Thursday, November 09, 2006

Κλιματικες Αλλαγες το Νεο Αμερικανικο Παραμυθι

Οι μοντερνοι κυρυκες της νεας ταξης σε σχεδον ολα τα ζητηματα ακομα και αυτο του περιβαλλοντος κρυβουν η καλυτερα αποκρυβουν το ποιοι ειναι πισω απ'τα παραμυθια των διεθνων μονοπολιων.

Για την μεταναστευση λενε φταει η φτωχεια οχι το στρατηγικο πλανο των πολυεθνικων να αποεθνικοποιησουν τους λαους απ'τις χωρες προελευσης τους και να διαλυσουν τις παραδοσεις και τα κεκτημενα.

Το δευτερο σκελος της ολης αυτης υποθεσης ειναι το τι προοηθηται απ'τις εταιριες κολοσσους σαν την Ντυ Ποντ οπου ο κυριος ιδιοκτητης παλιοτερα ειχε σφαξη και καποιον ανοικτα μερα μεσημερη στη φαρμα του και ενα αμερικανικο δικαστηριο τον εκρινε προσορινα 'τρελο' αλλα αυτο δεν τον σταματησε να διευθυνει μετα την δικη την εταιρεια του... Η εταιρεια αυτη λοιπον αρχισε το παραμυθι περι τα ψυγεια και το οζον κατα τη δεκαετια του 1980. Το φρεον που ειταν φθηνο στα ψυγεια υποχρεωτικα αντικαταστηθηκε για 'οικολογικους' λογους και η εταιρεια τα οικονομησε χονδρα. Το ιδιο τωρα.

Η πιο 'οικολογικη' περιοχη τωρα στον πλανητη ειναι του Σβαρτσενεγγερ στην Καλιφορνια. Εβαλαν και τον πρωην νικητη των εκλογων του 2001 τον Αλ Γκορ να ηγηθει μια διεθνη εκστρατεις προπαγανδας για κλιματικες αλλαγες.

Ο σκοπος ειναι να παρουν οτι δεν εχουν παρει ακομα απ'τους λαους ολλου του πλανητη. Να πληρωνεις προσθετα για σκουπιδια αφου θα βαλουν μικροτσιπ να τα ζηγηζουν. Να βαζουν προστιματα εαν πετας χαρτι μεσα σε αλλα κοινα σκουπιδια. Να μαζευουν τα σκουπιδια μονο δυο φορες το μηνα. Να σου εχουν 5 και βαλε ντενεκεδες για να χωριζεις τα σκουπιδια. Να βαλουν φορους στα αυτοκινητα με βαση τα χιλλιομετρα που κανεις, της ωρες αιχμης που χρησιμοποιης ζεστη η ηλεκτρικο ρευμα και παει λεγοντας.

Επειδη κανενας δεν διαφωνει στα 'οικολογικα' και αυτο φαινεται να ειναι το παρομοιο θεμα με την 'μεταναστευση' στο τι σε χαρακτηριζει σαν 'προοδευτικο' φερεφωνο των μονοπολιων, η μονη ισως αντιδραση ειναι να επιστρεψουν οι λαοι στις παλιες τους παραδοσεις. Μια απο αυτες στην Αγγλια ηταν να πετανε τα σκουπιδια απ'τα παραθυρα τους στους περαστικους. Επειδη τωρα δεν μπορει να γινεται αυτο να επιστρεφοντα στα σουπερμαρκετ αφου αυτα παραγουν κουτια τεραστια με το εν τριτο φαγητου μεσα. (Αυτο εχει ειδη αρχιση να γινεται)

Οσο για την αυξηση της θερμοκρασιας κοιταξετε ενα πινακα με τις θερμοκρασιες και τον διοξιδιο του ανθρακα των τελυεταιων εκατονταδων χιλλιαδων χρονων.

http://www.nineeleven.co.uk/board/viewtopic.php?p=35844#35844

No comments: