Sunday, August 30, 2009

Βηχο-Τζουμας Ο νεοταξιτης Υπερ των Αμερικανικων Συνομοσιων

Ενω γραφει χωρις να ξερει τι γραφει λεει ο Βηχος οτι σωστα η κλικα του Σαββα υποστηριξε τον Χιλυ και τον Χομεινι και τον Γκανταφι και τον Αραφατ.
Παραλληλα οτι ειναι εναντια στις συνομοσιολογιες. Οτι κυνηγαει φασιστες, και οτι τους βρηκε στο σαιτ του ΠΑΤΑΡΙου. Δηλαδη δεν εχει προβλημα να δημιουργη δικια τους συνομοσιολογικη θεωρια για ανυπαρκτο εχθρο αλλα την ιδια ωρα να κανει τις πλατες στους πραγματικους. Η λαθρομετανασταση μας λεει αλλου ειναι νομοτελεια του καπιταλισμου.

Τι ειναι η νομοτελεια δεν μας εξυγει. Αφου ολα ειναι νομοτελεια τι καθεται να ασχοληθει με τετελεσμενα γεγονοτα? Και οι λαθρομεταναστες στην πλ. του Αγ Παντελεημονα τελελεσμενο γεγονος ειταν εως οτου δεν ειταν. Την μονη διαλεκτικη εξυγηση για ολα τα φαινομενα ειναι τα ΜΜΕ. Αυτα παρουσιαζουν τον ιμπεριαλισμο σαν νομοτελεια το Βηχο-Τζουμας το επαναλαμαβανει σαν να διαβαζη τη βιβλο σε κατηχητικο.

Το οτι την περασμενη εβδομαδα ο κυριος εκροσοπος του ραδιοσταθμου στο BBC Radio 4 John Humphreys που ειταν στην Ελλαδα στις τελευταιες φωτιες οπως και στις προηγουμενες επαναλαμβανε την 'θεωρια' του Βηχο-Τζουμα. Οτι οικοπεδοφαγοι τις εβαλαν. Οι ιδιοι οικοπεδοφαγοι που εχουν 200,000 ακινητα απουλητα. Βαζουν φωτιες λοιπον για να καιγονται τα βουνα, τα δαση για να χτιζουν σπιτια που δεν μπορουν να πουλησουν...

Κατι σαν την ιστορια του διαβατρηριου που βρεθηκε μετα την εκρηξη στους Διδυμους Πυργους που ενοχομποιουσε αραβες 'τρομοκρατες'. Τετοιο σοβαρο επιπεδο εχει ο κλοον στο ΠολιτικοΛαθρομεταναστευτικοΚαφενειο. Οτι σαβουρα, οτι ψευτια οτι απατεωνια κυκλοφορει στα ΜΜΕ για οποιαδηποτε ζητημα, απ'τον 'χαμενο μικρο Αλεξ' μεχρι στο κυνιγι με σιδηρολοστους ναρκοεμπορους Αφγανους πρεπει να το χαβουμε οχι επειδη το λενε τα ΜΜΕ αλλα επειδη το λεει ο Βηχο-Τζουμας, ο θεατρινος φαφλατας που μιλαει με τις ωρες μονος του στο διαδυκτιο για να εχει λογω υπαρξης...

No comments: