Sunday, March 25, 2007

Ιντερνετ Φορουμ και Ιοι της Ελευθερωτυπιας

Εαν το καθε Φορουμ γνωριζε τη ιδιοτητα των συμμετασχοντων και τους καλυπτε πολιτικα τοτε μπαινει καποιο ζητημα ως προς το που στοχευουν να οδηγησουν μια κατασταση η μια μεριδα πολιτικα σκεπτομενων ανθρωπων.

Δεν μπορει φυσικα ουτε σε χιλλια χρονια να υπαρχει ταυτιση των οργανωμενων δυναμεων της ακρας δεξιας (που εχει μια μακρα ιστορια δοσιλογισμου) με την ακρα αριστερα που εχει μια μακρα ιστορια δοσιλογισμου.

Υπαρχουν ομως [b]οργανωμενα σχεδια [/b]να ταυτιστουν οι υγιης δυναμεις που εναντιωνονται κατα της νεας ταξης με τον ...ρατσισμο, τον αντι-σημιτισμο και την ακρα δεξια.

Μεσα σε αυτα τα πλαισια εχουν παρουσιαστη σε καθε ιντερνιατικο μεσο, αρχικα στο Ιντυμηντια, μετα στο ΠΚ, και μετα στο Ρεσαλτο, διαφοροι χαρακτηρες που ενω χρησιμοποιουν παρατσουκλι ειναι ανοικτα οι προβοκατορες οι οργανωμενοι απ'την ακρα δεξια με σκοπο σε μια μετεπειτα φαση να παρουσιασουν οτι υπαρχει 'συνεργασια'.

Μεσα σε αυτα τα πλαισια στελνουν πρωσοπικα μυνηματα ζητωντας συνεργασια σε αλλα Φορουμ, ανοιγουν κουβεντες με προτασεις που σε μια μετεπειτα φαση, οπως τωρα να παρουσιασουν την 'κρυπτη' συνομιλια σαν [b]αποδειξη[/b] της συνεργασιας αυτης.

Οι ιδιοι ξερουν ποιοι ειναι και γιατι το κανουν.
Η πρωσοπικη μου αποψη ειναι οτι λειτουργουν με την βοηθεια επισης των Ιων.

Κατω απ'την αμερικανικη νεα ταξη πραγματων ειναι δυσκολο για τον καθενα να αποδειξη οτι δεν ειναι ελεφαντας ακομα πιο δυσκολο να αποδειξη οτι δεν συνεργαζεται με ...ρατσιστες, αφου εαν θιξει οποιοδηποτε ζητημα που εχει σχεση με την αμερικανοεμπνευστη πολυμεταναστευση ειναι ...εθνικοσπολσεβικος.

Εαν το τι γραφει ο καθενας απο μονο του δεν ειναι το κριτηριο, αλλα οι σχεσεις διαπλοκης αυτο ειναι ενα εξισου λογικο ερωτημα.
4 χρονια τωρα ομως οι σχεσεις διαπλοκης των φερεφωνων του Σορος και της Χαφιεδοτυπιας ποτε δεν εγινε μια εξεταση απο που περνουν οι ιδιοι την γραμμη τους.

Εαν ολοι οι αρθρογραφοι περνουν την γραμμη τους απ'τον Ελληνα Λε Πεν τον Βοριδη οταν μεταξυ τους δεν γνωριζονται τοτε και αυτο ειναι εξισου σημαντικο ερωτημα πως εγινε αυτη η συνδεση και που.

Οι Ιοι ομως δουλευουν και πληρωνονται να γραφουν αρθρα σε μια εφημεριδα που υποστηριξε την νεα ταξη στη Γιουγκοσλαβια και ζηταει ακομα την πιο παραπερα εδραιωση της στην Ελλαδα. Πληρωθηκαν οι αρθρογραφοι του Ρεσαλτο, ποτε και με ποσα και απο ποιον?

Τα 2 απ'τα 3 πιο γνωστα Φορουμ εχουν καποια κατευθειαν σχεση με τον Τεγοπουλο. Εαν μπορει οι Ιοι να φερουν και αλλα στοιχεια να αποδειξουν οτι τελικα και το 3 εχει σχεση με το κατεστημενο εχουν υποχρεωση να το κανουν με παραπανω απο ενα στοιχειο, δηλαδη οτι ο Ιασων Αναγνωστου ειναι γνωστο στελεχος ακρας δεξιας οργανωσης.

Αυτοι λοιπον που δεν ειναι αλλα υποστηριζουν την ακρατη αμερικανοποιηση με τα ανοικτα συνορα δηλαδη τι ειναι, ακροαριστεροι?

No comments: