηγανε για να του δημιουργουν 'αριστερο αλλοθι' καθε δυο-τρεις το ιδιο το κρατος.

Ο Θυμιος εαν δεν το γνωριζεις που αμφιβαλλω παλι εβγαζε και εκδινε 'αντι-δικτατορικο' περιοδικο κατω απ'την στρατιωτικη χουντα. Το ιδιο κανει και τωρα που εκδιδη 'αντι-αμερικανικο' περιοδικο κατω απ'την Αμερικανικη χουντα των ΜΜΕ.

Ο Ανατροπεας ειναι συγγενης μου. Εαν υπηρχε ο Μπαμπης Βηχος η η Βασω η Μυρτω η η Κατιε Χολμες θα το γνωριζε. Δεν τους εχει δει ομως ποτε. Παλιοτερα ο Βηχος ειχε δημιουργηση μια αλλη περσονα τον Γρηγορη Δικαιο και τσακωνοταν επι ωρες με αυτον. Εσυ απλως μπορει να εισαι μια εκλαικευμενη μορφη του ιδιου φαινομενου. Οσο συζητας τοσο αμφισβητων για την πραγματικη σου υπαρξη, γι'αυτο αφμιβαλλω οτι υπαρχεις...

TassosAnastassopoulos said...

Αγαπητέ vngelis.

Έχει μεγάλη πλάκα ο ''Γρηγόριος Δικαίος'', η περσόνα του κ. Παναγιώτη Βήχου, που αναφέρεις.

Ο (πραγματικός) Γρηγόριος Δικαίος ήταν ο διαβόητος Παπαφλέσσας, ο ουσιαστικός πατέρας της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 και το γεγονός ότι ο κ. Παναγιώτης Βήχος χρησιμοποίησε αυτό το ψευδώνυμο, για να κατασκευάσει ένα alter ego του, με το οποίο να ''συγκρούεται'', λέει πολλά, σε επίπεδο ψυχαναλυτικού καναπέ και το καταφανές βοναπαρτιστικό σύνδρομο, που τον κατατρέχει.

Είναι, λοιπόν και ο ''Γρηγόριος Δικαίος'' ένα σαφές δείγμα του ψυχολογικού προφίλ του συγκεκριμένου ανδρός.

Αλλά πέρα από αυτό, πρέπει να ομολογήσω ότι έχεις δίκιο, για το γεγονός ότι έχω παρασυζητήσει την υπόθεση Παναγιώτη Βήχου, σχετικά με τα πρόσφατα καμώματά του στο θρεντ ''ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗΣ : ΕΝΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΜΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ''.

Πράγματι, ό,τι ήταν να ειπωθεί, ειπώθηκε και τα επιπλέον συζητούμενα είναι κουραστικά, επαναληπτικά και μη ουσιώδη.

Θα τον αφήσω στην εικονική και στην πραγματική παρέα του, με την ''Ρόζα'', τον ''Παλιό'', την ''Βάσω από ΣΟ'', τον ''@'', τον ''Νίκο'', τον ''Βάϊο Φασούλα'', τον ''Κύπριο'', τον ''Ανατροπέα'', κλπ., αλλά, όταν τον παίρνω είδηση ότι σκάει προβοκάτσιες, την δηκτική απάντησή μου θα την παίρνει...

Πάντα φιλικά....



Υ. Γ. : Έγραψες ότι είσαι συγγενής του ''Ανατροπέα''. Μόλις προχθές (25/11/2008) ο Μπάμπης Βήχος μου είχε πει στο τηλέφωνο ότι είσαι γιος του ''Ανατροπέα'', αλλά δεν τον πίστεψα - ή, μάλλον καλύτερα, ήμουν πολύ επιφυλακτικός, για την ορθότητα των λεγομένων του. Άλλωστε, δεν με αφορούσε κιόλας.

Αλλά, μετά από αυτό που έγραψες μπαίνω στον πειρασμό να σε ρωτήσω, το γιατί ο ''Ανατροπέας'' είναι ο καλύτερος υπερασπιστής του Παναγιώτη Βήχου. Είναι μόνον, λόγω ιδεολογικής ταύτισης;

[Φυσικά, δεν είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα και να ικανοποιήσεις την περιέργειά μου].

Δες και το τελευταίο μου σχόλιο στο μπλόγκ μου, με θέμα : ‘‘ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ vgelis ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΗΧΟ’’ http://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2008/11/blog-post_25.html

vngelis said...

ΡΩΤΑΕΙ Ο ΤΑΣΣΟΣ Η ΒΗΧΟΣ,

Αλλά, μετά από αυτό που έγραψες μπαίνω στον πειρασμό να σε ρωτήσω, το γιατί ο ''Ανατροπέας'' είναι ο καλύτερος υπερασπιστής του Παναγιώτη Βήχου. Είναι μόνον, λόγω ιδεολογικής ταύτισης;

ΡΟΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ. ΤΙ ΡΩΤΑΣ ΕΜΕΝΑ?
ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...

Λες οτι υπαρχεις. Δικαιωμα σου οπως και δικαιωμα του Μπαμπη. Η υπαρξη ενος ατομου δεν κρινεται απ'τα λογια γι'αυτο δεν λυνεται ο γριφος ετσι με τα λογια. Οτι μπορει να μιλαω με εικονικη περσονα δεν με ενδιαφερει αφου θιγεις αλλα ζητηματα, οπως τα παραπανω.

ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΥΜΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ...

TassosAnastassopoulos said...

Αγαπητέ vngelis.

Όσα σου έχω γράψει τα πιστεύω.

Από εκεί και πέρα, τον Θύμιο Παπανικολάου δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο. Όπως δεν γνωρίζω και την δράση του την εποχή της χούντας των συνταγματαρχών.

Γελώ τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές, διότι θυμήθηκα ότι σε ένα προηγούμενο μήνυμά σου, αναφέρεις, απευθυνόμενος σε μένα, ότι εγώ ο Τάσος Ανατασόπουλος ''ήλθα από το πουθενά''. Και φυσικά έχεις και σε αυτήν την διαπίστωση δίκιο, επειδή, όντως ήλθα από το πουθενά, ουρανοκατέβατος, με αποτέλεσμα να ανακατευθεί η τράπουλα και να μην με πιστεύει κανείς, επειδή το απλούστατο, σε μια τόσο πολύπλοκη κατάσταση, όπως αυτή που έχει δημιουργήσει ο Παναγιώτης Βήχος με το ''ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ'' του (και όχι μόνον αυτός), ουδέποτε γίνεται πιστευτό.

Τα λινγκ, που μου έδωσες, όντως, δεν τα διάβασα όλα, εκτός από εκείνο με τον Φουντούρη, το οποίο το διάβασα. Και δεν τα διάβασα, επειδή η ιστορία με τις κατηγορίες Παναγιώτη Βήχου κατά Φουντούρη και οι κατοπινοί εναγκαλισμοί τους στο δικαστήριο, μου θυμίζουν τις παραδοσιακές πρακτικές των σταλινικών (και όχι μόνον), που πολλές φορές βρίζονταν μεταξύ τους, για να να συμφιλιωθούν στην συνέχεια, σαν να μην συνέβη τίποτε (ασχέτως αν πολλές φορές συνέβη να κόψουν ο ένας τον λαιμό του άλλου).

Όπως έχω ξαναγράψει αυτά δεν μου προξενούν έκπληξη, διότι η κομμουνιστική αριστερά βρίθει από τέτοιες συμπεριφορές ιστορικά, όπου οι ''επαναστάτες'', μετατρέπονται σε ''αντεπαναστάτες'' και οι οι ''ασφαλίτες'' σε ''συνεπείς αγωνιστές''. Ως εκ τούτου, θεώρησα ότι και οι παραπομπές σου στα άλλα λινγκς θα κινούνται στο ίδιο μοτίβο και δεν τις διάβασα. Θα στρωθώ να τις διαβάσω.

Τον ''Ανατροπέα'' δεν θα τον ρωτήσω, διότι, για να το κάνω αυτό, θα πρέπει να ξαναγράψω στο ''ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ'', αφού δεν έχω κάποια άλλη σχέση με αυτόν.

Το να ξαναγράψω, με τις παρούσες προϋποθέσεις, στο ''ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ'', όπως σου έχω γράψει σε προηγούμενο μήνυμά μου είναι κάτι που αποκλείεται, για λόγους προσωπικής αξιοπρέπειας, αφού θα ήμουν αναξιοπρεπής αν ξαναέγραφα εκεί και αν ξανασυνομιλούσα με πλαστούς - κρυπτόμενους συνομιλητές, που σκοπό έχουν να με υβρίζουν εκ του ασφαλούς.

Αν ο κ. Παναγιώτης Βήχος και η εικονική και η πραγματική του παρέα έχουν, ίσως, ξεχάσει την έννοια της αξιοπρέπειας, εγώ δεν την έχω ξεχάσει....

Πάντα φιλικά.



Δες και στο μπλογκ μου [''ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ vngelis ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΗΧΟ'' http://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2008/11/vngelis.html ].