Friday, November 03, 2006

Μεταναστες, Βιασμοι Καταστροφες...Προβοκατσιες των ΜΜΕ?

Αφου επι μηνες δημιουργησαν την ψυχολογικη εικονα των νεων παιδιων-δολοφονων και αναποδογυρισαν ουσιαστηκα το δικαστηκο προτσες οτι δεν μπορει να υπαρχει δικη χωρις πτωμα με την υποθεση Αλεξ, τωρα τα ΜΜΕ βρηκαν νεα υποθεση περι βιασμου ...μεταναστριας σε σχολειο υπο καταληψη.

Ενω η πολιτικη των νεοταξιτων ειναι αυτη που εχει χαρακτηριστη οτι ειναι πολιτικη κοκα κολας που παει με ολα, απ'οτι φαινεται το ιδιο ισχυει και για τους μεταναστες. Μπορει να χρησιμοποιηθουν για οποιαδηποτε περιπτωση εαν αληθευει και εαν οχι. Κινηματα μπορει να χαρακτηριστους σαν ...ρατσιστικα, η νεολαια να αμαυρωνεται επιτηδες και οι χθεσινου ενθερμοι θιασωτες της μονοπλευρης θεωριας περι ελληνικου και μονο εθνικισμου να καταδικαζουν παιδια με βαση πλαστων στοιχειων και παραμυθιων και να γινετια συζητηση επι ωρες το ποσο κακα ειναι τα παιδια, ποσο βιαια και ποσο ...αντιδραστικα.

Σαν τα παιδια να ανηκουν σε αλλη κοινωνια και ειναι απο αλλο πλανητη.

Πως εξυγησε την ειδηση ο Obelix

Παράθεση:
Η είδηση στο ALTER παρέπαιε ανάμεσα σε κατηγορία γιά "ΟΜΑΔΙΚΟ ΒΙΑΣΜΟ" και σε εκδοχή γιά "ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΕΣ ΟΡΓΙΟ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ" (το δεύτερο υπεστήριζε και ο δικηγόρος ενός εκ των κατηγορουμένων). Και στη μία και στην άλλη περίπτωση το συμπερασμα είναι: "Στα υπό κατάληψη σχολεία γίνονται σημεία και τέρατα!" Χωρίς να λογαριάσομε ότι, έμμεσα, επιχείρησαν να αποδώσουν στο κίνημα των Καταλήψεων το στίγμα του "ρατσισμού", δεδομένου ότι η "βιασθείσα" ήταν Βουλγαρικής καταγωγής!...
Τη ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ έρχεται να συμπληρώσει η εικόνα που μετέδωσε το MEGA από το 30ο(Wink Λύκειο Κυψέλης, εικόνα με "ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ" που θυμίζουν ειδικά εφφέ του Χόλλυγουντ. Κατά την ομολογία της είδησης, αυτές έγιναν ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (δηλ. σχεδόν...κατά παραγγελία!) κατά την ημέρα των οποίων το σχολείο ήταν σε άριστη κατάσταση. (Καλό είναι να περάσει κανείς από το εν λόγω Λύκειο και να διαπιστώσει "ιδίοις όμασι" τι έγινε εκεί. Οπωσδήποτε έγινε λόγος γιά παρείσφρυση "εξωσχολικών στοιχείων"...)
Δεν πρέπει να παραλείψομε και τα..."εντυπωσιακά" video από τη σημερινή πορεία, όπου εμφανίζονται (ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ!) οι διαδηλωτές με μαύρες και κόκκινες σημαίες να καταφέρουν χτυπήματα στις ασπίδες των ΜΑΤ. Συμπέρασμα: Ο Γ. Τράγκας εκτίμησε πως "αυτή τη φορά τα ΜΑΤ έφαγαν πολύ ξύλο με...καδρόνια (έτσι χαρακτήρισε τα...κοντάρια των σημαιών!!!) από τους αντιεξουσιαστές" (ΤΙ θε έλεγε αν έβλεπε βίντεο από τηξ Κορέα, όπου οι Διαδηλωτές χτυπάνε όχι με...ξυλαράκια αλλά με ΣΙΔΗΡΟΣΩΛΗΝΕΣWink ενώ ο Χατζηνικολάου, σε αντίρηση του εκπροσώπου της "Αντεξουσιαστικής Κίνησης" σχετικά με το ποιός επιτέθηκε σε ποιόν, δήλωσε: "Οι εικόνες δεν ψεύδονται!" (λες και δεν είναι πασίγνωστό πως τα video μοντάρονται επιλεκτικά)!
Κρίνοντας η Κυβέρνηση ότι "ξεμπέρδεψε"(;;Wink με την απεργία της ΔΟΕ και ΟΛΜΕ, η ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ κατά των καταλήψεων βρίσκεται σε ΠΛΗΡΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ. Φαίνεται πως το κίνημα, με τις διαστάσεις που έτεινε να λάβει, πραγματικά τους ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕ!



Παράθεση:
Δεν πρόκειται γιά "νέα στοιχεία", από την πρώτη στιγμή είχε ειπωθεί στο ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΟ της Νικολούλη (ALTER) ότι "μόνο το Λύκειο είχε κατάληψη, ενώ το Γυμνάσιο δεν είχε"...
Πάντως, οι καταλήψεις τους έχουν ανησυχήσει πολυ...Σαν τρελοί κάνουν να τις ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΟΥΝ (με εντυπωσιακή ευθυγράμμιση και εναρμόνιση των καναλιών). Πότε ανακαλκύπτουν "βιασμούς", πότε "βανδαλισμούς"...Χωρίς να λείπουν οι ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ: Χτες ή προχτές μάθαμε γιά "τερατώδεις φθορές" στο 30ο Λύκειο της Κυψέλης, οι οποίες, όμως, έγιναν..."μετά τις εκλογές"! (Ήτοι: Οι "βάνδαλοι καταληψίες" περίμεναν πρώτα να...γίνουν οι εκλογές, ώστε να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί το σχολείο ως εκλογικό κέντρο ["καίγονταν", βλέπεις, μήπως...χάσουν ψήφους τα κόματα!] και μόνο μετά αποφάσισαν να τα κάνουν - γυαλιά καρφιά...) Σήμερα πάλι ο "ANTENNA" (μή θέλοντας να μείνει πίσω από το ALTER!) ανακοίνωσε "καταστροφές" και "εμπρησμούς" (τα οποία απέδωσε στους καταληψίες, ή, τουλάχιστον, άφησε να ενοηθεί πως αυτοί ευθύνονταν) σε σχολεία της Γκράβας και κάπου αλλού (δέιχνοντας και εικόνες των "καταστροφών" οι οποίες όμως, κατά..."σύμπτωση", έμοιαζαν πολύ με τις εικόνες που είχαν δείξει και στην είδηση γιά το 30ο τις Κυψέλης!)...Στον ALPHA όμως η είδηση ήταν ότι ο εμπρησμός ήταν αποτέλεσμα βόμβας "μολοτωφ" η οποία ρίφθηκε ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, από εξωσχολικούς - το δε γεγονός εντασσόταν στα πλαίσια ευρύτερης προσπάθειας τρομοκράτησης των καταληψιών από διάφορους τραμπούκους, οι οποίοι απειλούν, φοβερίζουν με μαχαίρια, και άλλα πολλά...
_________________


Τα ερωτηματα ομως ειναι αυτα.

Τον βιασμο τον χρησιμοποιησαν οι οχι οι πλανηταρχες σαν τμημα ψυχολογικου πολεμου κατα της διασπασης της Γιουγκοσλαβιας η οχι?

Χρησιμοποιηται επιλεκτικα στις μερες με το ιδιο σκεπτικο αυτο του αντι-ρατσιστικου μανδυα που κρυβει ολα τα δεινα και τα κακα καθε λαου, οχι ομως φυσικα αυτων που το διευθυνουν?

Οι πλαστες ειδησεις, οι εικονικες συζητησεις, οι φτιαχτες κοντρες (ρατσιστης ο ταδε), τα ψευτικα νικ ειναι τμημα η οχι ενος συστηματος που συστηματικα κρυβει την αληθεια για ολα τα ζητηματα και χρησιμοποιη πυροτεχνηματα για κιτρηνη προπαγανδα?

Οι αριστεροι που συμμετεχουν στο σοου ενεργα λειτουργουν σαν παρακρατος της νεας ταξης οταν δεν ζηταν η δεν κανουν ερωτησεις σε οτι τους προβαλλεται και χωρις να μπορει να υπαρχει διασταυρωση οποιαδηποτε ειδησεις που προβαλλεται απ'τα ΜΜΕ στην εποχη του 'πολεμου κατα της τρομοκρατιας', του εικονικου πολεμου που ξεφτυζει στις φτωχογειτονιες της Αραβιας...
vngelis


Obelix

Σε ΓΕΝΙΚΗ ΕΦΟΔΟ προχωρούν τα ΜΜΕ (αυτονόητα υπό την καθοδήγηση της Κυβέρνησης, αν όχι άλλων κέντρων, υψηλότερα ιστάμενων - και ο νοών νοητό!) ενάντια στις Μαθητικές Καταλήψεις. Και ΤΙ δεν έριξαν στη μάχη της ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑΣ: Βιασμούς, όργια, ΕΝΟΠΛΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ, καυγάδες σε στυλ "Western", ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΕΡΩΤΑ ΣΕ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΙΕΚ (κατά τον γνωστό και μη εξαιρετέο Τέρενς Κουίκ, νυν ΜΠΡΑΒΟ του ALTER, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι...έλαβε [ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;] Δεν είπε...] σχετικό VIDEO στο κινητό του)! Τόσο το παραπάνω ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΟ (της Αγγ. Νικολούλη) όσο και o ALPHA (δεν έτυχε να ακούσω άλλο σταθμό σήμερα) ΞΕΣΑΛΩΣΑΝ παρουσιάζοντας ειδήσεις (με..."ντοκουμέντα") οι οποίες, αν αληθεύουν, αποδεικνύουν ότι..."ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ, η νέα γενιά έχει διαμορφωθεί σε ένα μεγάλο...ΦΥΤΩΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ". (ΤΙ άλλο συμπέρασμα βγαίνει από "ειδήσεις" και σχόλια του τύπου: "Στο που video που βλέπομε (τραβηγμένο από το κινητό Μαθητή) δύο μαθήτριες συμπλέκονται και αντί οι συμμαθητές τους να τις χωρίσουν μαζεύονται όλοι γύρω και παρακολουθούν παροτρύνοντας τις - και το προαύλιο μετατρέπεται σε ΑΡΕΝΑ";...Ή: "Γιά πιο δικαίωμα των Μαθητών να κάνουν καταλήψεις μιλάμε, όταν στα υπό κατάληψη σχολεία δεν γίνεται τίποτα άλλο από ΑΞΙΟΠΟΙΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ;" [Σχόλιο στον ALPHA]. Ή πάλι: "Στις καταλήψεις εκπαιδεύονται στην κατασκευή Μολότοφ" [Γ. Τράγκας];) Φαίνεται πως οι GANGSTERS των καναλιών πιστεύουν πως ο Ελληνικός Λαός...τρελάθηκε ομαδικά, και αναμένει από τα δελτία (ΕΠΙΔΟΞΗΣ!) ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ με τα οποία τον βομβαρδίζουν, να πληροφορηθεί πως, εις ό,τι αφορά την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα παιδιά του ήταν, μέχρι στιγμής "βαθιά νυχτωμένος", και είχε ανάγκη από τους δικούς τους ΟΧΕΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΥΣ, προκειμένου..."να του ανοίξουν τα μάτια"!
Ωστόσο, ακόμα και ένας ηλίθιος καταλαβαίνει πως η Κυβέρνηση, τα ΜΜΕ, και τα κέντρα από τα οποία παίρνουν διαταγές ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ από τις διαστάσεις που έτεινε (και τείνει ακόμα!) να λάβει η εξέγερση στην Παιδεία (μήπως από κινητοποιήσεις Εκπαιδευτικών δεν άρχισε και η εξελισσόμενη Εξέγερση στο Μεξικό;) και αποφάσισαν "να τα δώσουν όλα" προκειμένου να συντρίψουν τις Μαθητικές Κινητοποιήσεις, που αυτή τη στιγμή, μετά το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της Απεργίας της ΟΛΜΕ και ΔΟΕ από τους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ της "Συνδικαλιστικής Ηγεσίας", έχουν περάσει στην πρωτοπορία.
Σημειωτέα και η επίθεση ενάντια στην κατοχή κινητών τηλεφώνων από Μαθητές, με πρόσχημα τα..."video με σκηνές βίας και σεξ" τα οποία..."ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ" στα σχολεία (σε σημείο που, υποτίθεται πως γίνονται όχι μόνο "ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ" τέτοιων μεταξύ σχολείων, αλλά και ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ)!!! Ο λόγος προφανής: Τα κινητά χρησιμεύουν στη ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ και τον ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ των Μαθητών. Οι Μαθητές του Α' Σχολείου, π.χ., κάνοντας χρήση κινητού έχουν τη δυνατότητα να μάθουν ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ πώς εξελίσσονται τα πράγματα στο Β' ή στο Γ' Σχολείο, αν οι συμμαθητές τους ανά τη χώρα αποφασίζουν τη συνέχιση ή όχι των Καταλήψεων, κλπ. Και τη συνεννόηση αυτή τα κέντρα που διατάζουν την Κυβέρνηση και τα ΜΜΕ επιθυμούν να την ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ. Άγνωστο όμως αν θα το επιτύχουν! Ο αποκλεισμός των κινητών από τα Σχολεία, προσκρούει, όπως και αν έχουν τα πράγματα, στα συμφέροντα των ΛΩΠΟΔΥΤΩΝ της VODAFONE, της COSMOTE, της TIM και τόσων άλλων!...("Οι Αστοί, προκειμένου να βγάλουν κέρδος, είναι ικανοί να πουλήσουν στους Εργάτες ακόμα και τα ΠΟΛΥΒΟΛΑ με τα οποία οι τελευταίοι θα τους ξεκάνουν"!)
_________________
Ο εχθρός του εχθρού μας δεν είναι, κατ' ανάγκην, φίλος μας!

ILS SONT FOU, CES AMERICAIN!



Απ'την εικονα που παρουσιαζεις... αυτο φαινεται να γινεται.

Υπαρχουν ομως και οι 'αριστεροι' υποστηρικτες στο εργο αυτων των ΜΜΕ. Φαινονται καθαρα με τις τοποθετησεις τους που εχουν αναγει καθε ζητημα σε ζητημα 'ρατσισμου'.

Κανενας δεν εχει βγει να πει οτι τα ΜΜΕ μπορει να δημιουργουν πλαστες ειδησεις πλρωνοντας ατομα για να σκηνοθετησουν οποιο θεατρο εχουν, ειδηκα εαν πιεζουν ξενους με ...παραμονες αδειων.

Οι 'αριστεροι' λοιπον που γινονται οι 'αναλυτες' της Νικολουλη η κανουν το εργο εθελοντικα η υπο πληρωμη με αυξημενες προοπτικες μεσα στα σαβουρο καναλια απ'οπου περνουν την ...γραμμη τους.

Ποσοι μεσα στις 'αριστεριστικες' οργανωσεις ειναι διαπλεκομενοι στα ΜΜΕ?

α ΜΜΕ και η λατρεια της πορνειας.... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος Επεξεργασία/Διαγραφή αυτού του μηνύματος
Οταν το καθε καναλι προοθει οτι πιο αντιδραστικο υπαρχει, ταινιες σαβουρες, μοντελα-πορνες, διαστροφες και παει λεγοντας οταν ερθη η ωρα να το παιξουν ηθικολογοι κανουν την παπια στις ανοιχτες καταγγελιες κατα των ιδιων.

Να μια ειδηση που δεν συζητιεται, και γιατι να συζητηθει αφου υπαρχουν πιο σοβαρα να λεγονται, δηλαδη πως μαθητες κανουν καταληψεις και πως οι εκπαιδευτικοι ειναι τεμπεληδες και δεν ...διδασκουν. Την αφιερωνο στους 'αριστερους' και 'δεξιους' νεοταξιτες. Την ιδια σαβουρα προοηθηται...

http://www.conspiracyplanet.com/channel.cfm?channelid=121&contentid=745&page=2


vngelis

Ξεπέρασε πλέον κάθε όριο, όχι απλά η ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΙΑ αλλά και η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ των καναλιών, δεδομένου ότι φαντάζονται πως είναι δυνατόν να πάρει κανείς στα σοβαρά τα όσα διαδίδουν, ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ που τα διαδίδουν: Χτες, στο κεντρικο δελτίο ειδήσεων, το ALTER άρχισε πάλι να ξερνά τους ΟΧΕΤΟΥΣ της ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑΣ κατά των Μαθητών (γενικά, αλλά με προφανή στόχο να δείξει..."ποιοί είναι αυτοί που κάνουν Καταλήψεις"). Συγκεκριμμένα, ο Παυλόπουλος άρχισε να αναφέρεται σε "σκηνές ΣΕΞ και ΒΙΑΣ που σοκάρουν και μας αφήνουν άφωνους, καθώς έχουν καταγραφεί σε video κινητών, τα οποία όμως...δεν είναι δυνατόν, λόγω του περιεχομένου τους, να προβληθούν χωρίς αλοίωση". Ταυτόχρονα, προβάλλονταν ΑΛΟΙΩΜΕΝΕΣ εικόνες που θύμιζαν το θέαμα που βλέπει κανείς επιχειρώντας να δει μέσα από fibre glass - ήτοι ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! Οι ΑΣΑΦΕΙΣ (σαν μέσα από ζελέ) ανθρώπινες φιγούρες που φαίνονταν να πηγαινοέρχονται θα μπορούσαν να είναι ΟΠΟΙΟΙΔΗΠΟΤΕ σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΟ (ακόμα και εκτός Ελλάδος!) και να έκαναν Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ. Δεν ακουγόταν καν ΤΙ έλεγαν - αν, π.χ., "έβριζαν" ή "σκοτώνονταν", δεδομένου ότι επρόκειτο γιά..."σκηνές βίας (σύμφωνα με τα ακατάπαυστα κύμματα ΤΕΡΑΤΟΛΟΓΙΩΝ που εξαπέλυε ο Παυλόπουλος γιά τα...ΣΗΜΕΙΑ και ΤΕΡΑΤΑ που "διαπράτωνται από τους Μαθητές στα Σχολεία")! Μόνο κάποια στιγμή που εμφανίστηκε μία κάπως καθαρότερη εικόνα, σε αυτήν φαίνονταν κάποια (νεαρά, κατά πάσαν πιθανότητα, άτομα) να...κόβουν βόλτες ειρηνικότατα, κοντά σε μία καγγελόπορτα ενός χώρου που ΙΣΩΣ και να ήταν Σχολικό προαύλιο (χωρίς ο Παυλόπουλος να σταματά ούτε στιγμή να προξενεί..."ρίγη φρίκης" με την περιγραφή των πράξεων που "απεικονίζονταν στα video")!
Γιατί λοιπόν έδειχναν αυτές τις εικόνες; Γιά να..."πεισθούν" οι θεατές ιδίοις όμμασι, γιά την "ΑΛΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ" των Μαθητών; Το όλον πράγμα θυμίζει τον...Άραβα "τρομοκράτη" που συνελήφθει γιά την..."βομβιστική απόπειρα" στο Μετρό του Λονδίνου πέρισυ, και ιδιαίτερα το..."ενοχοποιητικό" video που παρουσιάστηκε γιά αυτόν, απεικονίζοντάς τον, απλά, να...προχωρά με ένα σακίδιο στην πλάτη!...(Όμως η είδηση διαβεβαίωνε, ή άφηνε απλά να ενοηθεί, πως το σακίδιο ήταν γεμάτο..."εκρηκτικά", "όπλα" και παντώς είδους ανατριχιαστικά κατασκευάσματα. Ομοίως, ενώ κανείς δεν έβλεπε ΤΙ έδειχναν τα video που προέβαλε το ALTER, η έντονη φωνή του εκφωνητή προκαλούσε..."ρίγη" καθοδηγόντας τους ακροατές ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΝ τα πλέον ειδεχθή θεάματα...)
_________________
Ο εχθρός του εχθρού μας δεν είναι, κατ' ανάγκην, φίλος μας!

ILS SONT FOU, CES AMERICAIN!


Obelix

No comments: