Thursday, July 30, 2009

ΚΚΕ στο Λαθρομεταναστευτικο Δρομο που Χαραξε ο Συν-Συριζα...

Οταν βλεπεις ολοκληρο ΚΚΕ να καλει τον κοσμο του για μια πορεια για τα 'βαρια και ανθυγηινα΄ και να την μετατρεπη εν αγνοια των οπαδων του σε πορεια υπερ της λαθρομεταναστευτικης λαιλαιπας, τοτε πραγματικα σκεφτεσαι τι τους ενδιαφερει να εχουν την ιδια μοιρα του Συν-Συριζα. Οταν βλεπεις οτι φερνε λαθρομεταναστες σε πορεια και δεν γνωριζουν ουτε καν τι ειναι η σημαια του ΠΑΜΕ η γιατι ειναι καν εκει, τοτε η λαθρομεταναστευτικη λαγνεια εχει φτασει τελικα το αμερικανικο τελμα.

Ουτε 300 του Λεωνιδα δεν μπορεσε να φερει το ΚΚΕ να ακουσει την Γραμματεα του, να ακουσει για τον σκληρο αγωνα που διεξαγει για τα βαρεα και ανθυγηινα αλλα ουσιαστηκα εδειξε οτι γι'αυτα αγωνιζεται. Τα βαρια και ανθυγιηνα των Σωμαλον ναρκο-εμπορων της αμερικανικης ψευτο-αυτοκρατοριας τελικα ειταν το ζουμι ολης της υποθεσης. Εδειξε ενδιαφερον το ΚΚΕ για τους Σωμαλους αφου εχουν καταλαωβει κτιριο του ΝΑΤ, των ναυτεργατων, των ιδιων ναυτεργατων που το ΚΚΕ παλιοτερα πριν δυο δεκαετιες ξεπουλησε για τον πολυπολιτισμικο αντιρατσισμο των ελληνων εφοπλιστων, που εβλεπαν ελληνα ναυτεργατη και εβγαζαν σπιρια. Μολις ανθελλησαν τα πληρωματα, αισθανθηκαν κυριοι. Το ιδιο και τωρα τα ηγετικα κλιμακια του ΚΚΕ.

Νομιζουν οτι γεμιζωντας μια πλατεια με ναρκοεμπορους να τους χτυπανε παλαμακια και παραλληλα αφου εχει προηγηθει κρυφη συνεργασια τοσο με τον Συν-Συριζα και την αστυνομια, οτι η πολιτικη αυτη θα τους σωσει. Δεν γνωριζουν οτι η Σωμαλια ειναι πολυ μακρυα να σωσει το ΚΚΕ, και οτι αυτη η πολιτικη ειναι τελεια και παυλα αντιθετη οχι μονο με τα συμφεροντα του ελληνικου λαου αλλα και εναντια στην εκλογικη βαση του ΚΚΕ. Αφου εχουν παρει πλωρη να εκμηδενιστουν σε στυλ Συν-Συριζα τιποτα δεν τους σταματαει.

No comments: