Thursday, April 03, 2008

Ποιος ειναι ο HellenicRevenge?

Free Image Hosting at allyoucanupload.com

Ενα απ'τα κολπα της νεας ταξης ειναι να παρουσιαζουν πραγματικες θεσες αντι-νεοταξικες διαμεσου ενα συστημα διαπλοκης με την ιδια την νεα ταξη. Υποτιθεται οτι ειναι ανεξαρτητος, υποτιθεται οτι παλευει εναντια στην φιμωση των μπλογκς αλλα ειναι ο ιδιος απ'την ιδια την νεα ταξη. Προοθηται τοσο στο Ρεσαλτο οσο και στο Phorum.gr την ιδια στιμη που στην ιστοσελιδα του παρουσιαζει ανοικτα νεοταξικα λινκ. Ετσι μπαινει το ερωτημα ποια νεα ταξη παλευει και για ποια ελληνικα συμφερονται αγωνιζεται?

Υποστηριζει τους Γιατρους Χωρις Συνορα οι οποιοι ειναι ενα νεοταξικο εργαλειο οπως ειναι οι Γιατροι Χωρις Συνορα οι οποιοι προσφατα διαδηλωναν υπερ της Αμερικης και εναντια στην Κινα.

Υποστηριζει τον Χαμενο Αλεξ που ταχα ειναι το εμβλημα απ'τον διεθνη τυπο για τον εθνικισμο και ρατσισμο των Ελληνων εναντια στην παρουσια ξενων στην Ελλαδα.

Ειναι εναντια στο κυνηγι για να αφοπλιστη ο ελληνικος λαος.

Ειναι υπερ της ΕΕ με την καμπανια ταχα για τους αναπηρους, ουσιαστηκα για την επεκταση των πολυεθνικων εταιριων και εναντια στις μικρες επιχειρησεις.

Ποιος ειναι ο HellenicRevenge λοιπον? Αλλος ενας Made in the USA blogger


http://hellenicrevenge.blogspot.com/

8 comments:

Anonymous said...

Δες εδω ποιος ειναι ο HellenicRevenge

http://mkritis.blogspot.com/2008/06/blog-post_11.html

vngelis said...

O Μαυρος Κρινος και καλα κανει 'κριτικη' στον Hellenic Revenge. Παλια ειχαμ δυο γιαδαρους να τσακωνονται σε ξενο αχυρο τωρα εχουμε διαδικτυακες παρακρατικες ομαδες να 'τσακωνονται' για τον Ζιονισμο. Η τελεια ξεφτιλα, σαν να μην γνωριζουμε οτι η ΚΥΠ τους ανεβαζει και τους κατεβαζει οπως ολα τα ελληνικα 'συζητικα' Φορουμ, ΠΚ, Ρεσαλτο, Χαφιεδομυντια...

Anonymous said...

Συγγνώμη, φίλε Βαγγέλη, αλλά προσάπτεις κατηγορίες χωρίς στοιχεία.
Νεοταξίτες οι άνθρωποι του Hellenic Revenge; Από πού κι ως πού; Μήπως είναι νεοταξίτες κι εκείνοι του greekalert.com ; Κι εσύ ποιος είσαι, ο ... Bush; Εκείνοι δεν έχουν μετριασμούς σχολίων κι αφήνουν τον οιονδήποτε να γράψει. Εσύ γιατί βάζεις; Φοβάσαι την κριτική;

vngelis said...

Με διαφημησεις των Βρυξελλων για τον 'μικρο Αλεξ' τι λες να ειναι, επαναστατικη ομαδα? Και ο 'μαυρος κρινος' τι ειναι δηλαδη? Κρυβονται πισω απ'την ανονυμια επιτηδες αφου δεν ειναι ουτε οργανωση ουτε ομαδα. Ειναι ο ελεγχος του διαδικτυου απ'τους κρατικους μπλογγερς για να περασουν τα νεοταξικα τους σχεδια. Καθολου τυχαια εχουν και πληρης προσβαση στα ελεγχομενα συτζιτικα φορουμ. Οταν παει καποιος να ανεβασει αντιθετη αποψη ο Βηχος, ο Σαλιβερος, και ο Θυμιος τους κοβουν. Νομιζουν οτι επειδη συζητουν μονοι τους με πλαστες περσονες, και τωρα με πλαστα μπλογκ οτι δεν σας γνωριζουμε.

Anonymous said...

"Με διαφημησεις των Βρυξελλων για τον 'μικρο Αλεξ' τι λες να ειναι, επαναστατικη ομαδα?"

Δεν καταλαβαίνω τι λες. Ποιες "διαφημήσεις" των Βρυξελλών για τον "μικρό Άλεξ"; Τι σχέση έχει το παιδάκι (αν αυτό εννοείς) με τα κείμενα που αναρτούν οι άνθρωποι αυτοί; Τα κειμενά τους τα διαβάζεις καθόλου, ή μόνο φωτοφραφίες βλέπεις; Και τι κακό έχει η φωτογραφία του παιδιού, ή της Αμαλίας;

vngelis said...

Οι ΜΚΟ διαφημιζουν τον υποτιθεμενο 'μικρο Αλεξ' με σπονσορες των Βρυξελλων. Εκτως απ'τις στημενα Φορουμ ειναι και οι στημενες σελιδες μπλογκ. Για να το καταλαβεις δεν χρειαζεται να στο εξυγησω εγω, ειναι η νεα μαφια. Γι'αυτο το κατεστημενο μιλαει για κυνηγι των μπλογκ οπως προηγουμενα 'κυνηγαγε' τον Βηχο και παει λεγοντας. Καλα η ιστοριες αλλα εφυγα απ'το Νηπιο πριν χρονια...

Anonymous said...

Με άλλα λόγια εννοείς ότι ο Άλεξ δεν χάθηκε, ή δεν υπήρξε καθόλου; Σε ρωτώ, επειδή αυτά που γράφεις δεν έχουν λογικό ειρμό. Γνώριζα το παιδί, όπως γνωρίζω και τους γονείς του (για την ακρίβεια την μητέρα και τον σύζυγό της), παρακολούθησα από την αρχή την ιστορία τους και ... τώρα μαθαίνω ότι είχα παραισθήσεις!!!!

Έχεις πλάκα άνθρωπε. Είσαι με χαρτί γιατρού έξω, ή την κοπάνησες από τρελάδικο;

Και πού ξέρω εγώ τι ρόλο τραβάς εσύ και ποιος σε πληρώνει;

Βήχος, Σαλιβέρος κλπ είναι ονόματα που δεν μου λένε τίποτε.

vngelis said...

Εχω γνωρισει πολλους ανονυμα. Ακομα και ατομα που το παιζουν οτι γνωριζουν τον Μπιν Λαντεν. Επι 18 μηνες μας τα επρηξαν με ενα χαμενο παιδι ενω καθε μερα δολοφονουν αμαχα στην Παλαιστηνη και στο Ιρακ. Εαν ο Αλεξ εχει χαθει δεν το γνωριζω οπως δεν γνωριζω εσενα. Ετσι λενε.
Εαν εφαγαν τον Σανταμ επισης δεν το γνωριζω ετσι λενε. Σε θεματα που οι ιστοριες φασκουν και αντιφασκουν ο ρολος των ΜΜΕ ειναι η αποκρυβη της αληθειας.

Αυτο που γνωριζω παντως ειναι οτι ο Hellenic Revenge που το παιζει οτι νοιαζεται για τα συμφεροντα του ελληνικου λαου και τον ρατσισμο ιδιαιτερα προοθει τις αποψεις των Βρυξξελων.

Οι παρανοικοι που κυβερνανε και που εσυ υποστηριζεις θεωρουν φυσικα τρελους οσους κανουν απλες ερωτησεις. Δηλαδη ποιο κομματι του παραμυθιου πρεπει να πιστευω.
Οτι χαθηκε, οτι τον δολοφονησαν μικρα παιδακια, οτι εκρυψαν την δολοφονια αλλοι, οτι φταει η ελληνικη κοινωνια για 'ρατσισμο' ενω υπηρχαν καιξενη στην μικρη παρεα των 'δολοφονων' και παει λεγοντας. Τι εγινε ακριβως δεν γνωριζω. Εσυ που γνωριζεις και την οικογενια μαλιστα μας ...φωτισες!

Γλυφε τωρα τις Βρυξξελες και τα παραμυθια των ΜΜΕ. Τι αλλο μπορεις να κανες?