Monday, June 30, 2008

Αποδειξη. Οι Πολλαπλες Περσονες του ΠΚ και του Ρεσαλτου...








Καποιος συντροφος μας εστειλε το παρακατω απ'τα αρχεια του Πολιτικου Καφενειου.
Εδω και δυο και βαλε χρονια εχει ειπωθει οτι ο Βηχος μιλαει μονος του στο διαδικτυο.
Πρωτη φορα ομως εχουμε αποδειξης ουσιαστικες. Μεχρι τωρα ειχαμε μονο υπονοουμενα. Οχι μονο κοιτανε τις IP των χρηστων αλλα ο Βηχος οπως και ο Θυμιος του Ρεσαλτου χρησιμοποιουν πολλαπλες περσονες ακομα και γυναικειες για να κανουν κοντρες και να φανουν οτι υπαρχει καποια στοιχειοδη συζητηση. Ουσιαστηκα οχι μονο λειτουργουν ελεγχομενα απ'το ιδιο το κρατος αλλα εχουν μια σχιζοφρενικη αλαζονεια που μονο με πληρωμενους εμπορους του ιδιου του συστηματος μοιαζουν. Χαρακτηριστικο ειναι οτι ο ενας καλυπτει τον αλλο στις γυναικειες τους περσονες. Η θαλεια Βεργη (Θυμιος) δηλαδη και η Μυρτω (Βηχος) σκοπο εχουν να προκαλουν συγχηση και αποπροσανατολισμο.

Ο Βηχος καποτες ειχε καποια σχεση με μια οργανωση και μεχρι στιγμης αυτη η οργανωση δημοσια δεν εχει πει τιποτα για το ποιον αυτου του ανθρωπου. Αλλα τι να πει οταν δεκαετιες ολοκληρες συνεργαζοταν με ιδια αλλοπροσαλα ατομα σαν τον Χιλυ. Παντως τα πλαστα τους Φορουμ πεθαναν. Απλως δεν το εχουν αναγνωριση οι ιδιοι. Καθε δυο και τρεις ο Βηχος μας δηλωνει οτι τον μπαναρει ο ΟΤΕ, οι μυστικες υπηρεσιες και παει λεγοντας.

Οσοι ασχοληθηκαν με τα Φορουμ η απο αγνοια η απο καλη θεληση για εποικομηδοματικη συζητηση εχουν μονο να δουν τις πολλαπλες περσονες του Βηχου παρακατω. Σε επομενο λινκ θα δειξουμε και ποιος ειταν ο Γρηγοριος Δικαιος αφου ειδη ειδαμε οτι η ...Ελληνιδα ειταν ο ιδιος ο 'Μπολσεβηχος' ο μεγαλος και τρανος που τον κυνηγαει η ΚΥΠ αλλα παντα των αθωωνει σαν ενα αλλο μεγαλο επαναστατη που ο ιδιος υποστηριζε τον ...Τσιγαριδα.

Εαν το κρατος το ιδιο νομιζει οτι με τις γυναικειες περσονες θα σωθει και με τους γελιους που διευθυνουν τα υπαρχοντα φορουμ κοιμαται ορθιο. Το παραμυθι και η ψευτια δεν κρυβεται πισω απ'τις εικονικες κοντρες ουτε με τις ψευτικες τοποθετησεις.




PolitikoKafeneio.com
ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις ΑναζήτησηΑναζήτηση Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών
ΠροφίλΠροφίλ Δεν έχετε νέα μηνύματαΔεν έχετε νέα μηνύματα


Δείτε τις τελευταίες 40 απαντήσεις στο φόρουμ.


Πολιτικό Καφενείο Κεντρική σελίδα

PolitikoKafeneio.com Αρχική σελίδα
Πληροφορίες IP
IP για αυτή την δημοσίευση
8
5.73.211.209 [ 32 Δημοσιεύσεις ] [ Ανάλυση IP ]
Χρήστες που δημοσιεύουν από αυτή την IP
Επισκέπτης [ 32 Δημοσιεύσεις ] Αναζήτηση
BHXOS [ 5 Δημοσιεύσεις ] Αναζήτηση
anti-nazi [ 2 Δημοσιεύσεις ] Αναζήτηση
Συρανό ντε Μπερζεράκ [ 2 Δημοσιεύσεις ] Αναζήτηση
copy [ 1 Δημοσίευση ] Αναζήτηση
Παλιός [ 1 Δημοσίευση ] Αναζήτηση
Σύντροφος [ 1 Δημοσίευση ] Αναζήτηση
Ελληνίδα [ 1 Δημοσίευση ] Αναζήτηση
Μυρτώ [ 1 Δημοσίευση ] Αναζήτηση
Αντιγραφέας [ 1 Δημοσίευση ] Αναζήτηση
ʼλλες IP από τις οποίες δημοσίευσε αυτός ο χρήστης



Προβοκατόρικο δημοσίευμα στο athens Indymedia δε το σβήνουν!!!

Στα κρυμμένα (αλλά φανερά) του athens.indymedia υπάρχει ένα κείμενο το οποίο γράφτηκε από το γνωστό ρατσιστή Βαγγέλη (vhgelis) ανυπόγραφο, αλλά υπάρχει και στην ιστοσελίδα του.

http://vngelis.blogspot.com/2008/06/blog-post_30.html

Τα παραποιημένα στοιχεία που παρουσιάζει σαν...αποδείξεις μπορεί να τα δει στην πραγματική τους μορφή μόνο ένας διαχειριστής! Υπάρχει ο μύθος που καλλιεργείται από τη ΣΟ του Indy ότι στο Indy δε βλέπουν τις ΙΡ!!! Αυτό είναι ψέμα και δεν υπάρχει καμία ιστοσελίδα που να μη μπορεί να δει ο διαχειριστής του μέσου την ΙΡ αυτών που γράφουν. Υπάρχει όμως τρόπος αυτή η ΙΡ να σβήνει μετά από 20΄ και αυτό κάνουμε εμείς εδώ στο ΠΚ. Όλα τα άλλα είναι ψέματα και εξαπάτηση των χρηστών.


Το προβοκατόρικο κείμενο του ρατσιστή Βαγγέλη η ΣΟ του Indy δε το σβήνει παρά την υπόδειξη που της έγινε γιατί παρουσιάζει την ΙΡ μου που αυτή είναι η πραγματική και δεν έχω πρόβλημα να το πω γιατί κανένα δε φοβάμαι και δεν έχω τίποτα να φοβηθώ, αλλά που σαν προσωπικό δεδομένο πρέπει να σβηστεί. Η μη απόκρυψη του χαφιέδικου αυτού δημοσιεύματος κάνει συνένοχη τη σημερινή ΣΟ του Indy και σε συνδυασμό με τον πόλεμο που ασκεί εναντίον μας με απόκρυψη πραγματικών πληροφοριών, όπως χθες με τα μαχαιρώματα από Χρυσαυγίτες στα Κάτω Πετράλωνα και άλλων μας αναγκάζει να την καταγγείλουμε γι' αυτή της τη στάση. Φτάνει στο σημείο να σβήνει δημοσιεύματα παλιών χρηστών της όπως ο σύντροφος ΝΤΑΝΤΟΝ, μόνο και μόνο επειδή έγιναν μέλη του ΠΚ!!! Αυτή δεν είναι συντροφική συμπεριφορά ούτε το indymedia μια ανεξάρτητη σελίδα αντιπληροφόρησης.
Είναι γνωστό ότι πάντα υποστήριζα και υποστηρίζω την ύπαρξη αυτού του μέσου, όχι όμως τις πρακτικές κάποιων μελών της ΣΟ που δεν ξέρω πώς βρέθηκαν εκεί, ποιος τους έβαλε και ποιους εξυπηρετούν τελικά. Η σημερινή ανοιχτή συνέλευση των "εξόριστων" του Athens IMC στο ΕΜΠ - Πολυτεχνείο στις 8μμ, με θέμα "Indymedia και Αντιπληροφόρηση", λέει πολλά όπως και ο επίλογος των διοργανωτών: Η αυτοοργάνωση δε γνωρίζει Μακρονήσια.

Βηχος


1.Τα παραποιμενα στοιχεια λεει ο συνεργαζομενος Βηχος μπορει να τα δει μονο ενας διαχειρηστης. Αρα δεν μπορω να τα δω εγω αφου δεν ειμαι ...διαχειρηστης. Αφου ομως παρακατω λεει οτι ειναι η δικη του IP που ακριβως εγινε η παραποιηση?

2. Μετα μας λεει αυτο που ολοι γνωριζουμε οτι οι διαχειρηστες βλεπουν τις IP. Μας λεει οτι το ΠΚ το κανει μονο για 20' καθε φορα. Αλλο σοβαρο ψεμμα...

3. Μετα κλαψουριζει για το Χαφιεδομυντια οταν ολοι γνωριζουν ποιος τους διευθυνει. Αλλα για να δειξη οτι τον κυνηγανε κυνηγαει μαγισσες στα αχυρα.

4. Ως συνηθως δεν εχει τα κοτσια να απαντησει πως χρησιμοποιη πολλαπλες περσονες οι πολλες απ'τις οποιες ειναι ...γυναικεις σαν τον φιλο του τον ...Ροβεσπιερρο (Θυμιο) που ειπαι τα τραγελαφικα παρακατω...

vngelis


Αυτός ο τύπος συστηματικά και ασταμάτητα συκοφαντεί χωρίς απολύτως κανένα στοιχείο. Όταν κατηγορείς τους άλλους ότι είναι συνεργάτες του κράτους και των υπηρεσιών του κ.λπ χωρίς να προσκομίζεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανένα στοιχείο, ούτε καν μια ένδειξη πολιτική, ΤΟΤΕ είσαι όχι απλώς ένας ελεεινός ψεύτης και συκοφάντης, αλλά και συνειδητός προβοκάτορας.
Στη αρχή νόμιζα ότι αυτό το κάνουν από εμπάθεια και διαστροφή. Αλλά η συστηματική εμμονή τους με βάζει σε σκέψεις. Μόνο συνειδητοί εγκάθετοι κάποιας υπηρεσίας μπορεί να ασχολούμαι ΟΧΙ με τις ιδέες και τις απόψεις των διάφορων φόρουμ, αλλά με γκαιμπελικές μεθόδους συκοφάντησής τους: Με την οργίλη, επίμονη και επαγγελματικά συκοφαντική διασπορά υπονοιών και λάσπης.
Αυτές οι διεστραμμένες διαρκείς κακοήθειες που εκτοξεύονται ΜΟΝΟ εγκάθετοι προβοκάτορες μπορεί ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ να εκτελούν.
Αν υπήρχε και νότα πολιτικής υγείας θα κριτίκαρε και θα απέρριπτε απόψεις, θα προωθούσε μια ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ. Εδώ βλέπουμε αστυνομικά σενάρια για τις περσόνες (αυτές τους μάραναν) και πρακτορικές υπόνοιες κατά πάντων. Καθαρές πρακτορικές πρακτικές. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πώς θα κηλιδώσουν τα άτομα, με συστηματικό βομβαρδισμό φαιών σεναρίων.
Αρουραίοι των υπονόμων το παίζουν σαν να είναι αυτοί υπεράνω των πάντων και γνώστες ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ των άλλων. Αυτό-διορίστηκαν Ασφαλίτες: Τέτοιοι πράγματι είναι, γι’ αυτό λειτουργούν και τόσο προβοκατόρικα…
Στους υπονόμους τους θα μείνουν, μέσα στις προβοκατόρικες ακαθαρσίες τους, εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία…
ΤΟ δημοσιεύω εδώ γιατί το φόρουμ του ΡΕΣΑΛΤΟ δεν λειτουργεί.
Δεν γνωρίζουμε, ακόμα τους λόγους…




Ποια ειναι η Θαλεια Βεργη; Ουτε ο Θυμιος μας λεει και γιατι να μας πει δηλαδη να αποδειξη οτι μαζυ με τον φιλο του τον Βηχο, τον Φουντουρη (ο οποιος εγινε και μαρτυρας στην προσφατη 'δικη' του Βηχου. Διευθυνουν πλαστα φορουμ για πλαστη πολιτικη, καλυμμενη 'αριστερη' φρασεολογια για την νεοταξικη επελαση. Ας δουμε λοιπον ποιος ειναι και ο Γρηγοριος Δικαιος...


Η αναλυση IP του Γρηγορη Δικαιου μας βρισκει τους παρακατω χρηστες αναμεσα και Χμ, Αριστερος Ψαλτης δηλαδη ο (Αντονι Βηχος Περκινς) αυτη η σκιζοφρενη καρικατουρα ατομου που μας το παιζει εκτως απο μουσικος και οτι εχει σχεση με την επαναστατικη αριστερα με ολες τις γυναικειες του παραμορφωσεις...







PolitikoKafeneio.com
ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις ΑναζήτησηΑναζήτηση Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών
ΠροφίλΠροφίλ Δεν έχετε νέα μηνύματαΔεν έχετε νέα μηνύματα


Δείτε τις τελευταίες 40 απαντήσεις στο φόρουμ.


Πολιτικό Καφενείο Κεντρική σελίδα

Η αναζήτηση βρήκε 24888 εγγραφές
PolitikoKafeneio.com Αρχική σελίδα
Συγγραφέας Μήνυμα
Θεματική Ενότητα: -Τ ρ ο λ λ ε Τ α ρ ι α κ ή Σ η μ α ί α -
-αρισΤερός ψάλΤης-

Απαντήσεις: 19
Αναγνώσεις: 778
ΔημοσίευσηΔημόσια συζήτηση: Σελίδα των trol Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 24, 2008 4:30 am Θέμα: http://video.yahoo.com/watch/2246251/7085896
H ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΒΗΧΩΝ.... Laughing Laughing Laughing Laughing

http://video.yahoo.com/watch/2246251/7085896

http://video.yahoo.com/network/100000087
Θεματική Ενότητα: Aνέκδοτα
Θεωρία και πρακτική

Απαντήσεις: 21
Αναγνώσεις: 742
ΔημοσίευσηΔημόσια συζήτηση: ΧΙΟΥΜΟΡ Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 24, 2008 1:38 am Θέμα: Aνέκδοτα
Αυτό πήγαινε σε μένα;;;; Crying or Very sad
Θεματική Ενότητα: Αθλιότητα της Δικαιοσύνης αλλά και Δικαιοσύνη της αθλιότητας
Μεταφορά

Απαντήσεις: 3
Αναγνώσεις: 99
ΔημοσίευσηΔημόσια συζήτηση: Καταγγελίες Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 24, 2008 1:14 am Θέμα: Αθλιότητα της Δικαιοσύνης αλλά και Δικαιοσύνη της αθλιότητας
Διάβασα στο Indymedia ένα ωραίο σχόλιο του apistoy, το οποίο το μεταφέρω εδώ.

"Η σταση της ελληνικης πολιτειας δεν διαφερει σε τιποτα απο την σταση του ελληνα πολιτη ο οποιος κωφευει σε αυτον ...
Θεματική Ενότητα: Αθλιότητα της Δικαιοσύνης αλλά και Δικαιοσύνη της αθλιότητας
Χμ!

Απαντήσεις: 3
Αναγνώσεις: 99
ΔημοσίευσηΔημόσια συζήτηση: Καταγγελίες Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 24, 2008 1:11 am Θέμα: Αθλιότητα της Δικαιοσύνης αλλά και Δικαιοσύνη της αθλιότητας
Σε αντίθεση με τους διάφορους "καλοθελητές" (ΜΜΕ, Αστυνομία, Κράτος και διάφορες άλλες πλευρές) που ο καθένας για τους δικούς του σκοτεινούς λόγους θέλει να εμφανίσει με το στανιό τον Γιωτόπ ...
Θεματική Ενότητα: Αθλιότητα της Δικαιοσύνης αλλά και Δικαιοσύνη της αθλιότητας
....

Απαντήσεις: 3
Αναγνώσεις: 99
ΔημοσίευσηΔημόσια συζήτηση: Καταγγελίες Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 24, 2008 1:08 am Θέμα: Αθλιότητα της Δικαιοσύνης αλλά και Δικαιοσύνη της αθλιότητας
Ο Γιωτοπουλος ουδεποτε ανελαβε ευθυνη για την δραση τις 17Ν,ουτε και αποδεχτηκε ποτε πως υπηρξε μελος της.Δεν λεει κατι που δεν υποστηριξε και κατα τη διαρκεια της δικης με την παραπανω επιστολη του. ...
Θεματική Ενότητα: Μακελειό στη Νέα Μάκρη για μια έξωση
.

Απαντήσεις: 0
Αναγνώσεις: 59
ΔημοσίευσηΔημόσια συζήτηση: Ειδήσεις γενικά Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 24, 2008 12:05 am Θέμα: Μακελειό στη Νέα Μάκρη για μια έξωση
Μακελειό στη Νέα Μάκρη για μια έξωση

23 Ιουνίου 2008, 21:21
Διπλό φονικό στη Νέα Μάκρη το απόγευμα, όταν εκπρόσωπος ιδιοκτήτη κατοικίας πήγε εκεί, για να κάνει έξωση σε ενοικιαστή.
Συνοδευόμενος ...
Θεματική Ενότητα: Λάιφ στάιλ Ιμπεριαλισμός. Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα
Επισκέπτης

Απαντήσεις: 7
Αναγνώσεις: 137
ΔημοσίευσηΔημόσια συζήτηση: Από το εξωτερικό Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 23, 2008 11:55 pm Θέμα: Re: Λάιφ στάιλ Ιμπεριαλισμός. Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα
Εμ θα μπορούσε η "Αυγή" να ξεφύγει
από το κύκλο της "Ομπαμομανίας"
και όσων καλλιεργούν αυταπάτες
για τον νέο εκλεκτο της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ,
της Τριμερούς και του CFR;

Ε ...
Θεματική Ενότητα: 420.000 ευρώ έδωσε η ΜΙΖΕΝΣ στον Τσουκάτο του ΠΑΣΟΚ!
Επισκέπτης

Απαντήσεις: 25
Αναγνώσεις: 475
ΔημοσίευσηΔημόσια συζήτηση: Πολιτικά Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 23, 2008 9:43 pm Θέμα: 420.000 ευρώ έδωσε η ΜΙΖΕΝΣ στον Τσουκάτο του ΠΑΣΟΚ!
kai h basoula mesa einai, apo ameriki. Kai o bagelakis.
Kathe fraksia tou pasok eixe diko tis tameio.
Ta 10 ek. se poia fraksia pigan???? Cool Cool
Θεματική Ενότητα: Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ;;;
<>

Απαντήσεις: 24
Αναγνώσεις: 330
ΔημοσίευσηΔημόσια συζήτηση: Πολιτικά Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 23, 2008 9:00 pm Θέμα: Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ;;;
Το τελευταίο σχόλιο σβήστηκε. Δείτε μόνοι σας! Οτι θέλουν κάνουν.

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=884121
Θεματική Ενότητα: Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ;;;
Χμ!

Απαντήσεις: 24
Αναγνώσεις: 330
ΔημοσίευσηΔημόσια συζήτηση: Πολιτικά Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 23, 2008 8:56 pm Θέμα: Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ;;;
Τσεκάρετε στο κενό στο επάνω σχόλιο για να το δείτε γιατί δεν βγήκε το κόπυ πάστε που έκανα από το ιντυ!!!
Θεματική Ενότητα: Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ;;;
Χμ!

Απαντήσεις: 24
Αναγνώσεις: 330
ΔημοσίευσηΔημόσια συζήτηση: Πολιτικά Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 23, 2008 8:36 pm Θέμα: Re: "ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ" ( ENDLOESUNG ) ΣΤΟ "ATHENS-


Μετά από 24 ώρες , και αφού προηγήθηκαν γραπτές εκκλήσεις στελεχών του "ΣΥΝ" , η "Σ.Ο." του " Athes-Indy" διέγραψε , εξαφάνισε , δηλαδή λογόκρινε την ίδια δημοσίευση ...
Θεματική Ενότητα: Αντιπαλεύουμε τις απολύσεις στη φαρμακοβιομηχανία DEMO
Εργαζόμενος.

Απαντήσεις: 0
Αναγνώσεις: 75
ΔημοσίευσηΔημόσια συζήτηση: Εργατικά Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 23, 2008 7:29 pm Θέμα: Αντιπαλεύουμε τις απολύσεις στη φαρμακοβιομηχανία DEMO
Αντιπαλεύουμε τις εκδικητικές απολύσεις στη φαρμακοβιομηχανία DEMO

Στη φαρμακοβιομηχανία DEMO, νέα εκδικητική απόλυση, νέο εργατικό ατύχημα, συνεχής τρομοκρατία στο χώρο δουλειάς.
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜ ...



Τον εαυτό σου δε τον σέβεσαι. Και αυτό είναι φυσικό! Τον πατέρα σου δε τον σέβεσαι όμως που τον εκθέτεις τόσο βρώμικα; Εκμεταλλεύτηκες τη φιλοξενία του για να κάνεις ζημιά στο ΠΚ; Ντροπή σου μόνο αυτό σου λέω. Δε σου αξίζει ούτε φτύσιμο.
Βηχος


Στη 'συζητηση' για τον σεισμο με τον Οβελιξ αναφερε το ονομα μου ο Βηχος και εκανε πλακα λεγοντας τον Οβελιξ ...ευαγγελιστη και βριζοντας ασυστολα σε ολο το νημα οταν δεν ειχα καν ανακατευτει εδω και μηνες με το σαπιο σαιτ του. Αρχικα ειπε οτι δεν ειναι οι IP αληθινες ηρθε και η αλλη γυναικια περσονα ο Θυμιος να τον καλυψει. Τωρα κλαψουριζει για φιλοξενιες και σεβασμο. Ποιος ο Βηχος που εχει σαιτ για να βριζει κοσμο με την καλυψη ατομων σαν τον Φουντουρη που ο ιδιος αποκαλουσε χαφιε. Ας δικαιολογηθει τωρα σε ολους οπου χρησιμοποιη τα ονοματα του και πως παρισταινει τοσους χρηστες και τσακωνεται με τον εαυτο του. Μου θυμιζει τελικα την περιπτωση του Ιανου. Που εγλυφε μονιμως εκει που πριν εφτυνε μεχρι που δεν μπορουσε να φτυσει αλλο και εφυγε.

Κανε μας τι χαρη Βηχο. Οταν χρησιμοποιης το ονομα μου για να βριζεις αλλους μην κλαιγεσαι σαν γρια οταν σε αποκαλυπτουν για τον γελοιο που εισαι. Οι IP ειναι αληθινες αφου τωρα το αναγνωριζεις δημοσια και ζητησε συγνωμη απ'τους αναγνωστες σου για τα παραμυθια που πλασαρεις και το μπαναρισμα που κανεις για αλλους υψηλοτερους. Ο ηλεκτρονικος χαφιες μπορει να αντικαταστησε τον χαφιε του περιπτερου αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να τον καταγγελνουμε. Αυτος εισαι και το γνωριζει πιο καλα απ'ολους.

1 comment:

Anonymous said...

ΠΑλαιότερα το είχα ωάξει και εγώ στο Πολιτικό Καφενείο. Και εκτος από αυτούς, ο Βήχος είχε γραφτεί και ως ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕς, Κνίτης , τρεις λογαριασμούς αναρχικών , ΟΚΔΕ Σάρτακος, ΝΑΡ, ΕΕΚ, και πολλά επόνυμα στελέχη όπως Εύτύχης Μπιτσάκης, όλοι ήταν ο Βήχος