Sunday, May 26, 2019

Νέο ναζιστικά Τέρατα είναι Όλα τα Κόμματα που συμμετέχουν στην Ευρωβουλη


ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ είναι ΟΛΑ τα κόμματα που συμμετέχουν όχι μόνο στο "Ευρωκυνοβούλιο", αλλά και στο ΕΚΤΡΩΜΑ που κάποτε ήταν "Βουλή των Ελλήνων" (ό,τι το πλησιέστερο σε αυτόν τον θεσμό είχε καταφέρει να αποκτήσει ο Ελληνικός Λαός) αλλά εδώ και μία 10ετία έχει μετατραπεί σε ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ ΧΑΦΙΕΔΩΝ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ.

Αλήθεια...Εδώ και χρόνια τα πρωτία στις ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ τα κατέχει η Ν.Δ. Αν η δολοφονία του Παύλου Φύσσα ήταν αρκετή για να χαρακτηριστεί η "Χρυσή Αυγή" ως "εγκληματική οργάνωση", ΓΙΑΤΙ η δολοφονία του ΝΙΚΟΥ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ δεν στάθηκε αρκετή για να λάβει τον ίδιο χαρακτηρισμό η Ν.Δ., αλλά εντάσσεται πεισματικά στο..."συνταγματικό τόξο". Και πολύ πριν τον Νίκο Τεμπονέρα: Τα ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑ, τα ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ, οι ΕΞΟΡΙΕΣ..."Έργα και ημέραι" αυτής της παράταξης. Με τα πολλά ονόματα: "Συναγερμός, Ε.Ρ.Ε., Ν.Δ." Και με τις πολλές παραλλαγές. Μια από τις οποίες ήταν και Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ. Ένα ΠΡΑΓΜΑ με την Ν.Δ. ήταν εκείνο το καθεστώς, αλλά..."φασίστες και εγκληματική οργάνωση είναι μόνο η Χρυσή Αυγή". Και ΠΟΙΟΣ από όσους κατηγορούν για αυτά την "Χρυσή Αυγή" έκανε ποτέ τον κόπο να την καταδικάσει ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΑΠΡΙΛΙΑΝΩΝ; Ή για τα ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΨΕΜΜΑΤΑ που διαδίδει: Ότι δήθεν "δεν υπήρξαν νεκροί στο Πολυτεχνείο" (ένα ΒΔΕΛΥΓΜΑ που το πρωτοάκουσα από ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ας σημειωθεί, στα 1990) ή ότι "ο Παττακός ήταν πατριώτης". Αν γνωρίζει κανείς ΕΝΑ κείμενο π.χ. της "Αυγής" που να επιτίθεται στην Χ.Α. για αυτές τις πραγματικά ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ της (και ΟΧΙ για τις..."εικόνες του Αδόλφου"!) ας μας το αναφέρει!

Φασισμός δεν είναι ΟΥΤΕ οι χαιρετισμοί του τύπου "Πάνω τα χεράκια - Κάτω τα χεράκια!", ΟΥΤΕ οι "σβάστικες" και το υπόλοιπο "μπαλ - μασκέ" με θέμα το ΠΡΟ 100 ΕΤΩΝ (1920) 3ο Ράιχ (ΤΕΛΕΙΩΣ άλλη ιστορική περίοδος τότε, ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΑ και τα ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ του Φασισμού). Φασισμός ήταν και είναι Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ (Δ.Ν.Τ., Ε.Κ.Τ., Τράπεζες, Πετρελαϊκά Μονοπώλια). Φασισμός σήμερα είναι ΤΟ 4ο ΡΑΪΧ (Η.Π.Α. - Ε.Ε.). ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ είναι εκείνα που - είτε στα λόγια είτε στην πράξη - υποστηρίζουν την ΚΑΤΟΧΗ πάνω στην Ελλάδα που έχει επιβάλει το 4ο Ράιχ, εδώ και 9 χρόνια. Το "Κ"ΚΕ, για παράδειγμα, δεν εξαιρείται! Λέει - ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ! - ότι είναι ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ε.Ε. και του Ευρώ. Αλλά..."Τι νόημα έχει η αποχώρηση, αν δεν πάμε κατ' ευθείαν στον Σοσιαλισμό; Τι μέσα στην Ε.Ε., τι έξω από αυτήν, αν είναι να παραμένουμε καπιταλιστική κοινωνία;" Έλα όμως που ο Σοσιαλισμός ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ! Το "Κ"ΚΕ μας λέει: "Αν το πρώτο βήμα που θα κάνουμε δεν μας πάει ΚΑΤ' ΕΥΘΕΙΑΝ στον Σοσιαλισμό, δεν έχει νόημα να το κάνουμε!" Άρα...ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΙΝΗΤΟΙ! Και ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΡΠΑΓΕΣ ΤΟΥ 4ου ΡΑΪΧ!

Το ίδιο και η "Χρυσή Αυγή". "Εναντίον της Ε.Ε. και του Ευρώ", αλλά..."Δεν πρέπει να αποχωρήσουμε αν δεν έρθει πρώτα η ανάπτυξη!" Άρα...ΠΟΤΕ! Διότι ΠΟΘΕΝ - ΠΩΣ "ανάπτυξη" μέσα στην Ε.Ε. και το Ευρώ; Αφού η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ της Ελλάδας είναι ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΑΚΡΙΒΩΣ του Ευρωπαϊκού αυτού κλάδου του 4ου Ράιχ. (Αλήθεια...ΑΝ επιτυγχάναμε ανάπτυξη μέσα στην Ε.Ε., ΓΙΑΤΙ να αποχωρούσαμε μετά; Από...μαζοχισμό; )

Τόσο το "Κ"ΚΕ όσο και η "Χρυσή Αυγή" ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΜΜΕΣΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ Ε.Ε. ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Και με αυτόν τον τρόπο ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΤΟΥ 4ου ΡΑΪΧ. Η "Χρυσή Αυγή" είναι σίγουρα φασιστικό παραμάζωμα, αλλά ΟΧΙ επειδή "μοστράρει" τον Χίτλερ και τον Ες. Είναι φασιστικό παραμάζωμα επειδή ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ την κατοχή της Ε.Ε. επί της Ελλάδας. Όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ, και η Ν.Δ. Όπως ΚΑΙ ΤΟ "Κ"ΚΕ! Το οποίο έχει πάψει από καιρό (από τότε που έπαψε να υπάρχει η ΕΣΣΔ, για την ακρίβεια) να έχει οποιαδήποτε άλλη σχέση πέρα από το όνομα με το ΚΚΕ που οργάνωσε κάποτε την Εποποιία της Εθνικής Αντίστασης και τους τόσους Εργατικούς
Αγώνες!
Κώστας Σιθεος

No comments: