Sunday, August 16, 2009

Υπαρχει Ελληνικο Κεφαλαιο αλλο οχι Ελληνικο Εθνος...

Ενα απ'τα επιχειρηματα των νεοταξιτων ειναι οτι αφου το 'ελληνικο' κεφαλαιο διεσδυει στα Βαλκανια αρα τοτε οι λαθρομεταναστες απ'τα Βαλκανια εχουν το ιδιο δικαιωμα διεσδυσεις σε αλλες χωρες για εργασια.

Με λιγα λογια η 'ελληνικοτητα' του πολυεθνικου κεφαλαιου γινεται το επιχειρημα για την πολυπολιτισμικοτητα και την λαθρομεταναστευση. Ο παγκοσμιοποιημενος καπιταλισμος γινεται εθνικος και το εθνος γινεται πολυεθνικο. Αλλη μια γριφος του νεοταξιτη που δεν λυνεται με λογικους παραμετρους.

Αφου λοιπον δεν υπαρχουν πολυεθνικα εθνοι παρα μονο πολυεθνικα κεφαλαια τον λυνουν το γριφο με την ρετσινια του ...ρατσισμου. Οποιος αντιτιθεται στην πολυεθνικοτητα του κεφαλαιου και λεει επειδη ανοιξαν επιχειρησεις στα Βαλκανια οι εργοδοτες αυτο δεν σημαινει οτι τους δινεται δικαιωμα να εισαγουν ενα απειρο ποσο λαθρομεταναστων, χρησιμοποιουν την αρχη του αφεντικου για την αφετηρια σε καθε επιχειρημα που γραφουν. Και ποιος ειπε οτι το δικιο του αφεντικου ειναι δικιο του εργατη?

Μετα γραφουν για νομοτελιακη εξελιξη. Αυτα εχει ο καπιταλισμος μας λενε αρα δεν γινεται τιποτα και εαν ο καπιταλισμος θελει να μεταφερει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το Μπαγκλατες στην Ελλαδα για να υπαρχει ενας γυαλοκαθαριστιρας σε καθε τετραγωνο τοτε ειναι διακαιωμα του οπως δικαιωμα του ειναι να μεταφερει επιχειρησεις σε αλλες βαλκανικες χωρες.

Αρα δεν ασχολουνται με τα κοινα προβληματα των εργατων, την επιβιωση τους, τους δρομους οπου πρεπει να κυκλοφορησουν αυτοι και τα παιδια τους αλλα μονο με τα δικαιωματα και τα ιερα και τα οσια των αφεντικων.

Μονο η ελληνικοτητα του κεφαλαιου υπαρχει γι'αυτους, οχι των εργατων.
Ανθελληνες μεχρι το μεδουλι, γλυφτες των κοκκαλων της Αμερικης, μισανθρωποι εφιαλτες ενος νεου μεσαιωνα, θελουν ολα τα βαρη της πτωσης της Αμερικης να τα πληρωσει ο φτωχος λαος.

Και ας ειναι ο Σπυρος Λατσης σχεδον μονιμα κατοικος της Ελβετιας...

No comments: