Thursday, December 16, 2010

Δοσιλογοι Βουλευτες Πηραν Χριστουγεννιατικο Δωρο









Άκρως ενθαρρυντικά ήταν τα πράγματα σήμερα.
Άνθρωποι αξιοπρεπέστατοι και φιλειρηνικοί, αντρόγυνα και μεσήλικες, που ουδέποτε δεν θα πείραζαν ούτε κουνούπι, έχουν φτάσει στο χείλος του γκρεμού και οσονούπω θα φάνε λαρύγγια.
Πρέπει πάση θυσία να εφεύρει το Καθεστώς κάποια π...στιά να αναχαιτίσει τον κόσμο γιατί η λαϊκή οργή θα λιώσει τα ελικόπτερα πριν προλάβουν να απογειωθούν. Διαφορετικά θα απολαύσουμε μεγάλα πανηγύρια.

Στην κρίσιμη στιγμή, που ψηνότανε το ντού, άρχισαν να σκάνε στρακαστρούκες, κρότου-λάμψης και κατευθείαν χημικά και ασφυξιογόνα. Επιχειρήθηκε να πανικοβάλουν τον κόσμο που περιτριγύριζε απειλητικά το Μπουρδέλο.
Μάλιστα σε ένα σημείο απλός κόσμος όρμηξε σε ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και απέσπασε με ξύλο και μπουνιές ένα παιδί που συνελήφθη χωρίς λόγο.

Τα πράγματα για την κατοχική αλητεία είναι μαύρα.
Ο "βρωμερός λαουτζίκος" (τεμπέλης, ανεπρόκοπος, αχαΐρευτος, ξεφτίλας, ρατσιστής, φασίστας, καναπεδιστής, που ζεί πολύ, που δεν πεθαίνει νωρίς, που θέλει και σύνταξη, που θέλει ασφάλιση, που δεν δουλεύει δωρεάν, δεν είναι ανταγωνιστικός και τόσα άλλα που του έχουν σούρει) έχει άγριες διαθέσεις. Δεν αστειεύεται.

Σκούρα τα πράγματα. Τα ελικόπτερα πρέπει λογικά να βρίσκονται σε 24ωρη ετοιμότητα.

1 comment:

Anonymous said...

[quote="μέρες Πομπηίας"]Όταν το πρωτοάκουσα εχθές, νόμιζα ότι ήταν πλάκα.

[size=18]Ένα κούρεμα δικό τους, δύο συντάξεις δικές μας:[/size]

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=223044&cid=6[/quote]