Saturday, September 21, 2013

Η προβοκάτσια με την"φασιστική δολοφονία"

"Δολοφονία αντιφασίστα από την Χρυσή Αυγή".

Το "γεγονός" τοποθετείται από τα ΜΜΕ στο Κερατσίνι. Ήτο κοντά στο Πέραμα, όπου έλαβαν χώρα τα πρόσφατα επεισόδια που αποδόθηκαν και πάλι σε "χρυσαυγίτες". Κατά μια εύλογη άποψη που διατυπώθηκε στο παρόν site (ΠΕΡΑΜΑ ) τα επεισόδια αυτά ήταν πράξη αντίστασης εκ μέρους των εργαζομένων της Ναυπηγοεπισκευαστικής ενάντια στην "μαφία" που έχει στήσει το "Κ"ΚΕ στον εν λόγω χώρο.

Πολλαπλές οι αντιφάσεις: "Μέλος της Χ.Α." το "θύμα", αλλά από την άλλη..."απλός οπαδός", που επισκεπτόταν τα γραφεία της 5 - 10 φορές την εβδομάδα. Στην πρώτη εμφάνισή του στα δελτία ειδήσεων ο πατέρος του "θύματος" δήλωσε πως τον "δράστη" τον υπέδειξε στους αστυνομικούς μια κοπέλα, ενώ αργότερα η εκδοχή αυτή αντικαταστάθηκε από την πλέον δραματική ότι: "Το θύμα υπέδειξε ο ίδιος τον δολοφόνο του λίγο πριν ξεψυχήσει"...Και οπωσδήποτε ούτε λέξη για το όνομα του "χρυσαυγίτη δολοφόνου". Τον αποκαλούν απλά "ο 45χρονος"...

Το δε "γεγονός" κάνει ήδη "τον γύρο του κόσμου" στα διεθνή ΜΜΕ, τα οποία δεν παραλείπουν να κατηγορήσουν τους Έλληνες ως "τρελούς" επειδή ψηφίζουν Χ.Α.

ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ το "γεγονός"; (Ως προς το τι έγινε πραγματικά το μόνον για το οποίο μπορούμε να είμαστε βέβαιοι προς το παρόν είναι ότι ανάμεσα στα όσα λένε τα ΜΜΕ δεν υπάρχει ούτε λέξη αλήθειας.)

Είναι προφανές ότι με αφορμή τα όσα βγήκαν στον αέρα από τα νεοταξικά βοθροκάναλα το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ, και οι λοιποί επιδοτούμενοι βρήκαν την ευκαιρία να προβούν σε "επίδειξη δύναμης" κοντά στην περιοχή όπου κατά πάσα πιθανότητα οι εργαζόμενοι της ναυπηγοεπισκευαστικής θέλησαν να δώσουν στους μαφιόζους του "Κ"ΚΕ ένα μάθημα πριν μερικές ημέρες. Από την επίδειξη αυτή δύναμης, πέρα από την "antifa" πορεία, δεν έλειψε και η τρομοκρατία των "μπαχαλάκηδων" της "Βίλας Αμαλίας", με σπασίματα, φωτιές, και ό,τι άλλο θα προειδοποιούσε τους εργαζόμενους (και άνεργους) κατοίκους για το τι τους περιμένει αν επιχειρήσουν να αντισταθούν ξανά.

Αν το περιστατικό εντάσσεται περαιτέρω σε ενδεχόμενη προσπάθεια των Η.Π.Α. για προώθηση του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση (με παράλληλη ανατροπή του Σαμαρά, αμέσως μετά τις γερμανικές εκλογές) τότε είναι αναμενόμενο να βγουν από τα συρτάρια πολλά σενάρια "δαιμονοποιησης" της "φασιστικής Χρυσής Αυγής", με στόχο τα "αριστερά αντιφασιστικά εύσημα" στον ΣΥΡΙΖΑ και τους δορυφόρους του (το "θύμα" ανήκε στην "ΑΝΤΑΡCIA" σύμφωνα με μια είδηση). Όπως επίσης είναι πιθανόν να υπάρχει σχέδιο για μια επανάληψη του Δεκεμβρίου του 2008 που θα αποσκοπεί στο να επιταχύνει το τέλος της νυν κυβέρνησης, όπως είχε γίνει και με εκείνη του Καραμανλή.

Όμως τα σενάρια πάνε ακόμα παραπέρα. Γίνεται ήδη λόγος για νομοθετική ρύθμιση που θα διώκει την δημιουργία "παραστρατιωτικής οργάνωσης". Πράγμα που ερμηνεύεται ως ποινικοποίηση και δίωξη και αυτής ακόμα της - ειρηνικής, κατά τα άλλα - εμφάνισης κάποιας ομάδας με οργανωμένο και συντεταγμένο τρόπο. Και αυτό δεν στρέφεται, αυτονόητα (μόνον) κατά της Χ.Α. αλλά κυρίως ενάντια σε κάθε απόπειρα του Ελληνικού Λαού να αντιμετωπίσει οργανωμένα την τρομοκρατία των κρανοφόρων πραιτοριανών του 4ου Ράιχ και κάθε άλλη τρομοκρατία του τελευταίου. (Ήδη έγινε λόγος για συνταύτιση της "δράσης της Χ.Α." με την αντίσταση των κατοίκων στις σκουριές της Χαλκιδικής.) Ίσως οι εγκέφαλοι του 4ου Ράιχ να γνωρίζουν κάτι που διαφύγει από εμάς, και να έχουν μια σφαιρική εικόνα που να δείχνει ότι τα πρώτα δείγματα ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ του Λαού (Σκουριές, Κερατσίνι, κλπ.) λαμβάνουν ανησυχητικές διαστάσεις.

Αν στα παραπάνω προστεθεί η απεργία που βρίσκεται σε εξέλιξη στον δημόσιο τομέα, η οποία είναι και ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ, και ΜΑΖΙΚΗ, και για πρώτη φορά εδώ και καιρό ΠΟΛΥΗΜΕΡΗ, καθώς και το γεγονός ότι η απεργία αυτή αγκαλιάζει και κομμάτια του ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ τομέα (ΟΙΕΛΕ) και το ότι έχουν ήδη ξεκινήσει και ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ, ενώ ο χώρος των ΤΕΙ και ΑΕΙ δεν φαίνεται να μένει αμέτοχος, τότε διαφαίνεται πως οι εγκέφαλοι του 4ου Ράιχ βρίσκονται μπροστά σε ένα πρόπλασμα ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ. Και κρίνουν ότι ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσουν κάτι τέτοιο - σε μια ΑΠΕΛΠΙΔΑ προσπάθεια - είναι να (αποπειραθούν να) επαναλάβουν τα γεγονότα του Δεκεμβρίου του 2008 βγάζοντας τους "μπαχαλάκηδες" στους δρόμους και καίγοντας την Αθήνα και άλλες πόλεις. Ίσως αυτός να είναι ο στόχος τους, σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από την ανατροπή της κυβέρνησης "των τριών που μας τα έκαναν δύο". Ίσως πάλι η ανατροπή της τελευταίας και η προκήρυξη εκλογών επιχειρείται να επισπευσθούν πριν η απεργία και η εξέγερση πάρουν καταστροφικές διαστάσεις.

Το τι θα πετύχουν είναι μια άλλη ιστορία. Ο κόσμος είναι έτοιμος να εκραγεί. Και μια επανάληψη του 2008 μόνο σε κάτι τέτοιο θα οδηγούσε. Το μόνο που μπορούν να επισπεύσουν είναι ο δικός τους όλεθρός.

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!

http://patari.org/forum/viewtopic.php?t=11067


No comments: