Sunday, April 23, 2023

Εκλογές 2023 κα;


Τελικά είναι απίστευτο, θα γίνουν εκλογές!!!! 

Μόνο ως φάρσα το ακούω πια αυτό και φυσικό.Μετα από τόση πανδημικη τρομοκρατία μετά από δέκα χρόνια ευρωμνημονιων και υποδούλωσης στα ιμπεριαλιστικα κέντρα της παγκοσμιοποίησης και της Δύσης (της "σωστής πλευράς της ιστορίας") τελικά ήρθε η ώρα να λογαριάστουμε και το σπουδαιότερο να μην ξεχάσουμε ποτέ.Να μην ξεχάσουμε την πανδημικη τρομοκρατία τους δεξιούς και αριστερούς βραχυονες επιβολής του μεγαλύτερου πειραματος όλους αυτούς που τώρα μάλιστα παραμονες εκλογών ξαναφορεσαν την "κόκκινη λεοντή"και ολίγο "αντικαπιταλισμο"παρέα με το me too και το εμβόλιο της φαιζερ μαζί με το κομμουνιστικό μανιφέστο στην τσέπη.

Ασ μην ξεχάσουμε λοιπόν σύντροφοι τους χιλιάδες ανεμβολιαστους υγειονομικούς τό κόσμο της δουλειάς που ξεκληρίστηκε στο όνομα της πανδημίας. Ας μην ξεχάσουμε σύντροφοι τή νεοφασιστικη τρομοκρατία κυβέρνησης και αντιπολίτευσης στο δρόμο που χάραξε η παγκοσμιοποίηση και ο ιμπεριαλισμός.Τη καθημερινή τρομοκρατία στους δρόμους τις απαγορεύσεις και τα πρόστιμα τη νέα Σμύρνη το 2021 .

Ασ μην ξεχνάμε τα καθημερινά ανακοινωθέντα της υγειονομικής Χούντας Μητσοτάκη και την "αριστερή"σύμπραξη με αυτή.Οπως όμως και να μην ξεχάσουμε εκείνους τους λίγους, όλους εμάς που βγήκαμε στους δρόμους και μας βάφτιζαν "φασίστες"και "ψεκασμενους",όλον αυτό τον κόσμο που πρώτος το 202-21ειδε να εφαρμόζεται ο νόμος για τις διαδηλώσεις στην πράξη τόσο από νεοφασιστες κασιδιαρεους προβοκάτορες όσο και από τα ματ του Χρυσοχοΐδη.

Αληθεια τι διακυβευεται σε αυτές τις εκλογές;Το πολιτικό σύστημα αποδεικνύει κάθε μέρα -οντως στην "σωστή πλευρά της ιστορίας -την βαθιά υποτέλεια και εξάρτηση από την Δύση και τον ιμπεριαλισμό.Ενα είναι το πρόγραμμα τους,πέρα από φιοριτουρες δεξιές και"αριστερές ",το πρόγραμμα της μεγάλης επανεκκινησης,οι εντολές του Κλάους Σβααμπ του Μπιλ Γκέιτς οι εντολές του ευρωπαϊκού και αμερικανικού παγκόσμιου διευθυντηρίου.

Ειναι το πρόγραμμα της πράσινης ανάπτυξης της επιβολής της παγκόσμιας διακυβέρνησης με φιλελεύθερο ή "αριστερό"προσωπείο. Ειναι το πρόγραμμα ολικού ξεπούληματος του εθνικού πλούτου της ενέργειας του νερού όλων των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας μας στο ξένο κεφάλαιο. Η μετατροπή της χώρας μας σε απέραντο στρατόπεδο πολυεθνικών εταιρειών ξένων στρατευμάτων κατοχής, ξένων βάσεων, μια χώρα που θα κάνουν κουμάντο ντόπιες και ξένες μαφιες μια χώρα χωρίς Έλληνες απλά Ευρωπαίους πολίτες και ελληνόφωνους δουλοπρολεταριους που θα ζητιανευουν για ένα πιάτο φαγητό ή για ένα επίδομα φιλανθρωπίας.

Μια χώρα που κουμάντο θα κάνει ο δυτικός ιμπεριαλισμός και οι ντόπιοι υπεργολαβοι του.

Σημερα δέκα χρόνια μετά την επιβολή των μνημονίων οι μνημονιακοι νόμοι είναι εδώ.Η Ελλάδα όσο ποτέ άλλοτε είναι στη χειρότερη περίπτωση ένα δυτικό προτεκτορατο ένα ολικά υποδουλωμενο λαό και με μια ολότελα υποτακτική άρχουσα τάξη διεκπεραιωτη των ξένων αφεντικών της.Απο την άλλη πλευρά ποιο τελικά είναι το αντίπαλο δέος;

 Αυτή την στιγμή η Ρωσία και ο άξονας αντίστασης μας δείχνει το δρόμο της πάλης των λαών για εθνική κυριαρχία -ανεξαρτησια.

Και υπάρχει ένας ολόκληρος λαός που παρά την λάσπη και την υποτίμηση της αξιοπρέπειας του από τη λεγόμενη "αριστερά" απέδειξε σε διαδοχικές περιόδους, ότι είναι διαθέσιμος για αγώνες αλλά με προοπτική όχι επαναστατική γυμναστική.

Νομος για τις διαδηλώσεις, εργασιακό,αντιεμβολιαστικες διαδηλώσεις, υγειονομικοί κατά της υποχρεωτικοτητας,νέα Σμύρνη Τέμπη πλειστηριασμοί αλλά και οι αγωνιζόμενοι νησιώτες της Λέσβου και της Χίου ενάντια στην μετατροπή των νησιών σε γκρίζα ζώνη αφελληνισμού όλα αυτά αναζητούν διέξοδο.

Η διέξοδος πρέπει να είναι αριστερή και σοσιαλιστική με κεντρικό πρόταγμα τήν εθνική ανεξαρτησία την έξοδο από τους μηχανισμούς ιμπεριαλιστικής εξάρτησης με όπλο ένα γνήσιο λαϊκό κίνημα σοσιαλιστικό πατριωτικό αντιιμπεριαλιστικό. Ομως αυτή την στιγμή επειδή δεν υπάρχει ακόμα τέτοιο κίνημα αλλά μια πολυδιάσπαση του εθνικού από το κοινωνικό παρόλο αυτά υπάρχουν κάποιες σκόρπιες δυνάμεις που χουν τέτοια προτάγματα. 

Ως αριστερός ως σοσιαλιστής οργανωτικά ανένταχτος (όχι πολιτικά ανένταχτος αριστερός) θεωρώ ότι στην σημερινή κρίσιμη περίοδο δύο είναι οι δυνάμεις και τα μετωπικά σχήματα που θα μπορούσαν να εκφράσουν αυτό το κόσμο της εθνικής και κοινωνικής απελευθέρωσης.

Ειναι το ΔΗΚΕΑ του Λαφαζάνη και το συμμαχικό σχήμα της ανατροπής με κορμό το ΕΠΑΜ και το ΔΗΚΚΙ με επικεφαλής τον Καζάκη.Αυτες είναι οι δυνάμεις που αποτελούν ιστορικά γέννημα θρέμμα των μεγάλων λαϊκών αντιμνημονιακων αγώνων του λαού, δυνάμεις που γεννήθηκαν στις πλατείες της οργής και της αγανάκτησης το 2010-15, δυνάμεις που παρά τις αντιφάσεις τους στάθηκαν στο πλευρό του λαού, που δεν αποδέχτηκαν τις υποχεωτικοτητες και τα εμβόλια θανάτου της Φαιζερ οχι μόνο.

Ειναι όι δυνάμεις εκείνες που στηρίζουν τον ευρωασιατικο άξονα αντίστασης με κορμό τη Ρωσία και δεν κράτησαν μια βολική ουδετερότητα υπέρ του ουκρανικού νατοϊκου φασισμού δυνάμεις που είναι πραγματικά στην πολύ σωστή και απελευθερωτικη πλευρά της ιστορίας.

Προτεινω λοιπόν ανοικτά, ψήφο σε ΔΗΚΕΑ και συμμαχία ανατροπής του ΕΠΑΜ και του ΔΗΚΚΙ. Ταυτοχρονα πιστεύω ότι είναι ανάγκη να ενωθεί αυτός ο διάσπαρτος λαϊκός δημοκρατικός κόσμος στην κατεύθυνση ενός γνήσιου παλλαϊκού απελευθερωτικού κινήματος αντίστασης και λαϊκής εξουσίας. Να αξιοποιήσει όλα τα ρήγματα τού συστήματος.Θεωρω ότι τώρα ειδικά είναι λάθος η αποχή. 

Πρεπει να εκφραστεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα αντίστασης αντιιμπεριαλιστικής αντικαπιταλιστικής και ένα ξεκάθαρο μήνυμα εθνικής ανεξαρτησίας. Αυτη είναι θεωρώ η πρέπουσα στάση της γνήσιας Ελληνικής αντιιμπεριαλιστικής και εθνικοανεξαρτησιακης αριστεράς.

Να δημιουργήσουμε ρήγματα στο μπλοκ της παγκοσμιοποίησης και των ντόπιων τοποτηρητών της.Ενας δρόμος είναι και οι εκλογές αλλά όχι μόνο.Ας το αξιοποιήσουμε και αυτό το όπλο.

Νικη στις αντιιμπερισλιστικες πατριωτικές δυνάμεις της πραγματικής αριστεράς.
Νικη στον άξονα αντίστασης.
Γεωργός Ανενταχτος Αριστερος

No comments: