Sunday, May 20, 2007

Αντωνης Φ. και Μαριος Μ. Σιγυ Ιχθυος ΠΚ-Ρεσαλτο

Τις τελευταιες δυο εβδομαδες εχουν εμφανιστοι επιφανειακα οι δυο χαρακτηρες που βοηθησαν τοσο το στησιμο του Ρεσαλτου οσο και το ΠΚ. Εαν παρατηρησει κανεις και οι δυο συντελεστες των δυο σαιτ δεν εχουν προσπαθησει ουτε καν να αναφερθουν στο ονομα τους και κανουν οτι δεν υπαρχουν. Περιεργο και αυτο αφου αποτελεσαν σημειο τριβης αναμεσα και των δυο προηγουμενα (Θυμιος και Βηχος) αλλα τωρα κρατανε γραμμη ισης αποστασεως και για τους δυο νομιζοντας οτι εαν δεν τους αναφερουν οτι θα φυγουν μακυρα. Ο Μαριος ομως συμμετεχει ενεργα στο ΠΚ ακομα και τωρα και αφου ειταν στενος συνεργατης του Αντωνη Φ. στην Κρητη τον οποιο ο Βηχος εχει πει 'πρακτορα' τωρα ο Βηχος λεει οτι δεν κανει υποθεσεις για...πρακτορες! Η λογικη αλλη μια φορα του παραλογου.

Μετα λενε οτι εχουμε συνεργαστη με την ακροδεξια οταν οι ιδιοι γνωριζαν τοσο την ιδιοτητα των ακροδεξιων θαμωνων που συμμετεχουν ενεργα στο ΠΚ και μετα μεταφερθηκαν εξ'ολοκληρου στο Ρεσαλτο. Μετα λενε οτι αφου συνεργαστηκαμε στο Ρεσαλτο που συνεργαστηκε με την ακροδεξια οτι ετσι ...συνεργαστηκαμε και εμεις. Και ποτε εμαθαν για την ...συνεργασια χρονικος? Μολις την ανεφερε η Χαφιεδοτυπια. Τις κοντρες προφανως στο Φορουμ του Ρεσαλτο δεν τις ειδαν η τις αγνοουν. Οπως εκαναν και με την λογοκρισια τις τοποθετησεις Κανα στην δικη του ψευτο-ΕΛΑ. Ειχαν ολοι τρεξει να υποστηριξουν τον γνωστο αναρχικο και αφου τα εστριψε αλλαξαν και αυτοι ...γραμμη!

Τωρα τι κανουν. Αγνοουν τους δυο αυτους χαρακτηρες παιζοντας την πολιτικη ως συνηθως της στρουθοκαμηλης. Εαν χωσουν το κεφαλι τους κι'αλλο μεσα στο χωμα θα εξαφανιστουν αλλα να που επανεμφανιστηκαν με τον πιο χειροτερο τροπο και για τους δυο. Ο Αντωνης υποστηριξε το αγωνιστικο παρελθον του Θυμιου και ο Μαριος μιλουσε με εμενα ταχα ενα βραδυ στο ΠΚ με το μονο προβλημα οτι η γραμματικη μου ειταν... τελεια.

Και οι ακροδεξιοι εχοντας παρασκηνιακες συμφωνιες με το ΠΚ εβγαιναν στην υποστηριξη μου ενθαρρυμενοι απ'τον Βηχο τον ιδιο. Τωρα που οι περιεργες σχεσεις του Ρεσαλτου με την ακροδεξια βγηκαν στην επιφανεια κανενας ...ακροδεξιος δεν ειπε τιποτα για την λογοκρισια του Ρεσαλτο, ουτε ενα μυνημα δεν εστειλαν ...συμπαραστασης!

Δεν περιμεναν το ξεβρακωμα των παρασκηνικων διεργασιων και συμφωνιων που κρατανε το ελληνικο διαδυκτιο αντιπληροφορησης σταθερα δεμενο στους υπερατλαντικα αφεντικα.

1 comment:

vngelis said...

Γιατι σκοπευει στην καθαιρεση της ηγεσιας Παπαρηγα ο κυριος αυτος?

Περιεργω δεν ειναι? Ο σκοπος συνηθως ολλων των καθεστωτικων ειναι η διαλυση ολλων των κομματων που προερχονται απ'την αριστερα οχι για να δημιουργηθει κατι νεο αλλα για να διαλυθουν ολα σε μια νεοταξικη λαιλαιπα.

Ειδε κανενας ΕΝΑ απ'τους θαμωνες του ΠΚ να του αντιπαρατεθει? Τσακωνεσε με ατομο που εχει προσβαση στα αρχεια σου? Δεν νομιζω.

Οι κοτες μονο αυγα γεννανε. Συνηθως αφου τα βρασεις γινονται μελατα. Καπως ετσι ειναι και σημερα οι αριστεροι των σαλονιων. Καλομαθημενοι αμερικανογλυφτες. Να τον χαιρεσται τον κυριο. Εγω απλως γελαω με τον καταντημα σας...




---------------------------------------
Μια διόρθωση σε κάτι που έγραψα με αφορμή και σχόλια που είδα στο Indymedia.

Ο Κεπέσης δε ζητάει από την Παπαρήγα να παραιτηθεί όπως κακώς έγραψα αλλά την καθαίρεσή της!

Η διαπίστωση από έναν έμπειρο κομμουνιστή όπως ο Κεπέσης -που ήταν υπεύθυνος όλων των φυλακισμένων κομμουνιστών στην Ελλάδα επί Ζαχαριάδη- ότι η Παπαρήγα εκφράζει ΑΝΤΙΜΑΡΞΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ είναι νομίζω συνταρακτική γιατί επιτέλους λέγεται από ένα στέλεχος του ΚΚΕ και όχι από κάποιον απ' έξω.
_________________
Αδερφέ μου, δε μου κάνει ούτε ζέστη ούτε κρύο
Δαρείου και Παρυσάτιδος γίγνονται παίδες δύο
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Μάριος Μ.
Παλαιό Μέλος


Συμμετάσχουν: 05 Νοέ 05
Δημοσιεύσεις: 223


ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 20, 2007 2:27 pm Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Με την ευκαιρία να δώσω κι εγώ συγχαρητήρια στο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ που δημοσίευσε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την μπροσούρα του Κεπέση, η οποία φαντάζομαι θα είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί ακόμα κι γι' αυτούς που είναι στην Αθήνα.

Μάλιστα το Πολιτικό Καφενείο δημοσίευσε μόλις μια μέρα πριν και αποσπάσματα (τα επίμαχα θα έλεγα) από την προηγούμενη μπροσούρα του Κεπέση στην οποία κατονομάζει τον Φλωράκη ως ηθικό αυτουργό της δολοφονίας Ζαχαριάδη. το βιβλίο ευτυχώς τελικά κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Α/συνέχεια και έτσι ξέρω κάποιους που το έχουνε διαβάσει ολόκληρο.

Με την ευκαιρία να γράξω ότι για μένα ότι ο Σάββας Μιχαήλ παρουσιάζει επιστολή μέλος του ΚΚΕ το οποίο αναφέρεται σε επιστολή της Ρούλας Κουκούλου στο Ριζοσπάστη (μακάρι κάποιος να έβαζε και ολόκληρη την επιστολή Κουκούλου την οποία έψαξα στον ηλεκτρονικό Ριζοσπάστη και δεν βρήκα) ότι ο Ζαχαριάδης εξορίστηκε ΕΝ ΓΝΩΣΗ και ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ του ΠΓ του ΚΚΕ είναι συγκλονιστικό και ότι ανεξάρτητα από ιδεολογικές κατευθύνσεις είναι σημαντικότατο ότι κάποιοι δεν θέλουν να θαφτεί η αλήθεια.

Ας ξεθαφτούν τα αρχεία του ΚΚΕ να μάθουμε τι έγινε. Ποιες ευθύνες έχει ο καθένας και για ποιο ζήτημα. Οι κομμουνιστές δεν φοβούνται την αλήθεια.

Γι' αυτό είναι σημαντική η συνεισφορά του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ που παρουσιάζει σε όλα τα ζητήματα όλες τις αντίθετες απόψεις που υπάρχουν μέσα στο αριστερό και προοδευτικό κίνημα.

Μακάρι να δημοσιεύονταν και αποσπάσματα από την αρχική μπροσούρα του Κεπέση "Χρουστώφ-Γκορμπατσόφ οι δυο κρίκοι της προδοσίας" την οποία δεν έχω δει ποτέ και δεν είχα την ευκαιρία να διαβάσω.
_________________
Αδερφέ μου, δε μου κάνει ούτε ζέστη ούτε κρύο
Δαρείου και Παρυσάτιδος γίγνονται παίδες δύο
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος