Wednesday, April 05, 2023

Μπαρουφας και Λαπας: Τ’ αγγειά γινήκαν θυμιατά/και τα σκατά λιβάνι

Τ’ αγγειά γινήκαν θυμιατά/και τα σκατά λιβάνι...

Εκατσε ο μνημονιακος Μπαρουφας να συζητησει με τον Λαπα (ψευτο-δραχμακια) και ολα μελι γαλα, ουδεμια αναφορα στην Μεγαλη Επαννακινηση. Ουδεμια αναφορα στην αντικατασταση πλυθησμων, για την πραγματικη ανεργια αλλα ενα ξεπλυμα του Συριζα στον οποιο ειχαν βαλει πλατες και οι δυο. Περασμενα ξεχασμενα θα πει κανεις, τωρα εχουμε μια νεα αρχη, εγινε ξανα αντιμηνομιακος ο Μπαρουφας και ο (ψευτο) Δραχμακιας εφτασε να μας δηλωσει οτι χρειαζεται μειωση του τουρισμου (δεν εχει μειωθει αφανταστα δηλαδη απ'το 2019). 

 Η αποβιοχανοποιηση της Ελλαδας, η διαλυση του παραγωγικου ιστου με την μακροχρονια παραμονη στην ΕΕ, η παγκοσμιοποιηση, οι υβριδικοι πολεμοι κατα της χωρας για υδρογονανθρακες δεν αναλυονται οχι επειδη δεν ειναι υπαρκτοι αλλα επειδη κατα κυριο λογω θα σημαινε οτι θα αρχιζαμε να θεταμε το προβλημα που πρωτιστως ειναι η εξοδος απ'τη λυκοσσυμαχια της ΕΕ-Ευρω. Ο Μπαρουφας κανει δηλωσεις σε στυλ Ζισεκ δηλαδη μιλαει επιφανειακα υπερεπαναστατικα να 'μιλαμε ταξικα απο εδω και περα' 'να χτηπουσουμε τον πλουτο' κτλ σαν να μιλαει σε προβατα οταν ολοι εχουν δει τις προηγουμενες του δηλωσεις πχ να πουλησει τον ΟΣΕ για 1Ευρω, το ατομο που επεβαλε πλαφον στι αναλυψεις να εκφωβισει τον κοσμο να ψηφισει ΝΑΙ, ουσιαστηκα τετοιος σαλτιμπαγος που μιλαει σε καθε ακροατηριο αναλογα που ειχει και πρωσοπικο φιλο οπως ειπε τον πρωην Υπουργο Ουκονομιας της Θατσερ τον Λαμοντ. 

Πως εξηγειται το φαινομενο να εχει κανει ηχοληψη της ΕΡΤ για τη συναντηση? Προωθουν τον Βαρουφακη και ο Λαπας ηρθε να του δωσει 'ψευτο-αριστερη' καλυψη ενω την εποχη που ο λογος του θα ισχυει ο Λαπας δεν ειπε επιστροφη στη Δραχμη εδω και τωρα οταν ο Μπαρουφας μπλοκαρε τις τραπεζες με προφαση οτι το εκανε η ΕΕ. 

Με λιγα λογια συναντηθηκανε και οι δυο οχι για προσφερουν μια νεα αναλυση αλλα για να αναμασησουν τα παλια γιατροσοφια δηλαδη γενικα και αοριστα εθνικοποιησεις χωρις να θιξουν την ΕΕ και την δικια τους την προδοτικη πρακτικη ιστορια. 

Τα ΜΜΕ προωθουν τον Βαρουφακη για μελλοντικη συμμετοχη σε κυβερνηση οικουμενικη με η χωρις τη ΝΔ. Ο ιδιος ειναι ο πιο καταλληλος και μαζι του η συλλογη των κολαουζων του δηλαδη η πλειοψηφια της πρωην (Ψευτο) αριστερης πλατφορμας του Συριζα (αυτοι δηλαδη που δημιουργησαν το Ψευτο Αριστερο προφιλ του Τσιπρα)

 Παλιοτερη συλλογη αρθρων για το ΜΕΡΑ https://www.scribd.com/document/305602074/Varoufakis-DiEM-A-Corporate-Left-EU-Smokescreen#

No comments: