Monday, April 03, 2023

Η ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΕ ΓΕΛΟΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ....

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη βρίσκεται μέσα σε μεγάλο πανικό. Το γεγονός ότι γνωρίζουν πάρα πολύ καλά πως τα γεγονότα των Τεμπών διαδραματίστηκαν κάτω από την πλήρη καθοδήγηση των ξένων αφεντικών τους, έχει επιφέρει ανάμεσα στις κυβερνητικές γραμμές τεράστια αναστάτωση. Και μόνο το ότι έδωσαν εντολές να χτυπηθούν βάναυσα όλες οι λαϊκές κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν αμέσως μετά, είναι από μόνο του απόδειξη της τρικυμίας που επικρατεί μέσα στα κυβερνητικά κρανία. Έφτασαν στο σημείο να επιστρατεύσουν και κάποιους από τους "γνωστούς άγνωστους" να ξυλοκοπήσουν επώνυμους πολιτικούς της αντιπολίτευσης. Βλέπετε ακόμα και ο χρόνος που επέλεξαν οι "σύμμαχοί τους" (αυτοί με τους οποίους είμαστε μαζί τους στην σωστή πλευρά της ιστορίας!) για να τους κάνουν την ζημιά, ήταν πολύ προσεκτικά επιλεγμένος. Ουσιαστικά εν μέσω προεκλογικής περιόδου. Για να είναι το κτύπημα ανεπανόρθωτο. 

 Ο πανικός είναι πάντοτε κακός σύμβουλος. Στην αρχή, προσπάθησαν να ψελλίσουν κάποιες γελοίες δικαιολογίες του τύπου "η κακιά η ώρα" "το ανθρώπινο λάθος", και διάφορα τέτοια. τα οποία όπως ήταν φυσικά, εξόργισαν ακόμα περισσότερο τον κόσμο. Οπότε κάποιοι φωστήρες σκέφτηκαν πως θα ήταν καλό, να στρέψουν την προσοχή του κόσμου αλλού, μήπως και του αποσπάσουν την προσοχή από τα ΤΈΜΠΗ. Και από εδώ και πέρα, αρχίζει η γλαφυρή ώρα των παραμυθιών. 

 Στην αρχή η ΕΥΠ. απεκάλυψε πως είχε εντοπίσει μία Ρωσίδα κατάσκοπο (φυσικά και ήταν Ρωσίδα τι άλλο θα μπορούσε να είναι;) η οποία είχε πολλά χρόνια που δρούσε στην χώρα μας, έχοντας σαν κάλυψη ένα μαγαζάκι με είδη πλεκτών ρούχων κάπου στο Παγκράτι, και η οποία όμως είχε καταφέρει στο μεταξύ να φύγει από την χώρα. Μία ερώτηση απευθύνουμε στους Κλουζώ της ΕΥΠ. Αφού ούτως ή άλλως σας είχε ξεφύγει όπως οι ίδιοι ομολογήσατε, που σημαίνει πως το ζήτημα δεν είχε πλέον ουσιαστική σημασία, για ποιόν ακριβώς λόγο ζαλίσατε για τόσες μέρες τον κόσμο ο οποίος ταλανίζεται καθημερινά με τα χιλιάδες προβλήματα που έχει; 

 Το δεύτερο και πρόσφατο παραμύθι, αφορά στους Πακιστανούς "τρομοκράτες" οι οποίοι ήταν δήθεν έτοιμοι να βάλουν φωτιά σε εστιατόριο που συχνάζουν Εβραίοι πολίτες, για να κάψουν όσους περισσότερους μπορούν. Οι δύο Πακιστανοί λέει, έπαιρναν καθοδήγηση από κάποιον Ιρανό, ο οποίος μέσω κινητού τηλεφώνου(!!) τους τα έλεγε όλα, χαρτί και καλαμάρι!!. Να βάλουμε με την ευκαιρία και τους "κακούς" Ιρανούς στο παιχνίδι για να τους εκθέσουμε.

 Θα το επισημάνουμε. Πάει, χάλασε και η "τρομοκρατία". Είναι ο πληθωρισμός που δεν αφήνει τίποτε όρθιο. Εδώ καταρρέουν ολόκληρες τράπεζες. Η μορφή της "τρομοκρατίας" θα έμενε αναλλοίωτη; Από τους γυμνασμένους επαγγελματίες δολοφόνους "τρομοκράτες" της CIA με τα 45άρια κουμπούρια τους, καταλήξαμε στους Πακιστανούς που μαζεύουν ελιές από την Ζάκυνθο, και την Λακωνία. Οι οποίοι μάλιστα, πληρώνονται αποκοπή. Με 15 χιλιάρικα για τον κάθε σκοτωμένο. Με το κεφάλι δηλαδή!. 

 Ωστόσο οι Ιρανοί, δεν κράτησαν κλειστό το στόμα τους. Διαμαρτυρήθηκαν έντονα υπογραμμίζοντας πως γνωρίζουν τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους η Ελληνική κυβέρνηση καταφεύγει σε τέτοια παραμύθια. «Η πρεσβεία της Ι.Δ. του Ιράν, διαψεύδει έντονα τις φήμες που διαδίδονται από σιωνιστικές πηγές και τις αβάσιμες κατηγορίες τους εναντίον του. Είναι προφανές ότι τα κατασκευασμένα σενάριά τους σκοπεύουν την εκτροπή της προσοχής του κοινού από την εσωτερική τους κρίση». 

 Ο Μητσοτάκης ότι και να κάνει, έχει τελειώσει οχι μόνο σαν πρωθυπουργός, αλλά προφανώς και από πρόεδρος της Ν.Δ. Τα όνειρα για αυτοδυναμία, στις επικείμενες εκλογές έχουν μετατραπεί ήδη σε αρρωστημένες φαντασιώσεις, για να μην πούμε πως πλέον αμφισβητείται έντονα ακόμα και η κατάκτηση της πρώτης θέσης από το Κόμμα του. Εξέλιξη που άν επαληθευθεί, θα έχει σημάνει η ηχηρή εκπαραθύρωσή του και από την θέση του αρχηγού του Κόμματος. Οπότε ας ψάλουμε από τώρα τον πολιτικό του θάνατο.......

 http://patari.org/forum/viewtopic.php?t=19140

No comments: